beni neden merak etmediniz.. kimse ne oldu ne bitti sormadı ama.... bugün 13. günüm ve tahlil yaptırdım.. HAMİLEYİMMMM
DUA EDİN benim için sorun çıkmadan atlatayım.. haftaya çağırdı doktor,Allah ım inşallah bundan sonrasında da yardım eder...
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan minik kuzun sanada gelir...Güzel haberlerinizi bekliyoruz...Hepiniz dualarımızdasınız..2011 ocakta olmuştu ilk aşılamam.bir yıl sonra bu kez son aşılamam yapılıyor. tek duam tüp bebeğe gerek kalmadan çift çizgiyi görmek. dualarını bekliyor olacağım yarın sabah yapılacak aşılama için...
Canım benim Allah korusun herşeyden...inanılmaz güzel bir haber verdin..seni çok merak ettim ama son yazdıkların o kadar olumsuzdu ki buda olmadı diye yazdığını okumak istemedim.umudum vardı ama hastanede olman sıkıntılı dönemler yaşamana çok üzüldüm...yaşasınnnn 2012 ilk miniği senden geldi...arkadaşlar inşallah bebişlerimizi büyüdükçe bir gün oturur bu yazdıklarımı hatırlar hem güler hem ağlarız inşallah...Allah tamamına erdirsin...mutluluğun daim olsun....beni neden merak etmediniz.. kimse ne oldu ne bitti sormadı ama.... bugün 13. günüm ve tahlil yaptırdım.. HAMİLEYİMMMM
DUA EDİN benim için sorun çıkmadan atlatayım.. haftaya çağırdı doktor,Allah ım inşallah bundan sonrasında da yardım eder...
kızlaaarrr...
ne var ne yokk? hepınızı cok ozledım.. 5 aylık bır kızım var ALARA .... ınanın dogumda kızımı gordukten sonra sermuh aylın ergıtess sancal antalya2011 bılge dıleksultan..... aklıma gelen herkes ıcın Allah ım onlarada nasıp et dıye dua ettım hala her sukrettıgmde duacınızım.. kızımla mesgulum ıkımızde ıyıyz dogumum bıraz zor oldu kalp hastası oldugum ıcın ama atlattık...
bu buyuk ınanılmaz mucızeyı kusursuzlugu ınsallahh sızde yasarsınız gunun bırınde.. umudunuzu kaybetmeyın ılk fırsatta yıne gelıcem sızle cene calmaya...
SERMUHHHH.....
kızıma LİNA KOYMAK ISTEDIM COK AMA ALARA LİNE ADRİANA LİMA GIBI OLCAK DEDILER VAZGECTIK... anlamı arapca hurma fıdesı canım... cok guzel ve degısık yada tuanada olabılır duunmustuk bunuda..
canım Allahtan ümit kesilmez.olamz dedikleriniki oluyor.olur dediklerininki olmuyor.
Allahım nasip etmiştir inşallah bebişin seninledir.
maşallah kızına
bahtıda şansıda adı gibi güzel olsun inşallah.
seni nasıl unuturuz.topiğimizin sahibi.
sende zor günler atlatıyorsun canım.
Allah yardımcın olsun.
sermuh nerdesin canım
bende doktora gitmiştim.benimde kapalı tarafta gelişmiş yumurta
doktor yinede yapalım diyor.ben yaptırsam mı acasba aşılama şans çok çok düşük olucak.
seninde böyle olmuş galiba ama sonucu dış gebelik olmuş diye okumuştum.
Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin canım. Çok çok çok sevindim. nihayet geldi müjdeli haberin..
Canım benim Allah korusun herşeyden...inanılmaz güzel bir haber verdin..seni çok merak ettim ama son yazdıkların o kadar olumsuzdu ki buda olmadı diye yazdığını okumak istemedim.umudum vardı ama hastanede olman sıkıntılı dönemler yaşamana çok üzüldüm...yaşasınnnn 2012 ilk miniği senden geldi...arkadaşlar inşallah bebişlerimizi büyüdükçe bir gün oturur bu yazdıklarımı hatırlar hem güler hem ağlarız inşallah...Allah tamamına erdirsin...mutluluğun daim olsun.......
Bİlgecim aradim kisiye ulasilamiyor.....
canım özelden attım numaramı sana. sen de tekrar yaz canım olur mu?
rabbim sana şükürler olsun kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmm eşim almış sonucu allahım inaşllah devam eder bebeğim i alırım kucama allahım herkese nasip etsinnnnnnnnn
rabbim sana şükürler olsun kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmm eşim almış sonucu allahım inaşllah devam eder bebeğim i alırım kucama allahım herkese nasip etsinnnnnnnnn
rabbim sana şükürler olsun kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmm eşim almış sonucu allahım inaşllah devam eder bebeğim i alırım kucama allahım herkese nasip etsinnnnnnnnn[/QUO
darısı hepimizin başına sancal, hayırlı uğurlu olsun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?