SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.
merhaba kızlar benim de ocak 2012 de yapılan ilk aşılamam negatif oldu.hem de doktorum çok ümitliydi aşılama olurken kasıktan ultrasonla kontrol etmişti yumurtam çatlamıştı sonrasında biz de ilişki de bulunduk ama olmayınca olmuyor işte.ürtelik benim rahim anomalim var doğuştan tek tüplüyüm. zaten mayıs 2011 de tedaviyle olan ilk bebeğimi 8 haftalık kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum.sonra da hiç hamile kalamadım.acaba tüpümde tıkanıklık mı oldu şimdi onu merak ediyorum.süt buharına oturmak gibi bir çılgınlık bile yapmayı düşünüyorum belki tıkalıdır da açılır diye napiyım ümit işte.
nisan ayında 2. aşılamamı yaptırıcam zeynep kamil de rapor çıkartmaya uğraşıyorum ilaçlar için.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
kızlar merhaba,,,
ev ziyaretim oldu...haftaya birebir görüşmemiz var...bu aşamalar çok hızlı geldi normalde 6 ayda gelmeleri gerekirken 3 ayda geldiler...bu yaza kızım kucağıma gelebilir.....
hepinize mutluluk sevgi gönderiyorum....arada bir yazınnn ..o kadar çok şey paylaştık insan merak ediyor....
en güzel günlerle sizin olsun...
SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.
sanada sevgiler bilgecim...Allah kolaylıklar versin güzelim...kızını öptüm...
dostlar selam,
bugun ikinci duruşmamı da atlattım kısmetse 22 hazıranda boşanmış oluyorum. artık ben ve kızım varız. uzun süre dağıldım toparlanamadım. artık daha iyiyim. hepinize sevgile
sanada sevgiler bilgecim...Allah kolaylıklar versin güzelim...kızını öptüm...
uzun süredir kimseden ses çıkmıyor herhalde herkes benim gibi sesssizce takipte. ben tüp bebek için iğnelere başladım. eğer açar da görürseniz mesajımı bir duayı eksik etmeyn ne olur..
bizim topikte kimse yok ama normal tatilde herkes sanırım yaz gelince..sermuh bilge açelya kızlar hadi yazın bişeyler özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?