Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

folik asidin bi zararı yok. hamileyken 3 tane kullanabilirsin.şimdiden günde bi tane almaya başla. vücut depoluyor.bebişe çok faydası oluyomuş.

hayırlısı olsun canım hepimiz için. yeni tur yeni bilet

kızlar geciktim biliyorum ama bugün tahlil yaptırdık negatif. ama açıkçası o kadar üzülmedim. çünkü hazırlamştım kendmi.tam tersi olsaydı çooooooooook sewinecektim ama olsun.mutluyum. bebeklerimiz gelecek ve onlara hikayelerini anlatacağız...

negatif sonuç alan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. alıştık galiba artık eskisi kadar üzülmüyoruz herşeyin hayırlısı zamanı gelince olacak biliyorum. umarım zamanı hepimiz için gelmiştir artık

evet tatlım sen çok güçlüsün belli ne kadar güzel bir meziyet haklısın eninde sonunda gelicekler.

hayırlı olsun canım bende iğnenin etkisi olacağını zannetmiyorum

medusa bende senden haber bekliyordum canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben regl oldum bileee

bir gün illa ki çok sevineceğiz....bir gün illa ki bebeğimiz gelecek kucağımıza Allah hepimize sağlık versin hakkımızda hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka ne yapabilirzki...
geçmiş olsun medusa sıkmaz canını...

saydam bi sıvı ile karışık kahverengi geke geldi benden bu gün 9. gün adet olmayayım lütfen gögüslerde acıma başladı noolur adet olmayayım.

saydam bi sıvı ile karışık kahverengi geke geldi benden bu gün 9. gün adet olmayayım lütfen gögüslerde acıma başladı noolur adet olmayayım.

Canim,yerlesmeden dolayi olan bir lekelenme de olabilir.sen icini ferah tut.Olmazsa da uzulme lutfen.yalniz degilsin ayni istekle bir araya gelen bir toplulugun icindesin:87:

arkadaşlar benimde eşim yozgatlı akdağmadeninden hemşerim sayılırsınız sizler bana

aaa süper. ben tüm akdağmadenlilerden isim istiyorum kızlar. anneme söyleiycem çünkü. özelden mesaj atın. aynı sekilde ben de vereceğim isim.

benim de asabi kocamın tek anlayışlı olduğu konu aşılama idi. sen yanlış hesaplarsın dedi randevuda bile yanımdaydı (yumurta takibinde). gelgelelim aşılama oldu doktor yarın ilişki olacak dedi. neymiş efendim o kendimizi kötü hissetmeyelim diye öyle demiş. çokbilmişsin sen dedim. bir de spermleri enjektörüyle sadece eşe teslim ediyorlardı diyor ki içimde en ufak bir şüphe kalmadı spermler karışır diye ödüm kopuyordu dedi. hey allahım sabır dedim ben de ne diyim.

hayatım ben bi ara bırakmıştım şimdi tekrar başladım. bugun de folik asit içmedim gittim eczaneden gyno ferro sanol aldım bende kansızlık var. bi arkadaşıma doktor bebek düşünüyor musun demiş (kansızlığı vardı) evet diyince bunu yazmış. kız hemen tavşan gibi gebe kaldı. ben de derhal denemeye karar verdim.

tatlım kalbini ferah tut. ilkinde olmaz da 2de olur 3 te olur. zamanı var demek ki. açıklama yapıp da okudukça üzülmeni istemedim dinlenmede diye hemen değiştirdim canım. bizdensin takmaaaaa

hayatım sakın dikkatini olumsuzluklara verme. sen hamileyim de kendi kendine. başka seylere odaklanmaya calıs.inşallah pozitif sonuç alırsın.

kızlar merhaba
geriye sayım başladı benım ıcınde. bu gece 12 de catlatma ignesini vurulacagım. perşembe saat 12 de de asılama. inş hayırlısı olur. dualarınızı esırgemeyın. herkese en kısa surede bebişler diliyorum :)

hadi hayırlısı canım, inşallah pozitif sonuç alırsın.

normal sartlarda yarın adet günüm eger kist falan oluşmamışsa yeniden sürece baslarım ama aşılamamı olur klomenmi olur bilmem yarın gidecem doktora kist varsa (inşallah yoktur ) dogum kontrol kist yoksa yeni bi tedavi Allah hakkımızda hayırlısını versin:)

evet tatlım sen çok güçlüsün belli ne kadar güzel bir meziyet haklısın eninde sonunda gelicekler.

hepimiz hazırlamalıyız kendimizi hem iiye,hem kötüye.GÜÇLÜ KALIN...

medusa bende senden haber bekliyordum canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben regl oldum bileee

Ben daa olmadım.11inde ş.dışına çıkıcam.aşılama için olan iğneler 3.mü 4. günmü başlıyprdu. ben sonucu gördüm.1di. dr.a göstermedim bile...

evet en önemlisi sağlık.eyw. sermuhcum.

haydi hayırlısı...rahat ol 3-5 gün çabucak gecer inş.

arkadaşlar merhaba ocak ayından bu yana takip ediyorum sizleri ve bende artık aşılama yoluna giriyorum bir sonraki adetime kaldı merak ettiğim ben doktora ne zaman gitmeliyim aşılamada rapor çıkarıcakmıyız bu rapor için kaç günlük zamana ihtiyacım var yani adetten önce mi gitmeliyim iğnelere adetin kaçıncı günü başlanıyor yardımcı olursanız sevinirim

dr.la karar vermedinimi aşılamaya? demedimi sana şu gün gel bugün gel ws. ssk warsa heyet raporu çıkarıyorsun.dewlet %50sini karşılıyor. adetinin 3. yada 4. günü iğne ws ne werdiyse onları kullanıyorsun.dr.la görüşmen gerek işte.sürekli gittiğin bi dr.un war mı?

benimde 2. aşılamam olujak yada dinlencem sanırım.

sürekli gittiğim bir doktorum vardı ama başka bir şehirde artık birkaç doktor var kafamda ilk kez gidicem görüşmeye heyet raporu çıkarmak zor mu. senin içinde hayırlısı inş 2.denemende olumlu sonuçlanır

sen şimdiden gitmek istediğin dr.a git görüş bence.heyet raporu aslında kolay ama sıra çok oluyo benim biraz aksilik oldu.saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…