Ya kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
hayırlısı olsun canım hepimiz için. yeni tur yeni biletOlmadı kızlar benim de tutmadı aşılama.Bugün kan testimi yaptırdım 0...bir şey gördüm.Ama olsun çok şükür sağlığımız yerinde değil mi?Diğer arkadaşlar naptı acaba?Bugün sonuç alacak bir çok kişi vardı kimse yazmamış.Şimdi ben de dinlenmedeyim artık.
kızlarr beni de yazın bekleme listesine bir negatif te benden geldi ama hala umutluyum bu ay olmazsa bir sonraki aya kısmet :)) hahah birbirimizden kopmadık herseyde varmış bi hayır...
bende ara verilmeden devam edilmesi taraftarıyım.zaman geçtikçe daa bi sters oluyoyrm sanki.slm gizem cim ben de seni arıyordum nerde yazın diye ben de bugun adet oldum .zaten 12.gun de negatf çıkmıştı sonuç.bız senın le aynı gün aşıla yaptırdık okudum senın yazını.ben biraz alıştım negetf çıkınca bekliyrdum adeti.ben önumuzdeki ay tup bebek denemeyi duşunuyrm eşim de kabul etti uzgun oldugum için senın düşüncen ne ben başlamışken tedavi ye bırakmamak lazım peşini diyorum.. hayırlısı olsun boşver.dediğin gibi sağlığımız yerin de .
kızlar geciktim biliyorum ama bugün tahlil yaptırdık negatif. ama açıkçası o kadar üzülmedim. çünkü hazırlamştım kendmi.tam tersi olsaydı çooooooooook sewinecektim ama olsun.mutluyum. bebeklerimiz gelecek ve onlara hikayelerini anlatacağız...
Arkadaşlar hepinize merhaba.Allah'ım hepinize, dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ben aşılama yaptırmadım ama size yakın sayılır durumum.Bu ay klomen kullandım ardından adetimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum.iğnenin ardından 13 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değer 6.57 çıktı. doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. sizce iğnenin etkisi hala geçmemiş olabilir mi?
kızlar geciktim biliyorum ama bugün tahlil yaptırdık negatif. ama açıkçası o kadar üzülmedim. çünkü hazırlamştım kendmi.tam tersi olsaydı çooooooooook sewinecektim ama olsun.mutluyum. bebeklerimiz gelecek ve onlara hikayelerini anlatacağız...
Sonucu telefonla öğrendim. 6.57 beta hcg değerim.daha önceki aylarda yaptırdığımda hep 0.01 den küçük çıkıyordu..
saydam bi sıvı ile karışık kahverengi geke geldi benden bu gün 9. gün adet olmayayım lütfen gögüslerde acıma başladı noolur adet olmayayım.
arkadaşlar benimde eşim yozgatlı akdağmadeninden hemşerim sayılırsınız sizler bana
evet dün gece kaynanalardı bu gece eşlerbende bu konuda dertli olanlardanım. eşim çok iyidir, süper bir kocadır lakin bu konuda berbat. zorla doktora gider, dr. test ister unutur, hadi testi yaptırdı diyelim sonucu götürmez vs. hormonel sorunlarıda oyüzden sık sık kontrole gitmesi lazım ama 7 aydır ona bile gitmiyor. prolaktini çok yüksek olduğu için sperm sayısı düşüyor. düzenli ilaç kullanması lazım ama dr. gitmiyor. bende bıraktım artık peşini hiç üstüne düşmüyorum. ama şimdi gene getirdiniz aklıma, çok sinirlendim yine
Ya kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
Olmadı kızlar benim de tutmadı aşılama.Bugün kan testimi yaptırdım 0...bir şey gördüm.Ama olsun çok şükür sağlığımız yerinde değil mi?Diğer arkadaşlar naptı acaba?Bugün sonuç alacak bir çok kişi vardı kimse yazmamış.Şimdi ben de dinlenmedeyim artık.
5 yıl çocuk düşünmedik ve 3 ay önce karar verdik ve doktora gittim öncesinde muayene için. doktor pko var sende yumurta gelişimini kist engeller dedi.doğum kontrol hapı verdi kist için. sonrasında panikledim ben, bu kadar yıl bekledik keşke beklemeseydik diye. doktor 1 yıl normal yolla hamile kalınmazsa aşılama uygulanır fakat siz çok uzun süre beklemişsiniz isterseniz yapabiliriz dedi.. yani biz kendimiz denemeden aşılama yaptırdık.birincisi tutmadı.bu ay ikinciyi yaptırdım.
çok fazla umursamıyordum ama negatif sonuç alanları okudukça çok feci moralim bozuldu..
kızlar merhaba
geriye sayım başladı benım ıcınde. bu gece 12 de catlatma ignesini vurulacagım. perşembe saat 12 de de asılama. inş hayırlısı olur. dualarınızı esırgemeyın. herkese en kısa surede bebişler diliyorum :)
evet tatlım sen çok güçlüsün belli ne kadar güzel bir meziyet haklısın eninde sonunda gelicekler.
medusa bende senden haber bekliyordum canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben regl oldum bileee
bir gün illa ki çok sevineceğiz....bir gün illa ki bebeğimiz gelecek kucağımıza Allah hepimize sağlık versin hakkımızda hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka ne yapabilirzki...
geçmiş olsun medusa sıkmaz canını...
saydam bi sıvı ile karışık kahverengi geke geldi benden bu gün 9. gün adet olmayayım lütfen gögüslerde acıma başladı noolur adet olmayayım.
arkadaşlar merhaba ocak ayından bu yana takip ediyorum sizleri ve bende artık aşılama yoluna giriyorum bir sonraki adetime kaldı merak ettiğim ben doktora ne zaman gitmeliyim aşılamada rapor çıkarıcakmıyız bu rapor için kaç günlük zamana ihtiyacım var yani adetten önce mi gitmeliyim iğnelere adetin kaçıncı günü başlanıyor yardımcı olursanız sevinirim
dr.la karar vermedinimi aşılamaya? demedimi sana şu gün gel bugün gel ws. ssk warsa heyet raporu çıkarıyorsun.dewlet %50sini karşılıyor. adetinin 3. yada 4. günü iğne ws ne werdiyse onları kullanıyorsun.dr.la görüşmen gerek işte.sürekli gittiğin bi dr.un war mı?
benimde 2. aşılamam olujak yada dinlencem sanırım.
sürekli gittiğim bir doktorum vardı ama başka bir şehirde artık birkaç doktor var kafamda ilk kez gidicem görüşmeye heyet raporu çıkarmak zor mu. senin içinde hayırlısı inş 2.denemende olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?