Guzelim ben folbiol kullaniyoru.hergun yarim iciyorum dr um oyle soyledi.ninya fals ozge0566 ssalpay medusa0403 bilge79 anladığım kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz çok faydalı olduğunu anladım ne marka alsam acaba?
ninya fals ozge0566 ssalpay medusa0403 bilge79 anladığım kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz çok faydalı olduğunu anladım ne marka alsam acaba?
Arkadaşlar hepinize merhaba.Allah'ım hepinize, dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ben aşılama yaptırmadım ama size yakın sayılır durumum.Bu ay klomen kullandım ardından adetimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum.iğnenin ardından 13 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değer 6.57 çıktı. doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. sizce iğnenin etkisi hala geçmemiş olabilir mi?
Kızlar merhaba..bugün testin ardın 2 gün geçti..Tekrar yaptırdım sonuç 17,45..daha önce yanımda olup fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.özellikle 'semruh'arkadaşıma..Allah hepinizin gönlünde yatanı versin inşallah..
ooooooKızlar merhaba..bugün testin ardın 2 gün geçti..Tekrar yaptırdım sonuç 17,45..daha önce yanımda olup fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.özellikle 'semruh'arkadaşıma..Allah hepinizin gönlünde yatanı versin inşallah..
kızlar bu sabah kanamam başladıAma durmak yok heralde bundan sora ankarada tüp bebek yaptırırım. Allahım hamiş Arkadaşlarımızı tamamına erdirsin bizlerede tez zamanda inşallah.
Kızlar merhaba..bugün testin ardın 2 gün geçti..Tekrar yaptırdım sonuç 17,45..daha önce yanımda olup fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.özellikle 'semruh'arkadaşıma..Allah hepinizin gönlünde yatanı versin inşallah..
kızlar bu sabah kanamam başladıAma durmak yok heralde bundan sora ankarada tüp bebek yaptırırım. Allahım hamiş Arkadaşlarımızı tamamına erdirsin bizlerede tez zamanda inşallah.
oooooobebek geliyorrrrr artışlaırn güzel 2 güne bir 2 katı artacak ..seninki güzel artmış ama çok yeniii süperrrr.....sakın stres yapma sakin oll değer 1000-1500 arası kese görünecek .....inşallah rabbim sağlıklı kucağına almak nasip eder.....yemene içmene dikkat ett....birde düşmemesi için "el mübdi" tesbihi çek...
arkadaşım dikkat et üstüne görmüşte olabilirsin dr una söyledinmi ne dedi....yine olmadıysa sıkma canını dediğin gibi durmak yokkk yola devammm...
Çok teşekkür ederim arkadaşalar. doktorda hep yat sadece tuvalete kalk dedi.allah hepinize en kısa zamanda versin inşallah..
ninya fals ozge0566 ssalpay medusa0403 bilge79 anladığım kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz çok faydalı olduğunu anladım ne marka alsam acaba?
Kızlar, bizim gene kafamız karıştı, varikosel ameliyatı öncesi tüp bebek deneyelim diyoruz. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz.
Yeditepe üniversitesi tüp bebek merkezinde Cem bey’e gidicez. Bu ay geçti zaten, mart ayında denicez. Aşılama ile arasında 1 ay boşluk bırakmış olucaz.
Daha evvel tüp bebek deneyen arkadaşlar özellikle SERMUH’cum, şu yumurta toplama olayını anlatır mısın.
Sen genel anestezi ile yaptırmıştın? Ben şimdiye kadar hiç anestezi almadım, korkuyorum biraz, hatta o yüzden rahim filminide anestezi almadan çektirmiştim.
Biraz anlatır mısınız, yumurta toplama acı veren bir süreç midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?