Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ninya fals ozge0566 ssalpay medusa0403 bilge79 anladığım kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz çok faydalı olduğunu anladım ne marka alsam acaba?

Kızlar merhaba..bugün testin ardın 2 gün geçti..Tekrar yaptırdım sonuç 17,45..daha önce yanımda olup fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.özellikle 'semruh'arkadaşıma..Allah hepinizin gönlünde yatanı versin inşallah..

kızlar bu sabah kanamam başladı Ama durmak yok heralde bundan sora ankarada tüp bebek yaptırırım. Allahım hamiş Arkadaşlarımızı tamamına erdirsin bizlerede tez zamanda inşallah.

hayırlısı olsun canım, nihayet aramızdan bir hamile çıktı

oooooobebek geliyorrrrr artışlaırn güzel 2 güne bir 2 katı artacak ..seninki güzel artmış ama çok yeniii süperrrr.....sakın stres yapma sakin oll değer 1000-1500 arası kese görünecek .....inşallah rabbim sağlıklı kucağına almak nasip eder.....yemene içmene dikkat ett....birde düşmemesi için "el mübdi" tesbihi çek...

kızlar bu sabah kanamam başladı Ama durmak yok heralde bundan sora ankarada tüp bebek yaptırırım. Allahım hamiş Arkadaşlarımızı tamamına erdirsin bizlerede tez zamanda inşallah.

arkadaşım dikkat et üstüne görmüşte olabilirsin dr una söyledinmi ne dedi....yine olmadıysa sıkma canını dediğin gibi durmak yokkk yola devammm...

Canım hayırlı uğurlu olsun bebiş geliyor inşallah çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.

ayyyyyy çok sewindim.yorma kendini dinlen ve bizede bol bl dua et

benim sonuç negatif ama daa mens olmadım :S hayırlısı olsun. ilk aşılamanmıydı? direk tüp bebeğe geçion ?

el mübdi tesbihimi? düşmemesi içinmi? ilk defa duydum.

Kızlar, bizim gene kafamız karıştı, varikosel ameliyatı öncesi tüp bebek deneyelim diyoruz. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz.
Yeditepe üniversitesi tüp bebek merkezinde Cem bey’e gidicez. Bu ay geçti zaten, mart ayında denicez. Aşılama ile arasında 1 ay boşluk bırakmış olucaz.
Daha evvel tüp bebek deneyen arkadaşlar özellikle SERMUH’cum, şu yumurta toplama olayını anlatır mısın.
Sen genel anestezi ile yaptırmıştın? Ben şimdiye kadar hiç anestezi almadım, korkuyorum biraz, hatta o yüzden rahim filminide anestezi almadan çektirmiştim.
Biraz anlatır mısınız, yumurta toplama acı veren bir süreç midir?

cnm tebrik ederim dikkat et kendine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlere

arkadaşım dikkat et üstüne görmüşte olabilirsin dr una söyledinmi ne dedi....yine olmadıysa sıkma canını dediğin gibi durmak yokkk yola devammm...

sağol canım zaten adet tarihim ayın 18 idi erken oldum kanamam hiç kesilmemişti aşılamadan bu yana. kahverengi leke şeklinde geliyordu. söyledim doktora yarın gel hormonlarına bakalım dedi hayırlısı arkadaşım vardır bundada bir hikmet diye tesellileniyoruz. bu arada Merry tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.

ay nekadar güzel aramızda bi hamiş var merry allah saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsin inş.çok sevindim allah nazarlardan saklasın

Çok teşekkür ederim arkadaşalar. doktorda hep yat sadece tuvalete kalk dedi.allah hepinize en kısa zamanda versin inşallah..

hayatım üzme kendini. sermuh'un dediği gibi olabilir. biraz bekle bakalım. ama yıpratma da kendini. öpüyorum canım.

ninya fals ozge0566 ssalpay medusa0403 bilge79 anladığım kadarıyla hepiniz kullanıyorsunuz çok faydalı olduğunu anladım ne marka alsam acaba?

canım ben de normalde folik plus kullanıyorum bitti gyno ferro sanol aldım. kansızlık da olunca. kan surubu kullandıktan sonra hamile kalan kişileri görünce bir umut. bu ay dinlenmedeyim ya ne duysam anında tatbik ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar bilgeyi tanıyordum ona yazmak için girdim ama sana da yazmak istedim..
elizcim haddim olmayarak önce şunu söylemek istiyorum bende heyecan ve aşırı aceleci davranarak üst üste aşılmalar ve tüp bebek yaptırdım eğer eşinin ameliyat olması daha faydalı olacaksa önce ameliyat olması daha iyi..birçok örnek var bizim topiktede kendiliğinden hamile kalan varikosal ameliyatından sonra..
tabiki sizin ve doktorunuzun kararı..inşallah hayırlısı olsun ve bir an önce meleğine kavuşman dileğiyle..
gelelim opu yani yumurta toplamaya tüp bebeğin en kolay işlemi..acılı ve heyecanlı iğne ve yumurta büyütme işleminden sonra çok az bir anestezi veriyorlar zaten hiçbirşey hissetmiyorsun uyandığında....anne olma heyecanı zaten herşeyi bastırıyor hiç korkma yumurtalar toplanıyor sonrası da aşılama olduysan eğer onun gibi embriyoları transfer ediyorlar..
öyle ameliyat gibi verilen ağır bir aneztesi değil zaten

Son düzenleme:
Sevgili merry senin adina cok sevindim arkadasim.allah kucagina almayi nasip etsin.kendini sakin yorma.

iyi akşamlar hanımlar dün sabah aşılamam oldu.inşallah tutar doktor 7 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsin dedi belli olur dedi istersen 10 gün sonra idrar yaptır ondada belli olur dedi..hayırlısı diyorum inşallah tutar çünkü dün aşılama çok zor geçti kızımda böyle olmamıştı ama bunda çok zor oldu..4 gün yatman lazım dedi.dışarı çıkmak ağır iş yapmak yok dedi..belli olana kadar sabret dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…