merhaba canım, aslında bizde önce varikosel ameliyatı olmasına karar vermiştik, halen daha ameliyattan vaz geçmiş değiliz, bayram tatili gibi bir boşlık olduğu ilk fırsatta olacak. Benim şöyle bir durumum var, özel sağlık sigortam tüp bebeğinde çok büyük bir kısmını karşılıyor, hatta şöyle söyliyim ödeyeceğim fark 1,000 tl yi bile bulmayacak. Ama sigortam her an değişebilir, şirketim el değiştiriyor çünkü. Hazır böyle bir avantajım varken ve de sigortada değişmeden deneyelim diyoruz.
Bu avantajım olmasaydı bende ameliyattan önce tüp bebeği düşünmezdim.
Şimdi ne diyorsun canım? bi daha yorumlarınızı aliyim kızlar, hala daha aceleci davrandığımı düşünüyor musunuz, yoksa deneyelim mi?
bu şekilde bir durum varsa o zaman yaptır...mantıklı çünkü...ama tüp bebekte tutmazsa tüpde yaptırdım yinede olmadı diye boşluğa düşme ..birde ilk tüp denemesii genelde deneme yapar gibi yapıyorlar..bende bir çok testi 2.tüp bebekte yapmışlardı.örneğin aklıma gelen genetik tanı..vb.gibi...hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm
slm kızlar yeni katıldım aranıza umarım hepimizin aşılaması tutar
mrhaba arkadasim yazini okuyunca hemen cvp vereyim dedim.
7 gun sonra sakin yaptirma cikmiyor.doktor 1 gun bile olsa cikar diyor ama cikmiyor cnm.bekle 10.gune kadar.ben 7. gun yaptirdim 0.81 cikti dun yani 11.gun yaptirdim 19.18 cikti.cok sukur pozitif ama degerim nasil bilmiyorum 11.gune gore.insallah guzel artiks gosterir.insallah hamilesindir sende.
forumdaki butun arkadaslar insallah kisa zamanda Rabbim gostersin herkese.hepimize saglikla kucagima almak nasip olur insallah.
sizce degerim nasil kizlar?iki gun sonra yeniden yaptiricam ikiye katliyor mu gormek icin.hepimizi icn hayirlisi olsun insallah.
kontesim h.g umarim tutar ama 14 erken degilmi zaten 15 gun dolmasi lazim asilamadan sonra birde idrar testinde ancak gecince belli oluyor
öncelikle hamiş haberlerinin artmasına çok sevindim
aşılama olan arkadaşıma da hayırlısını diliyorum inşallah burdan hamile haberini alırız
eliz arkadaşım bence yaptır o zaman cebinden 1000 lira çıkacaksa hiç düşünme
aşılama ücreti kadar nerdeyse özelde yaptırınca aşılama da 1000 tl yi buluyor imkanın varsa yaptır..inşallah gerek kalmaz ilkinde olur ..hem içinde kalmamış olur acaba eşim o kadar acı çekti bekledik demezsin ama şunu sakın unutma kısmetse zaten tüp vesile allahım yazdıysa olur..
olumsuz düşünelim diyelim olmadı eşin ameliyat olur drun verdiği zamanı beklersiniz belki yine o ara kendiliğinden olur o da olmadı diyelim rapor çıkartır devlet raporu ile yaptırırsın haa imkanın varsa özelde yaptırırsın..
sana birşey anlatayım son aşılamamı oldum temmuzda raporumu çıkacaktı..ben hep hastanenin dediği zamanlarda tedavimi oldum bana ekim ayında tüpe başlayalım dediler aşılama da olmayınca ben önce tamam dedim sonra ilk defa onları dinlemedim moralim bozuk aralığa kadar bekleyelim dedim..sonra vazgeçtim kendime ocak dedim..ama benim son adet tarihim 15 ekim yani hastanenin dediği tarih tüpte yaptırsam olacakmış ..Rabbim yazmış bunu..
o yüzden hep hayırlısını dile
bende çok heyecanlı ve aceleci idim peş peşe tedaviler ve yılgınlıklar yaşadım..eşim şimdi bunu bilseydin o kadar kendini yıpratmazdın diyor ama bilmiyoruz...hakkında hayırlısı ne ise o olsun elizcim..
inşallah olur canım hepimizinki tutar.sevdiklerimize güzel haberler veririrz..inş.olur canım allah hepimizin gönlüne göre versin..dualarımız seninle
ne güzel hamilesin inşallah bir aksilik çıkmaz..bende zaten 11.gün tahlil yaptırcam şimdi ilaç kullanıyorum ilaç bitmeden yaptırma dedi doktor..oda 10. gün bitiyor ama yok ben dayanamam dersen dedi 7. 8. 9. günlerde kan tahlili yaptırabilirsin belli olr dedi...hayırlısı diyorum hakkımda olacak ne varsa o olsun...mrhaba arkadasim yazini okuyunca hemen cvp vereyim dedim.
7 gun sonra sakin yaptirma cikmiyor.doktor 1 gun bile olsa cikar diyor ama cikmiyor cnm.bekle 10.gune kadar.ben 7. gun yaptirdim 0.81 cikti dun yani 11.gun yaptirdim 19.18 cikti.cok sukur pozitif ama degerim nasil bilmiyorum 11.gune gore.insallah guzel artiks gosterir.insallah hamilesindir sende.
forumdaki butun arkadaslar insallah kisa zamanda Rabbim gostersin herkese.hepimize saglikla kucagima almak nasip olur insallah.
sizce degerim nasil kizlar?iki gun sonra yeniden yaptiricam ikiye katliyor mu gormek icin.hepimizi icn hayirlisi olsun insallah.
benim aşılamamın 14.gün idrar testi yaptım negatif çıktı 14. gün idrardan belli olurmu yani anlamadım
Çok teşekkür ederim arkadaşalar. doktorda hep yat sadece tuvalete kalk dedi.allah hepinize en kısa zamanda versin inşallah..
Aşılamada olduğu gibi bunuda kimseye söylemeyi düşünmüyorum, o yüzden sizden başka fikir alabileceğim kimse yok. İyi ki sizler varsınız :)))
ilk 2 aşılamamda bende kimseye söylememiştim, anneme bile. sonrakilerde herkese söyledim tabi. aşılamada söylemesende olur lakin, tüp bebekte hep yatmak gerekiyor diye biliyorum. yanında birileri olmadan nasıl yapçan. insan başlarda hiçkimse bilsin istemiyor, kendi kendimize yaşıyoruz herşeyi. ama ben o devreyi atlattım çok şükür. artık herşeyi çok doğal karşılıyorum. başına gelmedimi anlamıyor insan. ben herkese kulağımı tıkayıp geçiyorum valla artık.
kızlar merhaba
bugun 13:00 de ilk aşılamamı oldum. aşılama çok kolaydı hiç birsey hissetmedim. ama o saatten beri karnım çok ağrıyor. inanılmaz da şişlik var sizde de olmus muydu? normal mi?
inşallah tutar canım.bende 2 gün önce yaptırdım aşılama.benim çok sancılı oldu sonrasında hep kasık ağrısı çektim ve halada çekiyorum şimdi sağ tarafım çok ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı...şişlik bendede oldu ama ertesi gün geçti..
çok tşk ler inş kimsenin çabası boşa gitmez ve bir an önce bebeklerimizi alırız kucagımıza. bakalım yarın işe gitmeyebilirim boyle devam ederse. işyeri doktoru gelme dinlen demişti ama çok dikkat cekmiyim istiyorum
bebek düşündügümüzü bilmeleri bile her tel. Konuşmasında görüşmemizde bişey var mı diye sormalarına yetiyor canım, o yüzden bu durumlarıda anlatıp daha fazla sorguya tutulmak istemiyoruz. Tüp bebekten sonra hep yatmak gerektigini duymamıştım, işten izin alıp evde kendi kendime geçiririm diyordum, doktara gittigimde bunuda sorarım artık duruma göre ihtiyaç olursa mecbur söyleriz.
mrhaba arkadasim yazini okuyunca hemen cvp vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?