hala iyileşemedim ne zorbir hastalık bu geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.sağol hemşerim bilge 79.herkese slm sevgiler.b
canım çok sıkkkın az önce bir arkadaşla konuştuk evlenir evlenmez hamile kaldı martta doğum.anlatıyor şöyle böyle.psikolojimi hiç düşünmeden.zaten ilk zamanlarda şuna aş erdim yap buna aş erdim yap deyip geliyordu.bu insanlar neden bizi anlamazki.ne kadar hassas olduğumuzu neden bilmezler
canım çok sıkkkın az önce bir arkadaşla konuştuk evlenir evlenmez hamile kaldı martta doğum.anlatıyor şöyle böyle.psikolojimi hiç düşünmeden.zaten ilk zamanlarda şuna aş erdim yap buna aş erdim yap deyip geliyordu.bu insanlar neden bizi anlamazki.ne kadar hassas olduğumuzu neden bilmezler
Kızlar herkese merhaba. Bende bu ay aşılama deneyenlerdenim. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle olmayınca bu pazar günü aşılamam oldu. Fakat dünden beri yine kendi kendimi yiyorum . Aşılamadan sonraki 4. gün karın ve kasık ağrım, göğüs ağrım başladı ve bunlar benim adet belirtilerim. Normalde adetten bir kaç gün önce başlaması lazımdı fakat ne acelesi varsa bana azcık bile olsa umut etmek nasip olmadı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu neden bu kadar erken başlamış olabilir adet belirtileri sizce?
kimimiz ilk kez denedik, kimimiz yeni ümitlerle... umarız bebişler ocak ayında hayalkırıklığı yaşayan bu anne adaylarını çok bekletmeden kollarına koşarak gelirler.
MERRY ---------------------------- O BİİİİİRRRRRR HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ .....TEBRİKLERRRRR
Bilge_79 --------------------------mart'ı bekliyor,dinlenmede
İlgimdisi ------------------------- mart'ı bekliyor dinlenmede
aylin25 --------------------------- dinlenmede
Ecebru --------------------------- dinlenmede
dileksultan ------------------------ dinlenmede
eliz81 ------------------------------- dinlenmede
antalya2011 ------------------------- dinlenmede
ffatos -------------------------------- dinlenmede
nekropsi ---------------------------- dinlenmede
desica ------------------------------ dinlenmede
cerenm------------------------------ dinlenmede
kuntizella --------------------------- dinlenmede
ergitess ---------------------------- dinlenmede
sermuh ---------------------------- dinlenmede
edanurlu -------------------------- dinlenmede
ninya ------------------------------ dinlenmede nisan'da tüp bebek planlıyor
elfida ------------------------------ 3 şubatta aşılama
fals ------------------------------- 28 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz, inşallah pozitif
sancal ---------------------------- dinlenmede
elmas ---------------------------- aşılama olacak inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alacağız
anunaki ------------------------- 31 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz
medusa_0403 -------------------- dinlenmede
burculumu ---------------------- aşılama sonucu bekliyoruz inşallah pozitif
ceylin4306 --------------------- dinlenmede
ceymi -------------------------- tüp bebek deneyecek bekliyor
ssalpay ----------------------- kistten dolayı beklemede
gizemx ----------------------- dinlenmede
albilda ------------------------ beklemede
KIZLAR HEPİMİZİ ALLAH KORUSUN, NASİBİMİZİ HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH. BU SON DİNLENMEMİZ OLSUN. BURADAN DOĞUMHANE TOPİĞİ AÇMAK VE SİZİ ORADA AĞIRLAMAK İSTİYORUM. SEVGİLER[/QU
merhabalar, benimde ilk aşılamam tutmadı bu ay dinlenmedeyim.Martta 2. aşılamaya geçeceğim.Beni de listeye ekleyebilirmisin?
ah canım ya. zencefil, tarçın karışımı çaylar var aktarlarda ben onlarla ayağa kalktım. eşine söyle alsın sana....yoksa ben göndereyim.
hiç sıkma canını canım cenabı rabbim övüneni hiç sevmez seni derdini senin gibi çeken anlar o yüzden takma canım boşver sürekli dua et canım...
kızlar sağ tarafım ağrıyor...
canım benim insanların anlaması çok zor başlarına gelmedigi için benim eltimde öyle benim üstüme ikinciyi dogurduu habire laf söylemeler bişeyler hamileyken onunla çok az görüsmeye çelıştım bide benim akrabam dicek hiçbisey bulamıorum öle insanlara...
canım benim insanların anlaması çok zor başlarına gelmedigi için benim eltimde öyle benim üstüme ikinciyi dogurduu habire laf söylemeler bişeyler hamileyken onunla çok az görüsmeye çelıştım bide benim akrabam dicek hiçbisey bulamıorum öle insanlara...
canım aynı dertteyiz benim eltimde dördüncüyü doğurdu yaşı 40a yakın sırf bana inada geçen görümcem 5. yide yap deyince sıramı başkalarına saldım onlar yapsın deyip pis pis güldü inanılmaz üzldüm ve kinlendim boş verdim ama Rabbim bu düşüncesiz insanlara bsabrettiğimiz için bizi ödüllendirecek inş
Merhaba arkadaşlar
Bende Ocak 28 de ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı çünkü dün regl oldum ama henüz tam başlamış değil öncesinde çok garip bir şey oldu perşembe günü yani aşılamanın 13 günü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm annemler görmesin diye testi çantama koydum aradan 3-4 saat geçti test çubuğunu tam çöpe atacakken çok silik ikinci çizgiyi gördüm ama gerçekten ikinci çizgi vardı cuma günühemen kan testi yaptırdım sonuç negatif hatta hemşirede gördü ikinci çizgiyi ama sonuç negatifti Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Acaba test durdukça ikinci çizgi kendiliğinden mi beliriyor?
insanlar anlayışsız canım hemde çok bazen hepsini hayatımdan silesim geliyor.akraba değil akrep bunlar akrep
arkadaşımla da eskisi gibi görüşmek istemiyorum çünkü psikolojii m bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?