Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
canım çok sıkkkın az önce bir arkadaşla konuştuk evlenir evlenmez hamile kaldı martta doğum.anlatıyor şöyle böyle.psikolojimi hiç düşünmeden.zaten ilk zamanlarda şuna aş erdim yap buna aş erdim yap deyip geliyordu.bu insanlar neden bizi anlamazki.ne kadar hassas olduğumuzu neden bilmezler

hala iyileşemedim ne zorbir hastalık bu geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.sağol hemşerim bilge 79.herkese slm sevgiler.b

ah canım ya. zencefil, tarçın karışımı çaylar var aktarlarda ben onlarla ayağa kalktım. eşine söyle alsın sana....yoksa ben göndereyim.

o ne biçim arkadaşmış ya????? çok takma kafana boşver, üzülme canım.

hiç sıkma canını canım cenabı rabbim övüneni hiç sevmez seni derdini senin gibi çeken anlar o yüzden takma canım boşver sürekli dua et canım...

merhaba hoşgeldin :)))) neden hemen negatif düşünüyorsun arkadaşım? bebiş ve adet belirtileri birbirinden ayırt edilemiyor ki. hem daha 4. gün. bebiş 7. gün yerleşiyor. sen daha misafir gelmeden aaa evde kalacak yer yok diyorsun :)))) lütfen umutsuz olma. hayatta herşey mümkün

ah canım ya. zencefil, tarçın karışımı çaylar var aktarlarda ben onlarla ayağa kalktım. eşine söyle alsın sana....yoksa ben göndereyim.

çok teşekkür ederim canım.komşumun annesi bana ıhlamur kaynatmış göndermiş annem niyetine çok mutlu oldum.benim annem babam rahmetli oldular 8 yıl oldu.çok duygulandım bugün

canım benim insanların anlaması çok zor başlarına gelmedigi için benim eltimde öyle benim üstüme ikinciyi dogurduu habire laf söylemeler bişeyler hamileyken onunla çok az görüsmeye çelıştım bide benim akrabam dicek hiçbisey bulamıorum öle insanlara...

bende klomen tedavisinden sonra aşılama denedim olmadı.ikinci aşılama için yumurta takibi yapılıyordu hiç olmayan oldu .yumurta erkenden büyüyp çatlamış .aşılama iptal oldu.yine deneyecektik bu sefer kist oluştu.şimdi bekliyorum her seferinde bişey çıkıyor. vardır bir hikmeti ..
sizleri her zaman takip etmeye çalışıyorum arada cevap yazdığımda oluyor.ama bunu yaşamayan anlamıyor. önceleri hamile birini görünce kötü hissediyordum yada yani doğmuş bir bebek.bebeği olan yada hamile hiç kimseyle görüşmüyorum.doktordan geldiğimde ordaki hamile kadınlara bakıp kötü olur saatlerce ağlardım.bunları sade ben yaşıyorum sanıyordum.işin kötüsü teselli etmek için dahada acıtan konuşmalar.hiç kimse beni anlamıyor düşüncesi.burdan okuduğum bikaç kişide bunlardan bahsedince biraz rahatladım.şimdilerde daha iyiyim .rabbim hepimizin muradını versin hayırlısıylaallah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar bu aralar yoğundum temzlik,misafir vs. yrn sabahta ş.dışına çıkıyoruz.çarşambaya kadar yokuz.

bu şubat ayı hepimiz için olumlu olur inş.

bildiğiniz gibi sonucum negatifti.dün dr.a gittim bu ay serbest zamandayız. bu ay aşılamam yok yani.eşim proxide ve ewicap a başladı. keçiboynuzu pekmezide içiyo sabah ve akşam bi tatlı kaşığı. bide ben hala mens olmadım.normalde 8inde olmam gerekiyodu. dr.adet gününün üzerinden 5-6 gün daa geçsin test yap dedi.benim ümidim yok ta neyse...

canım aynı dertteyiz benim eltimde dördüncüyü doğurdu yaşı 40a yakın sırf bana inada geçen görümcem 5. yide yap deyince sıramı başkalarına saldım onlar yapsın deyip pis pis güldü inanılmaz üzldüm ve kinlendim boş verdim ama Rabbim bu düşüncesiz insanlara bsabrettiğimiz için bizi ödüllendirecek inş

insanlar anlayışsız canım hemde çok bazen hepsini hayatımdan silesim geliyor.akraba değil akrep bunlar akrep

Merhaba arkadaşlar
Bende Ocak 28 de ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı çünkü dün regl oldum ama henüz tam başlamış değil öncesinde çok garip bir şey oldu perşembe günü yani aşılamanın 13 günü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm annemler görmesin diye testi çantama koydum aradan 3-4 saat geçti test çubuğunu tam çöpe atacakken çok silik ikinci çizgiyi gördüm ama gerçekten ikinci çizgi vardı cuma günühemen kan testi yaptırdım sonuç negatif hatta hemşirede gördü ikinci çizgiyi ama sonuç negatifti Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Acaba test durdukça ikinci çizgi kendiliğinden mi beliriyor?

aylıncımm gorusemez olmustukk ve yenıden geldım ısık hızıylaa... bosverıınnn takmayın kızlar bnm kaynanam ıkı yatıp uc kalkamadınız kac senedır dıyoo halbukı bn 20 aylık evlıyımm derdı neyse anlamıyorum bu ınsanlar egolarını tatmın etmeye calısıyorlar ınsallah bole bızlere ınat edıp nıspet yapmalarına karsılık Rabbım evlatlarıyla sınamaz evet cnm sana katılıyorum Rabbım sabrettıgımız ıcın bızı odullendırıcek sadece zamanı vr uzulmeyın nolur bnde kendımı harabedıyorm laf soktuklarındaa

merhaba canımm oncelıkle hayırlısı olsun bnm yengemın basına da bu geldı evde yaptık ıkıncı cızgı sılıktı bı gun snra saglık ocagında ıdrar yapıldı sılıktıı kanda negatıf cıktı ama meger gebelık varmıs ama ıkıncı ayında dusuk oldu maalesef ınsallah senın bebegınde senınledır de Rabbım kucagında gosterır hayırlısı dıye dua et ıyı dusun ıyı olsun belkıde hamıssındır

insanlar anlayışsız canım hemde çok bazen hepsini hayatımdan silesim geliyor.akraba değil akrep bunlar akrep

arkadaşımla da eskisi gibi görüşmek istemiyorum çünkü psikolojii m bozuluyor

kızlarr bnde hamıle olan yada cocuklu arkadaslrımla eskısı gıbı gorusmuyorum hep bıseler uyduruyorum cunku yalan degıl ozenıyorum bıde onlarda hadı hadı yapın dedıkce ıcım ezılıyoo cok uzuluyorumm en guzelı cıkardım hayatımdan akrabalarmdan laf sokanlarıda gormemek ıcın kaynanamla olan gunlerden cıktım e ztn ısede basladım kımseyı gormuyormm mesela bu aksam dugun vr akrabalarımız sorucak ızın mı almam gerekıodu cocuk ıcın dıye terslıycem artık cunku baska turlu anlamıycaklarr hıcbırı umrumda degıl hepımızın dr u dedıgı gıbı bnmde dr um stres uzulmek yok dedı bn uzulcegıme laf sokanları terslıycemkı onlar uzulsun bnm yerıme takmıyorm artk belkı tersleye tersleye anlarlarr cesaret edıp soramazlarr sızde tersleyın alıssınlar kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…