hoşgeldin arkadaşım amin inşallah sennde mutlu haberlerini alırız.slm kızlar yeni katıldım aranıza umarım hepimizin aşılaması tutar
hayırlı olsun berrin ağrılar normal benm hiç geçmemişti hatta dahada artmıştı. Canını hiç bi şeye sıkma psikoloji çok önemli.kızlar merhaba
bugun 13:00 de ilk aşılamamı oldum. aşılama çok kolaydı hiç birsey hissetmedim. ama o saatten beri karnım çok ağrıyor. inanılmaz da şişlik var sizde de olmus muydu? normal mi?
paylaştığın için teşekkürler arkadaşım.Kizlar alttaki linkte guzel bilgiler var.dogru hazirlanip yazilmis.belki daha once ziyaret edenleriniz olmustur bile. Yeni pozitif sonuclara cok sevindim bu arada.umarim giderek artar Guzel haberlerimiz
Linki veriyorum
JİNEKOLOJİ VE GEBELİK .COM: GEBELİK TESTİ (HAMİLELİK TESTİ)
Arkadaşım benmki sebepsiz infertilitr ve nekadar doktora gittiysem hepsi içini ferah tut tamamen pisikolojik canını hiç bişeye sıkmamaya gayret et dedi. bu aşılamamdada çok stresliydim bir an bile aklımdan atamadım o stresle başka şeylerede çok sıkıldım barut gibiydim bu çok yanlış. imkanın varsa at kendini dışarı her gün biyere gezmeye git vakit geçirebileceğin zamanı unuttuğun şeyleri yap lütfen moralini bozma kafayı aşılamaya takma.zaman geçmiyor bir türlü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.aşılama sonrası 9.gündeyim daha 6 günüm var göğüslerimin acımasından başka bir belirti yok umudumu yitiriyorum artık
bugün çok efkarlıyım kardeşim beni ziyarete gelmişti bugün gitti.ben yine bu şehirde yapayalnız kaldım.yalnızlık senden nefret ediyorum.rabbim yolunu açık etsin.insan büyüdükçe dahamı duygusal oluyor sanki.4 gündür ağır grip geçiriyorum ilgilenemdim gezemedim onunla çooooooooooooooook üzgünümmmmmmmmmmmmmm
bugün çok efkarlıyım kardeşim beni ziyarete gelmişti bugün gitti.ben yine bu şehirde yapayalnız kaldım.yalnızlık senden nefret ediyorum.rabbim yolunu açık etsin.insan büyüdükçe dahamı duygusal oluyor sanki.4 gündür ağır grip geçiriyorum ilgilenemdim gezemedim onunla çooooooooooooooook üzgünümmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba
bugun 13:00 de ilk aşılamamı oldum. aşılama çok kolaydı hiç birsey hissetmedim. ama o saatten beri karnım çok ağrıyor. inanılmaz da şişlik var sizde de olmus muydu? normal mi?
bence yatmalısın benim doktorum 4 gün yat dedi kendini hasta gibi düşün yat dinlen dedi ama dinlenemiyorum başka zaman işlerime koşturan kocam şimdi nazlanıyor suyunu bile benden istiyor bende ona tenezül etmiyorum vakit buldukça dinleniyorum.içimdende olacağı varsa her şekilde olur diyorum ama gerçekten dinlenmek lazım...
hayırlı olsun berrin ağrılar normal benm hiç geçmemişti hatta dahada artmıştı. Canını hiç bi şeye sıkma psikoloji çok önemli.
şişlik bende de olmuştu umarım bebişin seninledir de o yuzden böylesindir canım. az daha sık dişini.
cnm gitmedim bugun işe. yatıyorum 2 gundur. ama yarına kocam mısafır cagırmısben bu agrıyla hıçbırsey yapamam dedım kendı yapacak herseyi ya da kardeşine yaptırır. çok anlayıssız oluyorlar bazen. sıkma canını sende. dinlenelim bakalım. kısmet inş gelir bebişlerimiz
saol anunaki senin test sonucuna kaç gün vardı? benim 15.gün ama dktrm adet gününü bekle dedi oyüzden kan tahliline gitmiycem 14.gün dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama negatfti ve gecen günlerde olan tüm belirtiler şişlikler göğs hassasiyeti hepsi kayboldu adetimde gelmedi bilmiyorm artık beklemek çok zormuşş
saol anunaki senin test sonucuna kaç gün vardı? benim 15.gün ama dktrm adet gününü bekle dedi oyüzden kan tahliline gitmiycem 14.gün dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama negatfti ve gecen günlerde olan tüm belirtiler şişlikler göğs hassasiyeti hepsi kayboldu adetimde gelmedi bilmiyorm artık beklemek çok zormuşş
merhaba canım kullanılan ilaçlardan(hormon içerdiği için) oluyor sanırım benimde aşılamadan sonraki gün gögüslerim ve karnım aşırı şişmişti normalde adete 4-5 gün kala şişer.Sen içini ferah tut bol bol dinlen kendini zorlama ağır işlerden kaçın yani.İnşallah bebeğin sana tutunur.Kızlar herkese merhaba. Bende bu ay aşılama deneyenlerdenim. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle olmayınca bu pazar günü aşılamam oldu. Fakat dünden beri yine kendi kendimi yiyorum . Aşılamadan sonraki 4. gün karın ve kasık ağrım, göğüs ağrım başladı ve bunlar benim adet belirtilerim. Normalde adetten bir kaç gün önce başlaması lazımdı fakat ne acelesi varsa bana azcık bile olsa umut etmek nasip olmadı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu neden bu kadar erken başlamış olabilir adet belirtileri sizce?
inşallah dediğin gibidir canım bu kadar erken başlaması beni yıktı resmen . Haftaya bugün eğer o güne kadar adet olmasam tabii bhcg bakılacak umarım hepimizin bebişleri biran önce yola çıkarlar.
merhaba canım bende salı günü aşılama oldum inşallah buraya güzel haber veririz ikimizde aynı gün...benim ağrılarım halen devam ediyor..kızmda aşılama oldu onda adet olacakmışım gibi ne ağrılar çekmiştim çok sıkıntılı olmuştu onda kasık ağrısı karın ağrısı çok olmuştu ama bebek varmış tabi karnımda kızım dünyaya geldi şimdiki aşılamada sağ tarafım çok ağrıyor..inşallah tutmuşturda onun ağrısıdır canım..
yat dinlen canım erkekler anlamıyor senin çektiğin sıkıntıyı acıyı...bendeded 2 gündür başım dönüyor büyük ihtimalle progeston ilaç alıyorum o yapıyor herhalde kafamı sabit tutamıyorum kulaklarım çınlıyor başım dönüyor..bebek olsa bu kadar erken olmaz belirti...bu kadar acı çekmemize rağmen mutlu oluruz inşallah...
cnm bana da progestan verdi. asılama sonrası 24 saat ıcınde ılışkıye gırın sonrası bebek olusumuna etkı etmez dedi. progestan ı ılk gun sperm yapısı bozulmasın dıye vajinadan değil agızdan al dedı sabah akşam. sonrasında da hazneden alırsın dedi. sende mı o sekılde kullanıyorsun. acayip uyku yaptı bu ılac bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?