Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
zaman geçmiyor bir türlü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.aşılama sonrası 9.gündeyim daha 6 günüm var göğüslerimin acımasından başka bir belirti yok umudumu yitiriyorum artık

bugün çok efkarlıyım kardeşim beni ziyarete gelmişti bugün gitti.ben yine bu şehirde yapayalnız kaldım.yalnızlık senden nefret ediyorum.rabbim yolunu açık etsin.insan büyüdükçe dahamı duygusal oluyor sanki.4 gündür ağır grip geçiriyorum ilgilenemdim gezemedim onunla çooooooooooooooook üzgünümmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar yeni katıldım aranıza umarım hepimizin aşılaması tutar
hoşgeldin arkadaşım amin inşallah sennde mutlu haberlerini alırız.
kızlar merhaba
bugun 13:00 de ilk aşılamamı oldum. aşılama çok kolaydı hiç birsey hissetmedim. ama o saatten beri karnım çok ağrıyor. inanılmaz da şişlik var sizde de olmus muydu? normal mi?
hayırlı olsun berrin ağrılar normal benm hiç geçmemişti hatta dahada artmıştı. Canını hiç bi şeye sıkma psikoloji çok önemli.
paylaştığın için teşekkürler arkadaşım.
zaman geçmiyor bir türlü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.aşılama sonrası 9.gündeyim daha 6 günüm var göğüslerimin acımasından başka bir belirti yok umudumu yitiriyorum artık
Arkadaşım benmki sebepsiz infertilitr ve nekadar doktora gittiysem hepsi içini ferah tut tamamen pisikolojik canını hiç bişeye sıkmamaya gayret et dedi. bu aşılamamdada çok stresliydim bir an bile aklımdan atamadım o stresle başka şeylerede çok sıkıldım barut gibiydim bu çok yanlış. imkanın varsa at kendini dışarı her gün biyere gezmeye git vakit geçirebileceğin zamanı unuttuğun şeyleri yap lütfen moralini bozma kafayı aşılamaya takma.

Ah arkadaşım geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorumki bende burda başka memlekette kimsesizim. insanlar yabancı. tanımadığın için kimseye gidemiyosun güvenemiyosun çok yalnızım, benki hiperaktif biriyim öyle zor geçiyorki zaman bir de kış sokağada çıkamıyosun anca göbek yaptım. eminim sen elinden geleni yaapmışsındır kardeşin için bu kadar sıkma canını kardeşler ne için anlamıştır halinden. bundada vardır bi hayır diyelim. bu arada dün doktor bi kaç tatlil yaptı sadece toxo 334 çıktı daha önce atlatmışım şimdi aşılı gibiymişim çok şaşırdım ama şaşırmamak lazım evde kedim var veteriner eşiyim. eşim yaptırsa ne kadar çıkar acaba aşılamadan önceki kanamam kıpkırmızı pembemsi bi kanama idi şimdi ise simsiyah neden böyle bileniniz varmı yada sizinkiler nasıl? hepinizi öpüyorum bu arada Elmas sanada söylüyorum at kendini dışarı arkadaşım düşünme dikkat et inşallah tutacak tutmasada herşey olacağına varıyor görüyoruz.

sıkma canını inşallah geçecek bugünler. çok geçmiş olsun arkadaşım.

kızlar merhaba
bugun 13:00 de ilk aşılamamı oldum. aşılama çok kolaydı hiç birsey hissetmedim. ama o saatten beri karnım çok ağrıyor. inanılmaz da şişlik var sizde de olmus muydu? normal mi?

şişlik bende de olmuştu umarım bebişin seninledir de o yuzden böylesindir canım. az daha sık dişini.

cnm gitmedim bugun işe. yatıyorum 2 gundur. ama yarına kocam mısafır cagırmıs ben bu agrıyla hıçbırsey yapamam dedım kendı yapacak herseyi ya da kardeşine yaptırır. çok anlayıssız oluyorlar bazen. sıkma canını sende. dinlenelim bakalım. kısmet inş gelir bebişlerimiz

saol anunaki senin test sonucuna kaç gün vardı? benim 15.gün ama dktrm adet gününü bekle dedi oyüzden kan tahliline gitmiycem 14.gün dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama negatfti ve gecen günlerde olan tüm belirtiler şişlikler göğs hassasiyeti hepsi kayboldu adetimde gelmedi bilmiyorm artık beklemek çok zormuşş

hayırlı olsun berrin ağrılar normal benm hiç geçmemişti hatta dahada artmıştı. Canını hiç bi şeye sıkma psikoloji çok önemli.

şişlik bende de olmuştu umarım bebişin seninledir de o yuzden böylesindir canım. az daha sık dişini.

kızlar merhabalar
cok teşekkurler ılgınız için. inş hepimizin bebişi bekletmeden gelir :) bugun de evdeyım hafta sonu da dınlenırım inşallah. pzt normal hayata donus. o degıl de bu sıslıkler kılo gıbı kalacak sanki. koca gobeklı oldum çıktım daha sımdıden . o gelsin de sonra veririz inş .

yat dinlen canım erkekler anlamıyor senin çektiğin sıkıntıyı acıyı...bendeded 2 gündür başım dönüyor büyük ihtimalle progeston ilaç alıyorum o yapıyor herhalde kafamı sabit tutamıyorum kulaklarım çınlıyor başım dönüyor..bebek olsa bu kadar erken olmaz belirti...bu kadar acı çekmemize rağmen mutlu oluruz inşallah...

merhaba canım eğer aşılaman 14.gün yapılmışsa aşılamadan 14 gün sonra yaptığında gerçekten belli oluyor..14 günü geçtiyse bebek vardır adet gününü bence beklemeye gerek yok.çünkü benim arkadaşım aşılama oldu dayanamadık biz 11. gün tahlil yaptık pozitif çıktı doktorumda aynısını söyledi..ben kızımıda aşılamayla oldum ondada erken belli olmuştu yinede hayırlısı olsun...

benm hem son aşılamada hemde bundan öncekinde 9. gün kanamam başlamıştı. 9. günden itibaren kanda çıkıyor gebelik bence yaptır testini beklemekte insanı strese sokuyor neyse öğrenirsin ona göre davranırsın 15. günde kanda kesin çıkar. inşallah hamişsindir hayırlısı neyse o olsun senn için.

Kızlar herkese merhaba. Bende bu ay aşılama deneyenlerdenim. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle olmayınca bu pazar günü aşılamam oldu. Fakat dünden beri yine kendi kendimi yiyorum . Aşılamadan sonraki 4. gün karın ve kasık ağrım, göğüs ağrım başladı ve bunlar benim adet belirtilerim. Normalde adetten bir kaç gün önce başlaması lazımdı fakat ne acelesi varsa bana azcık bile olsa umut etmek nasip olmadı. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu neden bu kadar erken başlamış olabilir adet belirtileri sizce?

merhaba canım kullanılan ilaçlardan(hormon içerdiği için) oluyor sanırım benimde aşılamadan sonraki gün gögüslerim ve karnım aşırı şişmişti normalde adete 4-5 gün kala şişer.Sen içini ferah tut bol bol dinlen kendini zorlama ağır işlerden kaçın yani.İnşallah bebeğin sana tutunur.

inşallah dediğin gibidir canım bu kadar erken başlaması beni yıktı resmen . Haftaya bugün eğer o güne kadar adet olmasam tabii bhcg bakılacak umarım hepimizin bebişleri biran önce yola çıkarlar.

inşallah dediğin gibidir canım bu kadar erken başlaması beni yıktı resmen . Haftaya bugün eğer o güne kadar adet olmasam tabii bhcg bakılacak umarım hepimizin bebişleri biran önce yola çıkarlar.

merhaba canım bende salı günü aşılama oldum inşallah buraya güzel haber veririz ikimizde aynı gün...benim ağrılarım halen devam ediyor..kızmda aşılama oldu onda adet olacakmışım gibi ne ağrılar çekmiştim çok sıkıntılı olmuştu onda kasık ağrısı karın ağrısı çok olmuştu ama bebek varmış tabi karnımda kızım dünyaya geldi şimdiki aşılamada sağ tarafım çok ağrıyor..inşallah tutmuşturda onun ağrısıdır canım..

Ne güzel ilk aşılamanız tutmuş inşallah bu da tutar. Ben kendimi çok dinliyorum her ay, aşılamanın ilk 2 günü kasıklarım patlayacak gibiydi. Nerdeyse adım atamıyordum masadan kalktığımda ve sonra ki gün ,sonra o geçti yerine her ay ki adet sancım geldi. Birde üstüne göğüslerimdeki ağrıda başlayınca üstüne iyiden moralim bozuldu tabi. Artık kısmet ne diyelim eğer var ise inşallah sımsıkı tutunur.

hala iyileşemedim ne zorbir hastalık bu geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.sağol hemşerim bilge 79.herkese slm sevgiler.b

Ah arkadaşım geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorumki bende burda başka memlekette kimsesizim. insanlar yabancı. tanımadığın için kimseye gidemiyosun güvenemiyosun çok yalnızım, benki hiperaktif biriyim öyle zor geçiyorki zaman bir de kış sokağada çıkamıyosun anca göbek yaptım. eminim sen elinden geleni yaapmışsındır kardeşin için bu kadar sıkma canını kardeşler ne için anlamıştır halinden. bundada vardır bi hayır diyelim. bu arada dün doktor bi kaç tatlil yaptı sadece toxo 334 çıktı daha önce atlatmışım şimdi aşılı gibiymişim çok şaşırdım ama şaşırmamak lazım evde kedim var veteriner eşiyim. eşim yaptırsa ne kadar çıkar acaba aşılamadan önceki kanamam kıpkırmızı pembemsi bi kanama idi şimdi ise simsiyah neden böyle bileniniz varmı yada sizinkiler nasıl? hepinizi öpüyorum bu arada Elmas sanada söylüyorum at kendini dışarı arkadaşım düşünme dikkat et inşallah tutacak tutmasada herşey olacağına varıyor görüyoruz.[/QUOTE]

arkadaşım yazdıkların için çok teşekkürler sende yalnızmışsın beni anlıyorsundur.çok şükür rabbim var herkes gitsede o bizimle.tabi eşlerimizdenda allah razı olsun.kaç gün oldu bana bakıyor işe bile gitmedi .ailenden uzaksın birde eşim anlayışsız olsaydı hayat çekilmez olurdu.çok şükür

selamlar arkadaşlar nasılsınız,bende 13 ocakta aşılama yaptırmıştım ama olmadı malesef,bende ümidimi kaybetmedim kaybetmeyeceğim inşallah,
başka bi topikte arkadaşlarla hatime başladık mevlid kandiline kadar katılmak isteyenlere cüz verebilirim kalan cüzler 25-26-27-28-29
almak isteyenler yazarsa sevinirim
sevgiler....

Son düzenleme:

cnm bana da progestan verdi. asılama sonrası 24 saat ıcınde ılışkıye gırın sonrası bebek olusumuna etkı etmez dedi. progestan ı ılk gun sperm yapısı bozulmasın dıye vajinadan değil agızdan al dedı sabah akşam. sonrasında da hazneden alırsın dedi. sende mı o sekılde kullanıyorsun. acayip uyku yaptı bu ılac bende

canım bende aşılama olduktan ertesi gün başla dedi ertesi gün başladım hap benimki sabah öğlen akşam içiyorum 10 gün iç dedi 10 gün içtikten sonra 11. gün tahlil yap dedi..bende ilaç uyku yapmadı ama aşırı baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bugün doktoru aradım sordum şikayetimi söyledim yatarken al o zaman dedi ama mutlaka 10 gün içeceksin dedi...progestanı bana bebek tutsun diye eğer olursa bebeğin tutması için dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…