canım aynı dertteyiz benim eltimde dördüncüyü doğurdu yaşı 40a yakın sırf bana inada geçen görümcem 5. yide yap deyince sıramı başkalarına saldım onlar yapsın deyip pis pis güldü inanılmaz üzldüm ve kinlendim boş verdim ama Rabbim bu düşüncesiz insanlara sabrettiğimiz için bizi ödüllendirecek inş
Merhaba arkadaşlar
Bende Ocak 28 de ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı çünkü dün regl oldum ama henüz tam başlamış değil öncesinde çok garip bir şey oldu perşembe günü yani aşılamanın 13 günü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm annemler görmesin diye testi çantama koydum aradan 3-4 saat geçti test çubuğunu tam çöpe atacakken çok silik ikinci çizgiyi gördüm ama gerçekten ikinci çizgi vardı cuma günühemen kan testi yaptırdım sonuç negatif hatta hemşirede gördü ikinci çizgiyi ama sonuç negatifti Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Acaba test durdukça ikinci çizgi kendiliğinden mi beliriyor?
ben ocak ayında aşılama yaptırıp başarısız olanlardanım....
yazmaya çok çekindiğim bir yer kk...çok üzüldüğüm çok az sevinebildiğim bir yer burası....
herkesin acısını acımız olarak kabul edişimizden eminim bir çoğunuz benim hissettiklerimi hiissediyorsunuzdur hikayeleri okudukça....
sabır sanırım derdimizin dermanı ama o sabırsızlardan biri de benim herkes gibi....
ilk aşılamamdı...ama 2 kere transfer yapıldı...27 ocak ve 29 ocakta...
regl olmayınca dün idrar yaptım negatifsabah yine bişey gelmeyince dayanamadım eşimide aldım kan testi verdik.....sonuç bhcg 1 küsür çıktı...doktorum aradı...erken henüz,adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi....
ne hissettiğimi bilemiyorum....doktorum babacığımın mezarına giderken aradı...babamın yanında bi güzel ağladım işte...ilk krizi atlattım....
hepimizde aynı şey olmuyor mu???adetin 1. günü salya sümük ertesi gün yeşeren umutlarımız :93:
sürekli takip ediyorum sizi ama yazamıyorum....
sermuh geçmiş olsun canım...tutunamayan o bebekler elbet bir gün sıkıca sarılacaklar eltinin çocuğunun sana sarıldığı gibi....
benden haberler bu kadar....
sermuhun da dediği gibi elimizdekiler o kadar kıymetli ki aslında bebekleri olanlar bile bizim önimize geçemez....
Allah çok büyük....bir kapıyı kapatmışsa daha güzel bir kapıyı çoktaaan açmıştır.....
sevgilerle dualarla....
masal..öncelikle gecmis olsun aynen senin duygularina katiliyorum bende ocak ayinca asilama yapipda basarisiz olanlardanim asilamam tutmadikdan sonra bu siteyi dolasirken buldum vede iyikide bulmusum sanki her biniriz icimdekileri yaziyor okuyor gibiyim iki hafta oldu nerdeyse bu siteyi bulali iyi ki bulmusum biraz olsun icimdeki acilar diniyor ben yanliz degilmisim diye neden ben neden ben sorusunu kendime sormakdan cook SIKILDIM cünki DILERIM ALLAH KIMSEYI EVLATSIZ BIRAKMAZ.....
bugün aşılamanın 10.günü bebek yerleşirken kahverengi lekelenmeden bahsediliyor bende bu olmadı.herkeste oluyor mu acaba bilen ver mı?umudumu kaybettim:97::97::97::97::97:
bebeişinin tuttunmasını dileyerek başlıyorum canımm...
hayır herkeste yerleşme kanaması diye bişey olmuyor....takma kafanı böyle şeylere...
hiçbirşey hissetmeyip gebe kalanlar da çoooookhayırlı olsun...Allah bebeğini rahmine koyuversin
insanlar anlayışsız canım hemde çok bazen hepsini hayatımdan silesim geliyor.akraba değil akrep bunlar akrep
canım aynı dertteyiz benim eltimde dördüncüyü doğurdu yaşı 40a yakın sırf bana inada geçen görümcem 5. yide yap deyince sıramı başkalarına saldım onlar yapsın deyip pis pis güldü inanılmaz üzldüm ve kinlendim boş verdim ama Rabbim bu düşüncesiz insanlara bsabrettiğimiz için bizi ödüllendirecek inş
kızlar merhaba...
ben bir kaç gündür çok feci hastayım..elimde mendil burnumu zapdetmeye çalışıyorum..bu arada ay sonu ailelerimizin yanına gideceğiz..şimdiden çok heyecanlıyım...hasret çok kötü bir şeymiş...hastalığa kendimi iyice kaptırmamak için kalktım bu gün bir güzel temizlik yaptım ama kıyı köşe her yerr..birde bizim taşınma muhabbetimiz var gibi bir yandanda dolapların içini düzenledim...anlayamadığım evde ıvır zıvır biriktirmem her temizlikte poşet poşet çöp çıkartıyorumm..nerden toplanır o kadar şey anlamıyorum..karınca gibi taşıyıp duruyoruz heralde eve...
bu arada saçlarımı boyamayı düşünüyorum..saçlarım meçliydi artık çok fazla sarı oldu..nerdeyse 4 senedir böyle...hamilelikte boya sakıncalı diye biliyorum bu yüzden mümkün olduğunca kimyasal madde kullanmak istemiyorum..şimdi hint kınası duydum acaba sarı saça kahverengi hint kınası tutarmı..aranızda yaptıran varmı?beyazlarım malesef çokhamileliktede bakımsız olmak istemiyorum...hamiş olup bakımsız olmamak lazım:)
yazmaya çok çekindiğim bir yer kk...çok üzüldüğüm çok az sevinebildiğim bir yer burası....
herkesin acısını acımız olarak kabul edişimizden eminim bir çoğunuz benim hissettiklerimi hiissediyorsunuzdur hikayeleri okudukça....
sabır sanırım derdimizin dermanı ama o sabırsızlardan biri de benim herkes gibi....
regl olmayınca dün idrar yaptım negatifsabah yine bişey gelmeyince dayanamadım eşimide aldım kan testi verdik.....sonuç bhcg 1 küsür çıktı...doktorum aradı...erken henüz,adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi....
ne hissettiğimi bilemiyorum....doktorum babacığımın mezarına giderken aradı...babamın yanında bi güzel ağladım işte...ilk krizi atlattım....
hepimizde aynı şey olmuyor mu???adetin 1. günü salya sümük ertesi gün yeşeren umutlarımız :93:
sermuh geçmiş olsun canım...tutunamayan o bebekler elbet bir gün sıkıca sarılacaklar eltinin çocuğunun sana sarıldığı gibi....
sermuhun da dediği gibi elimizdekiler o kadar kıymetli ki aslında bebekleri olanlar bile bizim önimize geçemez....
Allah çok büyük....bir kapıyı kapatmışsa daha güzel bir kapıyı çoktaaan açmıştır.....
sevgilerle dualarla....
geçmiş yıllarıda okuyor musun canım....2008 -2009 yıllarında insanlar neler yaşamışlar ama çok şükür ki şimdi hepsinin bebeği kucağında....
bizde onlardan olucaz....
bu da bizim imtahanımız.....sabır demek çok kolay sabredilmiyor ama sabretmeye çalışacağız....
Rabbim sana da sabır versin....bu ay üzüldüğün son ayın olsun canım
Herkese iii akşamlar kızlar Bilgecim becerebildiysem sana msj gönderdim:)Son 1 haftadır topiğimize takılamadım biz eşimle öğretmen olduğumuz için sömestre tatilinde koşturduk durduk neler yaptığımı anlatayım misafirler geldi biz misafirliğe gittik temizlik yaptım ha bide kaza yaptım park yerinden çıkarken adamın biri bana hızla çarptı bende bişey yok çok şükür ama arabanın durumu kötü yani anlayacağınız kızlar tatil kötüydü bugün hariç bugün eşimle kendimize vakit ayırdık havada güzeldi açık havada gezinti yaptık sonra sinemaya gittik aşk tesadüfleri sever filmine henüz gitmediyseniz tavsiye ederim güzel bi filmdi.
Sermuhcum bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine.
Bilgecim canım senin nasıl gidiyor dinlenme az kaldı 2 aşılamaya bu arada İlgimdisi nerelerdeeeee
Kızlar bu arada ben bu ayıda es geçeceğim galiba 15 gün tatilde tüp bebek merkezine gitmeye fırsat bulamadım dr değiştirmek istiyordum hala kararsızım yeni dr gideyim eski dr devam mı edeyim bilmiyorum bu ay da böyle geçsin bakalım adet olmayı bekliyorum bugün yarın eli kulağında hadi bakalım kızlar hakkımızda hayırlısı bu kadar çene yeter baya birikmiş kafanızı ağrıttım canlarım...
kızlar merhaba...
ben bir kaç gündür çok feci hastayım..elimde mendil burnumu zapdetmeye çalışıyorum..bu arada ay sonu ailelerimizin yanına gideceğiz..şimdiden çok heyecanlıyım...hasret çok kötü bir şeymiş...hastalığa kendimi iyice kaptırmamak için kalktım bu gün bir güzel temizlik yaptım ama kıyı köşe her yerr..birde bizim taşınma muhabbetimiz var gibi bir yandanda dolapların içini düzenledim...anlayamadığım evde ıvır zıvır biriktirmem her temizlikte poşet poşet çöp çıkartıyorumm..nerden toplanır o kadar şey anlamıyorum..karınca gibi taşıyıp duruyoruz heralde eve...
bu arada saçlarımı boyamayı düşünüyorum..saçlarım meçliydi artık çok fazla sarı oldu..nerdeyse 4 senedir böyle...hamilelikte boya sakıncalı diye biliyorum bu yüzden mümkün olduğunca kimyasal madde kullanmak istemiyorum..şimdi hint kınası duydum acaba sarı saça kahverengi hint kınası tutarmı..aranızda yaptıran varmı?beyazlarım malesef çokhamileliktede bakımsız olmak istemiyorum...hamiş olup bakımsız olmamak lazım:)
bugün aşılamanın 10.günü bebek yerleşirken kahverengi lekelenmeden bahsediliyor bende bu olmadı.herkeste oluyor mu acaba bilen ver mı?umudumu kaybettim:97::97::97::97::97:
sevgilerle dualarla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?