Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

böyle insanların olmasına anlam veremiyorum yani kim bir başkasının acısıyla mutlu olabilir ki???ne tür bir insan evladı??? hayret ediyorum, sinirleniyorum hakikaten. oysa ne hassas bir dönem. Allah'a havale et arkadaşım. takma kafana. seni kaybettiklerine yansınlar. isterse 10 tane doğursun sağlıklı, hayırlı ama 1 tane evlat versin Allah.

merhaba, hoşgeldin. alınan ilaçlar da beta hcg içeriyor ve kan idrardan daha kesin sonuç verir diye biliyorum yanılıyor da olabilirim. 13 gün de baya olmuş aslında yani klomen bebek tutunmamışsa erken regl olmanı sağlıyor sen biraz daha bekle. regl dediğin tutunma kanaması da olabilir. dikkat et kendine.

güzel dostlar ben şimdi çıkıyorum akşama gezmedeyim giremeyebilirim. girersem de 10 gibi girerim. umarım tpoik şenlenmiş olur biraz daha. hepinizi öpüyorum. fıkra vs bekliyorum. içimizi karartmak yok, yola devam. gebe sayısını arttırmalıyız. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

bilge

kızlar merhaba...
ben bir kaç gündür çok feci hastayım..elimde mendil burnumu zapdetmeye çalışıyorum..bu arada ay sonu ailelerimizin yanına gideceğiz..şimdiden çok heyecanlıyım...hasret çok kötü bir şeymiş...hastalığa kendimi iyice kaptırmamak için kalktım bu gün bir güzel temizlik yaptım ama kıyı köşe her yerr..birde bizim taşınma muhabbetimiz var gibi bir yandanda dolapların içini düzenledim...anlayamadığım evde ıvır zıvır biriktirmem her temizlikte poşet poşet çöp çıkartıyorumm..nerden toplanır o kadar şey anlamıyorum..karınca gibi taşıyıp duruyoruz heralde eve...
bu arada saçlarımı boyamayı düşünüyorum..saçlarım meçliydi artık çok fazla sarı oldu..nerdeyse 4 senedir böyle...hamilelikte boya sakıncalı diye biliyorum bu yüzden mümkün olduğunca kimyasal madde kullanmak istemiyorum..şimdi hint kınası duydum acaba sarı saça kahverengi hint kınası tutarmı..aranızda yaptıran varmı?beyazlarım malesef çok hamileliktede bakımsız olmak istemiyorum...hamiş olup bakımsız olmamak lazım:)

bu arada bir kaç gündür doğru düzgün giremiyorum..bakıyorum...negatif sonucu alanlar dalmış derinlere...
kızlar bu işin tek çözüm yolu dalga geçmek...ben kendimce bir yol çizdim şöyle... çocuk konusu açıldığında (nerde olursam olayım...)iyi bir evliliğim var birbirimizi çok seviyoruz,bir elim yağda bir elim balda bir çocuk yapmayı öğrenemedik daha o kadar denedik denedik olmuyor diyerek gülüyorum...kimsenin bana acımasına izin vermiyorum..onların bende tek üstün yanı çocukları olması ama bende onların sahip olamadığı o kadar çok şey var ki....onlar üzülsün sahip olamadıkları için...böyle davranınca ben üzüleceğime onlar üzülüyor ve bir daha bu konu açılmıyor...yani demek lazım kiii insanlara her şey çocuk değil...hayatta başka şeylerde var...
lütfen sahip olduklarınızın kıymetini bilip şükredin...

benim bir eltim var rabbim düşman başına vermesin...bizden 3-4 ay önce evlendiler tabi bekarken tanışıyorduk..biz hep hemen çocuk düşünüyoruz diyorduk..kadının 2.evliliği ilk evliliğinden o zaman 4 yaşında bir oğlu vardı...aile evliliği kabul etmedi...bunlar gizli gizli imam nikahı ile evlendiler çünkü resmi olarak daha diğer eşinden boşanmamıştı..ilk torun muhabbeti çıktı bir ara kadın ilk torun diye daha resmi nikah olmadan korunurken hamile kalmışım diye çıktı ortaya neyse doğurdu.derken 2.ciyi yine korunurken oldu aldırıcam dedi..sonra utanmadan bana istersen doğrup sana vereyim demezmi (daha hamileyken)neyse olmaz dedik sonra günah diye onuda doğurdu bu çocuk daha 9 aylıktı ve annesini emiyordu ki annesinden 1 gün bile ayrı kalmamıştı bir cumartesi günü bize geldiler çocuk benden ayrılmıyor ne yaptılarsa çocuk yakama yapıştı feryat kopartıyor annesi babası çocuğu alamadılar daha doğrusu o bebek gitmedi..o gece benimle kaldı biberonla filan gece idare ettik ve hiç huysuzluk yapmadı...ertesi günü birkilte uyandık ve Allahın işi ertesi günü anneler günüymüş...o günü komple benimle geçirdi akşam gitti annesine..Rabbim ne büyüktür...bu olay gerçek ve bizzat ben yaşadım...

neyse şimdi hamile haberini eşinden duymuş ve ona ne olacağı belli değil hemen o kadar sevinme dedmiş eşide lanet kadın sanada bir şey söylenmiyor diye telefonu yüzüne kapatmış...bu salak beni aradı ve bana bunu anlattı...bende belli değil evet dış gebelik olabilir dedim..salak hem bir halt yiyor hemde bana anlatıyor...daha neler varda yazmakla bitmez...

bugün aşılamanın 10.günü bebek yerleşirken kahverengi lekelenmeden bahsediliyor bende bu olmadı.herkeste oluyor mu acaba bilen ver mı?umudumu kaybettim:97::97::97::97::97:

ben ocak ayında aşılama yaptırıp başarısız olanlardanım....

yazmaya çok çekindiğim bir yer kk...çok üzüldüğüm çok az sevinebildiğim bir yer burası....

herkesin acısını acımız olarak kabul edişimizden eminim bir çoğunuz benim hissettiklerimi hiissediyorsunuzdur hikayeleri okudukça....

sabır sanırım derdimizin dermanı ama o sabırsızlardan biri de benim herkes gibi....

ilk aşılamamdı...ama 2 kere transfer yapıldı...27 ocak ve 29 ocakta...

regl olmayınca dün idrar yaptım negatif sabah yine bişey gelmeyince dayanamadım eşimide aldım kan testi verdik.....sonuç bhcg 1 küsür çıktı...doktorum aradı...erken henüz,adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi....

ne hissettiğimi bilemiyorum....doktorum babacığımın mezarına giderken aradı...babamın yanında bi güzel ağladım işte...ilk krizi atlattım....

hepimizde aynı şey olmuyor mu???adetin 1. günü salya sümük ertesi gün yeşeren umutlarımız :93:

sürekli takip ediyorum sizi ama yazamıyorum....

sermuh geçmiş olsun canım...tutunamayan o bebekler elbet bir gün sıkıca sarılacaklar eltinin çocuğunun sana sarıldığı gibi....

benden haberler bu kadar....
sermuhun da dediği gibi elimizdekiler o kadar kıymetli ki aslında bebekleri olanlar bile bizim önimize geçemez....

Allah çok büyük....bir kapıyı kapatmışsa daha güzel bir kapıyı çoktaaan açmıştır.....

sevgilerle dualarla....

masal..öncelikle gecmis olsun aynen senin duygularina katiliyorum bende ocak ayinca asilama yapipda basarisiz olanlardanim asilamam tutmadikdan sonra bu siteyi dolasirken buldum vede iyikide bulmusum sanki her biniriz icimdekileri yaziyor okuyor gibiyim iki hafta oldu nerdeyse bu siteyi bulali iyi ki bulmusum biraz olsun icimdeki acilar diniyor ben yanliz degilmisim diye neden ben neden ben sorusunu kendime sormakdan cook SIKILDIM cünki DILERIM ALLAH KIMSEYI EVLATSIZ BIRAKMAZ.....

geçmiş yıllarıda okuyor musun canım....2008 -2009 yıllarında insanlar neler yaşamışlar ama çok şükür ki şimdi hepsinin bebeği kucağında....

bizde onlardan olucaz....
bu da bizim imtahanımız.....sabır demek çok kolay sabredilmiyor ama sabretmeye çalışacağız....

Rabbim sana da sabır versin....bu ay üzüldüğün son ayın olsun canım

bugün aşılamanın 10.günü bebek yerleşirken kahverengi lekelenmeden bahsediliyor bende bu olmadı.herkeste oluyor mu acaba bilen ver mı?umudumu kaybettim:97::97::97::97::97:

bebeişinin tuttunmasını dileyerek başlıyorum canımm...

hayır herkeste yerleşme kanaması diye bişey olmuyor....takma kafanı böyle şeylere...

hiçbirşey hissetmeyip gebe kalanlar da çoooook hayırlı olsun...Allah bebeğini rahmine koyuversin

Masal,
Aynı zamanda ilk aşılamayı yaptırmışız benimki 28 ocaktı ama 14. günü hem idrar hem kan testim negatif çıktı gerçi idrar testinde 3-4 saat sonra silik çizgi gördüm ama dün tam aşılamanın 15. günü kan geldi bugün ise hiç birşey gelmedi bu arada grip olmuştum tylol hot kullandım burun spreyi kullandım belkide onlar kanamayı duraksatmıştır bilemiyorum zaten ne gögüslerimde ne kasıklarımda ne de belimde hiç bir ağrı sızı yok zaten çocukta yokmuş peki sende hiç ağrı sızı var mı yada herhangi bir belirti ?

amin inşallah... tedirgin oldum okudukça pazartesi kanda baktırcam 15 günü bekleyemeyeceğim bir an önce belli olsun artık

inş.canım allah çok büyük bir gün bizde bebişlerimizle olucaz rabbim saglık ve mutluluk versin hepimize artık takılmıorum ben araya mesafe koymak çok iyi geldi 3 dogurursa bende şaşmıcam bazen korkuorum falan gibisinden bişeyler sölüo gülerek allaha havele ediorum bişey demeden

çok geçmiş olsun canım benim kendine çok dikkat et ailenlede çok güzel vakitler geçirirsin inş.

Masal,
Aynı zamanda ilk aşılamayı yaptırmışız benimki 28 ocaktı ama 14. günü hem idrar hem kan testim negatif çıktı gerçi idrar testinde 3-4 saat sonra silik çizgi gördüm ama dün tam aşılamanın 15. günü kan geldi bugün ise hiç birşey gelmedi bu arada grip olmuştum tylol hot kullandım burun spreyi kullandım belkide onlar kanamayı duraksatmıştır bilemiyorum zaten ne gögüslerimde ne kasıklarımda ne de belimde hiç bir ağrı sızı yok zaten çocukta yokmuş peki sende hiç ağrı sızı var mı yada herhangi bir belirti ?

Herkese iii akşamlar kızlar Bilgecim becerebildiysem sana msj gönderdim:)Son 1 haftadır topiğimize takılamadım biz eşimle öğretmen olduğumuz için sömestre tatilinde koşturduk durduk neler yaptığımı anlatayım misafirler geldi biz misafirliğe gittik temizlik yaptım ha bide kaza yaptım park yerinden çıkarken adamın biri bana hızla çarptı bende bişey yok çok şükür ama arabanın durumu kötü yani anlayacağınız kızlar tatil kötüydü bugün hariç bugün eşimle kendimize vakit ayırdık havada güzeldi açık havada gezinti yaptık sonra sinemaya gittik aşk tesadüfleri sever filmine henüz gitmediyseniz tavsiye ederim güzel bi filmdi.

Sermuhcum bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine.

Bilgecim canım senin nasıl gidiyor dinlenme az kaldı 2 aşılamaya bu arada İlgimdisi nerelerdeeeee

Kızlar bu arada ben bu ayıda es geçeceğim galiba 15 gün tatilde tüp bebek merkezine gitmeye fırsat bulamadım dr değiştirmek istiyordum hala kararsızım yeni dr gideyim eski dr devam mı edeyim bilmiyorum bu ay da böyle geçsin bakalım adet olmayı bekliyorum bugün yarın eli kulağında hadi bakalım kızlar hakkımızda hayırlısı bu kadar çene yeter baya birikmiş kafanızı ağrıttım canlarım...

sorma gecmise öyle bir daldimki tam dalis:)) diyebilirim ayrilamiyorum adeta roman gibi her sayfasini heycanla okuyorum (ayrica banada umut oluyor okuduklarim) buda bizim imtihanimiz diyorum herkesin vardir bir imtihani bu dünyada önemli olan bunlarin ustesinden sabirla gelmek herkese sabirlar versn RABBIM

öncelikle asla başımızı ağrıtmadın hayatım. özledik seni. özellikle de beeennnn. kaza için çok geçmiş olsun Allah cana vermesin. ben de regl olacağım gibi cinler tepeme rezidıns kurmaya başladılar, göğüslerim de şişti. biz de bu ay preseed le denesek de martta mı aşılama yapsak diyoruz. kararsız kaldık. ben doktor değişsin diyorum eşim de antalya'da göstermediğimiz jinekolog kalmayacak diyor. ne yapacağım belli değil. güncellerim sizi. bu arada mesaj atışın başarılı olmuş, aldı mesajını.

sermuh geçmiş olsun canım. meraklanmaya başlamıştım artık. numaran da yok bende. valla arardım öyle merak ettim. benim de saçlarımröfleliydi bayağı da sarı olmuştu. hamile kalırsam boyatamam diye kahve yaptım ama önce kızılımsı bişi oluyor. kusuyor saç. yarın katlı kestirip tekrar boyatıcam. sakın bilmeden kına vurma turuncu olur. küllü tonları da seçme yeşil olur (bizzat şahit oldum yengemde). bence ilk boya için profesyonel birine git sonra aynı tondan kendin boyarsın. ben öyle yapıcam.

sevgili burculumu herkeste olmayabilir üzmesene kendini boşu boşuna. üstüne gören de var, regl beklerken geciken de ... ne ararsan var. ama kar tanesi gibiyiz birbirimize benzemiyoruz. rahat ol. inşallah bebiş göbüşe geliyor diyelim. sen hep pozitif ol şu ara.. sakın ağır kaldırma bu arada. (söyleyeyim de yoksa çatlarım)

masalcım babana Allahtan rahmet diliyorum. çok güzel anlatmışsın. yıkım ve sonrasında umut. inşallah çok beklemeyiz diyorum. aramıza hoşgeldin. yalnız değilsin. burada hamilelik haberine cok sevinecek insanların yanındasın. burada kimse kimseyi üzmez. rahatca açılabilirsin. inşallah sana iyi geliriz, rahatlarsın, mutlu olursun :))) bizden de sana sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…