sevgili burculumu herkeste olmayabilir üzmesene kendini boşu boşuna. üstüne gören de var, regl beklerken geciken de ... ne ararsan var. ama kar tanesi gibiyiz birbirimize benzemiyoruz. rahat ol. inşallah bebiş göbüşe geliyor diyelim. sen hep pozitif ol şu ara.. sakın ağır kaldırma bu arada. (söyleyeyim de yoksa çatlarım)
kızlar merhaba...
ben bir kaç gündür çok feci hastayım..elimde mendil burnumu zapdetmeye çalışıyorum..bu arada ay sonu ailelerimizin yanına gideceğiz..şimdiden çok heyecanlıyım...hasret çok kötü bir şeymiş...hastalığa kendimi iyice kaptırmamak için kalktım bu gün bir güzel temizlik yaptım ama kıyı köşe her yerr..birde bizim taşınma muhabbetimiz var gibi bir yandanda dolapların içini düzenledim...anlayamadığım evde ıvır zıvır biriktirmem her temizlikte poşet poşet çöp çıkartıyorumm..nerden toplanır o kadar şey anlamıyorum..karınca gibi taşıyıp duruyoruz heralde eve...
bu arada saçlarımı boyamayı düşünüyorum..saçlarım meçliydi artık çok fazla sarı oldu..nerdeyse 4 senedir böyle...hamilelikte boya sakıncalı diye biliyorum bu yüzden mümkün olduğunca kimyasal madde kullanmak istemiyorum..şimdi hint kınası duydum acaba sarı saça kahverengi hint kınası tutarmı..aranızda yaptıran varmı?beyazlarım malesef çokhamileliktede bakımsız olmak istemiyorum...hamiş olup bakımsız olmamak lazım:)
Hint kınasımı! asla deneme annem saçlarının% 70 hint kınası yüzünden kaybetti. o sadece kına değil içinde zararlı kimyasallar varmış meğer. birde hint kınasıyla boyadıktan sora üstüne başka bişey tutmuyor ve orealde fazla açamıyor. pişman olursun arkadaşım. bu arada Geçenlerde hastanede içime oturan bir olayı anlatmak istiyorum. bizim burada muayene olmak için hasta kabulde sıraya geçip fiş almak gerekiyor. neyse sıraya geçtim benm önümde sarışın mavi gözlü 6 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı o kadar güzeldiki onu tutup öpüp sarmamak için kendime öyle zor tutuyordumki. birde tabi bi önceki gün kanamalarım başlamış duygusalım benmde olsa idi buna benzerdi buyaşlarda olurdu diye iç geçiriyorum o sırada bi kadın yaklaştı bana beni öldürecekmiş gibi bakıyordu sebebini başımı çevirene kadar anlamadım. meğer çocuğun elini babası tutuyormuş yani önümde kocası sıradaymış. Kadın tutturdu kocasına sen git sırada ben durucam adam bak senn karnın burnunda yoruldun bu da nerden çıktı diyo kadın ısrar ediyo bide bana kötü kötü bakıyo ben salak anlayamadım hala neyse kocası 2 metre ötede dikilmeye başladı da rahatladı. kadın beni kıskanmış şimdi bunu niye yazdın diyeceksiniz ama o kadar çok koyduki içime. tamam herkez eşini kıskanır bende kıskanırım ama ben hareketlerine dikkat eden biriyim giyimimde gayet muhafazakardı o gün. eşini görmedim bile o gelip dikkatimi çekene kadar. Çok üzüldüm çok.
Canım o senin o an ne düşündüğünü bilse böyle bakmazdı tabi bende yolda yada başka bir yerde güzel bir bebek görsem hep dua ederim içimden Allah senin gibi bir bebişte bana versin diye insanın içi kötü oluyor ama sabretcez.Allah'ım bizimde kucaklarımızı doldursun.Hint kınasımı! asla deneme annem saçlarının% 70 hint kınası yüzünden kaybetti. o sadece kına değil içinde zararlı kimyasallar varmış meğer. birde hint kınasıyla boyadıktan sora üstüne başka bişey tutmuyor ve orealde fazla açamıyor. pişman olursun arkadaşım. bu arada Geçenlerde hastanede içime oturan bir olayı anlatmak istiyorum. bizim burada muayene olmak için hasta kabulde sıraya geçip fiş almak gerekiyor. neyse sıraya geçtim benm önümde sarışın mavi gözlü 6 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı o kadar güzeldiki onu tutup öpüp sarmamak için kendime öyle zor tutuyordumki. birde tabi bi önceki gün kanamalarım başlamış duygusalım benmde olsa idi buna benzerdi buyaşlarda olurdu diye iç geçiriyorum o sırada bi kadın yaklaştı bana beni öldürecekmiş gibi bakıyordu sebebini başımı çevirene kadar anlamadım. meğer çocuğun elini babası tutuyormuş yani önümde kocası sıradaymış. Kadın tutturdu kocasına sen git sırada ben durucam adam bak senn karnın burnunda yoruldun bu da nerden çıktı diyo kadın ısrar ediyo bide bana kötü kötü bakıyo ben salak anlayamadım hala neyse kocası 2 metre ötede dikilmeye başladı da rahatladı. kadın beni kıskanmış şimdi bunu niye yazdın diyeceksiniz ama o kadar çok koyduki içime. tamam herkez eşini kıskanır bende kıskanırım ama ben hareketlerine dikkat eden biriyim giyimimde gayet muhafazakardı o gün. eşini görmedim bile o gelip dikkatimi çekene kadar. Çok üzüldüm çok.
bugün aşılamanın 10.günü bebek yerleşirken kahverengi lekelenmeden bahsediliyor bende bu olmadı.herkeste oluyor mu acaba bilen ver mı?umudumu kaybettim:97::97::97::97::97:
ben de aynı şeyi düşünüyordum,bende de olmadı. illaki olması gerekmez sanırım..ayrıca içimde hiç umut yok.bir anda gidip test yaptırasım geliyor öğrenenip kurtulayım diyorum..
Hiç deneme ben onu yaptım çok sevindim.Ama yaptırmam gereken zamanda yaptırdığımda da yine pozitifti ancak düşüşü görmem beni üzdü.Hayırlısı olur inş. kimyasal hamilelikle karşılaşmazsın.
Masal,
Aynı zamanda ilk aşılamayı yaptırmışız benimki 28 ocaktı ama 14. günü hem idrar hem kan testim negatif çıktı gerçi idrar testinde 3-4 saat sonra silik çizgi gördüm ama dün tam aşılamanın 15. günü kan geldi bugün ise hiç birşey gelmedi bu arada grip olmuştum tylol hot kullandım burun spreyi kullandım belkide onlar kanamayı duraksatmıştır bilemiyorum zaten ne gögüslerimde ne kasıklarımda ne de belimde hiç bir ağrı sızı yok zaten çocukta yokmuş peki sende hiç ağrı sızı var mı yada herhangi bir belirti ?
masalcım babana Allahtan rahmet diliyorum. çok güzel anlatmışsın. yıkım ve sonrasında umut. inşallah çok beklemeyiz diyorum. aramıza hoşgeldin. yalnız değilsin. burada hamilelik haberine cok sevinecek insanların yanındasın. burada kimse kimseyi üzmez. rahatca açılabilirsin. inşallah sana iyi geliriz, rahatlarsın, mutlu olursun :)))bizden de sana sevgilerrr
hayatım o bayana üzülme çünkü kendisini tombiş bulup beğenmediği bir dönemde. emin ol kedilerden bile kıskanıyordur şu an. senden kaynaklanan bir şey olduguna emin olsaydı inan bir iki laf ederdi. onun derdi kendiyle. üzme kendini. boşverrrr
Canım o senin o an ne düşündüğünü bilse böyle bakmazdı tabi bende yolda yada başka bir yerde güzel bir bebek görsem hep dua ederim içimden Allah senin gibi bir bebişte bana versin diye insanın içi kötü oluyor ama sabretcez.Allah'ım bizimde kucaklarımızı doldursun.
anunaki ......duy sesimi....kıskananlar çatlasın......boş ver arkadaşım daha kimbilir kimler kısaknıyor bizi o bence sadce belli edebilmiş...:92::92::92::92:
kızlar merhaba...
ben bir kaç gündür çok feci hastayım..elimde mendil burnumu zapdetmeye çalışıyorum..bu arada ay sonu ailelerimizin yanına gideceğiz..şimdiden çok heyecanlıyım...hasret çok kötü bir şeymiş...hastalığa kendimi iyice kaptırmamak için kalktım bu gün bir güzel temizlik yaptım ama kıyı köşe her yerr..birde bizim taşınma muhabbetimiz var gibi bir yandanda dolapların içini düzenledim...anlayamadığım evde ıvır zıvır biriktirmem her temizlikte poşet poşet çöp çıkartıyorumm..nerden toplanır o kadar şey anlamıyorum..karınca gibi taşıyıp duruyoruz heralde eve...
bu arada saçlarımı boyamayı düşünüyorum..saçlarım meçliydi artık çok fazla sarı oldu..nerdeyse 4 senedir böyle...hamilelikte boya sakıncalı diye biliyorum bu yüzden mümkün olduğunca kimyasal madde kullanmak istemiyorum..şimdi hint kınası duydum acaba sarı saça kahverengi hint kınası tutarmı..aranızda yaptıran varmı?beyazlarım malesef çokhamileliktede bakımsız olmak istemiyorum...hamiş olup bakımsız olmamak lazım:)
bu arada bir kaç gündür doğru düzgün giremiyorum..bakıyorum...negatif sonucu alanlar dalmış derinlere...
kızlar bu işin tek çözüm yolu dalga geçmek...ben kendimce bir yol çizdim şöyle... çocuk konusu açıldığında (nerde olursam olayım...)iyi bir evliliğim var birbirimizi çok seviyoruz,bir elim yağda bir elim balda bir çocuk yapmayı öğrenemedik daha o kadar denedik denedik olmuyor diyerek gülüyorum...kimsenin bana acımasına izin vermiyorum..onların bende tek üstün yanı çocukları olması ama bende onların sahip olamadığı o kadar çok şey var ki....onlar üzülsün sahip olamadıkları için...böyle davranınca ben üzüleceğime onlar üzülüyor ve bir daha bu konu açılmıyor...yani demek lazım kiii insanlara her şey çocuk değil...hayatta başka şeylerde var...
lütfen sahip olduklarınızın kıymetini bilip şükredin...
bende hiç belirti yoktu canım...bu aşılamam sonrasında hiç bir sancı ağrı hissetmedim....
ben 4 kere gebelik yaşadım onlarda da hiçbir şey hissetmemiştim...belli olmaz yani....kanamanın kesilmesi ilginç....umarım bir daha gelmez ve o kanamada geç yerleşme kanamasıdır....
mutlu haber ver bize inşallah canım...öpüyorum...
teşekkürler bilgecim....adını başka bir topikten hatırlıyorum da infertilite deki 30 lu yaşlar yada yolun yarısındakilerden olabilir mi....yanılıyor muyum???
buraya terfi etmişiz ne güzel
biliyorum burda kimse kimseyi üzmüyor ama ben burdaki bir çok hikayeyi okuyunca ekranın başında çoook göz yaşı döküyorum.....
sonra kızıyorum girmiceksin bir daha diyorum herkese dua göndermek daha bi rahatlatıyor beni....
aradan biraz zaman geçince de merakımdan güzel haberler varsa biraz sevinirim diyorum yine aynı şeyleri yaşıyorum....
31 yaşımı bitirdim....79 sun sen de sanırım....bir tekbu eksik hayatımızda belki eksikler fazla olsa hemen gelecek....çoooooooooook şükür.....
bugün regl oldum bende....
sen de kararsız kalma....doktoruna güveniyorsan değiştirme....adet olursan ki inşallah olmazsın hemen ikinci aşılamaya geç....
ben çok kararsızlıklar yaşadım her doktor baştan aldı çok zaman kaybettim....ve taabi çok para.....
preseedle denemeyi bekleme.....eğer 3. aşılamada tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorsanız kendine dinlenmek için nasıl olsa zaman verirsin....3 ay 4 ay işte o zaman preseedi kullan....
kullandım preseedi de bize bi faydası olmadı....biraz aşılama ortamını oluşturuyor gibi...
görüşmek üzere...bol şans diliyorum sana....dualarım sizinle.....
naber hanımlar nasılsınız..beni progestan öldürdü baş dönmesi tansiyon düşüklüğü öldüm..umudum hepten gidiyor sanki tutmamış gibi bir his var içimde...
naber hanımlar nasılsınız..beni progestan öldürdü baş dönmesi tansiyon düşüklüğü öldüm..umudum hepten gidiyor sanki tutmamış gibi bir his var içimde...
o negatifi görmekten daha kötü.. Allah göstermesin,boşyere ümitlendirmesin kimseyi.. doğru söylüyorsun ama beklemek zormuş,umursamıyorum düşünmüyorum diyordum ama test günü yaklaştıkça aklıma takılmaya başladı. belirti falan varmı diye kendimi dinlemek istemiyorum fakat olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?