Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
iyi geceler kızlarrrr çooook yorgunum az önce kaynanam eltim görümcem ve onların çocuklarından oluşan 17 kişilik bir orduyu yolcu ettim yemekli geldiler üstelik sabah tlf açıp akşama size geliyoz dediler ev savaş alanı gibi oldu yarın dersanede başlıyo off ya sinilerim tavan yaptı bu arada bugün benim adet olmam gerekiyodu henüz bişey yok entersan bişekilde her ay göğüslerim davul gibi şişerdi şimdi şişlik ve ağrı hiç bir şey yok ümitlenmemek elde değil test yapsam diyorum ama bi kaç gün daha bekleyeceğim.

offffff...bugün 12.gündü..dayanamadım gece gece idrarda baktım negatif çıktı. moralimi bozdum keşke yapmasaydım
Ama daha idrarda çıkması için çok erken kanda bile bazen 15. günden sonra belli oluyor.Hemen umutsuzluğa kapılma canım 15. gün kanda yaptırırsın inşallah pozitifi görürsün.

aramıza hoşgeldin inşallah bebiş habberini de verirsin buradan, bizler de ortak oluruz mutluluğuna. sabırsızlıklar olacaktır ama başka seyler düşünmeye çalış.

aylin25 inşallah bebiş seninledir canım ya. ben de bugun doktora gittim. ne regl olacak gibiyim ne de yumurtlama testi yardımcı oldu ben de gittim doktora. meğer 2 yumurtam oluşmuş da biri çatlamış bile. tükürükle yapılan ovatel ovulasyon testinde görüntü yumurtlama döneminde değilsiniz diyordu. ona güvendik geceler calışmadan geçti. doktor dedi ki 1 tane var küçük ama olsun. çatlayana kadar zamanımız var dedi. bakalım çalışacağız artık zaten 10 gün sonra regl olmam lazımmıs. sakın ovatel kullanmayın ben bir faydasını göremedim.

acelya30 ben gidip aşılamanın 6. günü idrar testi yaptım ve negatifi görünce oturup ağladım. şimdi gülüyorum. kendime eziyet etmişim. sen daha beklemelisin. hemen cıkmıyor canım. içini ferah tut.

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Ayrıca sevgililer gününüzü de kutluyorum. Bu gece hepimiz için bol bol dua edeceğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Sevgiler

slm kızlar. 14. gün kan testi yaptırdım sonuç sıfır bugün 17. gün ve hala adet olmadım ama olacakmış gibi ağrılarım var. normalde 14 yada 15. gün adet olmam gerekirdi. boştan yere umutlanmak istemiyorum ama sizce hala bi umut varmı kızlar.

merhaba canım bu progestan ilacı beni çok kötü ediyor günde 3 defa iç demişti doktor kaçgündür günde 3 defa içiyorum ama ilaçta beni içiyor resmen baş dönmesi ölüyorum dün yatarken saadece 1 tane aldım bugün daha hiç almadım..ilacı içtiğimde kendimde olmuyorum içerim sorun değil ama kızım var evde bir kenara düşerim farkında olmam o yüzden bıraktım ilacı...
canım ben aşılama oldum daha 6 gün oldu bu kadar erken belirti vereceğini zannetmiyorum ilaç yapıyor bana ilaç içtiğim an oluyorum ilaçtan 15 dk sonra baş dönmesi başlıyor..allahım bu mübarek günde sağlıklı sıhatli kucağına vermek nasip etsin..
merhaba canım sendemi salı günü oldun aşılama inşallah güzel haberler veririz...benim göğüslerimde ara ara sızlama oluyor uçlarında sende öyle bişey varmı birde sağ tarafım ağrıyor benim gerçi bu aralar biraz azaldı ama ayağa kalkınca ağrıyor...
offffff...bugün 12.gündü..dayanamadım gece gece idrarda baktım negatif çıktı. moralimi bozdum keşke yapmasaydım
canım üzme kendini belli olmaz belki vardır hemen umutsuzluğa kapılma.kan tahlili yaptır belki aşılamadan değil sonraki günlerde kalmış olabilirsin..hiç belli olmaz canım...

canım seninde kandilin mübarek olsun allahım doğru yoldan hiçbir zaman şaşırtmasın..bütün dileklerimizi kabul etsin rabbim..bebek isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın...allahım çok büyük herşeyin hayırlısını versin bize...

Sağolasın senin ve burdaki tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.Bende bugün bol bol dua edeceğim hepimiz için.

ben de aynı şeyi düşünüyordum,bende de olmadı. illaki olması gerekmez sanırım..ayrıca içimde hiç umut yok.bir anda gidip test yaptırasım geliyor öğrenenip kurtulayım diyorum..

yaptırma bence ben dün nöbetçiydim arkadaşa tahlile bakıver dedim.11.günüm biraz da olsa değer çıkar demiştim ama olmadı 1.18 çıktı sanırım benim olmadı.dün çok ağladım moralim çok kötü.gününe kadar bekle derim acele etme onun güzel heyecanını yaşa ya varsa.bende heyecan,umut bitti....idrara da güvenme adet gecikmesinde bile çok zor belli oluyor.kanda baktır 15 gün olunca

Son düzenleme:
canım ben çarşamba oldum aşılamayı bende de feleket baş donmeleri oldu ve acayıp uyku halı ama sımdı ıyıyım ılaçlardan olabılır evet kasıklarımda agrı var batmada oluyor zaman zaman korkuyorum goguslerımde belırgın bır agrı yok sadece kasınıyor okadar sende de batmalar oluyormu canım cok sıddetlı mı

yarın doktorun kan tahlili için verdiği tarih...kanda çıkmazsa ağlarım sanırım..kendimi dinliyorum gibi geliyor ama 3 gündür aşırı derecede göğüs ağrım başladı ,gece çok rahatsız etti beni.ayrıca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi kramplar giriyor..benim adet öncesi belirtim pek olmaz.o nedenle umutlanmıştım ne yazıkki idrarda çıkmadı
senin belirti falan yokmu hiç? benimde umudum yok ama en iyisi yarın kan tahlili yaptırmak..olmayacaksa fazladan strese girmeye gerek yok bir an önce öğrenip kurtulayım bende..
bu arada aklıma geldi aynı gün aşılama yaptırdık hatırlarsan.sen 11 i adet tarihim demiştin sanırım..o halde adet görmedin değil mi henüz?

benim göğüslerimde çok ağrı vardı ve mide bulantısı ama 2gündür bu belirtiler de yok.adet tarihim 17si yine de ALLAHTAN umut kesilmez.bol bol dua edelim inşallah herşey gönlümüzce olur.güzel heberini bekliyorum

canım benim sağ taraf kasık ağrım hiç gitmedi çok şiddetli değil ama ayağa kalktığımda orda şişkinlik hissediyorum ama aşılamadan sonra 3 gün çok ağrım oldu.batma kasıklarımda arada bir oluyor ama ağrım hiç kesilmedi saadece şiddeti gitti biraz daha hafif.2 gündürde belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi birazda kendimi çok dinliyorum herhalde...doktora göre çarşamba belli olacak ama ben haftasonun bekliycem zaten pazarteside adet günüm..senin son adet tarihin ne zaman...

merhaba canım sen aşılama olalı ne kadar oldu..tahlil yaptıracaksın benimde doktorun söylediğine göre çarşamba ben ayın 8 de oldum aşılama...

geçen ayın 25. de ilk adetimi gördüm 3.günü aşılama için igneye başladım canım bende de senin belirtilerin var hemen hemen aynı .bel ve gögüs agrısı dışında.bu çarşambamı test yaptır dedi doktorun çok erken diilmi benim dr haftaya pazartesi test yaptır dedi onu merak attim canım bu arada ben düşünmemeye çalışıyorum sen de rahat ol ve olumlu düşün .eninde sonunda hamile kalıcaz zaten ama bu ay ama öbür ay ben inanıyorum canım sen de inan

Elmas merhaba, benım de hala karnım davul gıbı sıs bır de agrım hıc gecmedı. ayakta kaldıgım an sureklı batıyor kasıklarım. oturunca yada yatınca daha bı ıyıyım. progestan bende bas donmesı degılde ınanılmaz uyku yaptı. evde oldugum surede sureklı uyuyorum. suan bu saate kadar uyumamıs olmam mucıze. gunde 2 kapsul alıyorum ben ama (200 mg)

kandiliniz mubarek olsun... umarım herkes gonlundekıne en kısa surede kavusur...

canım bende ocak 25 bir damla leke geldi 26 sında tam oldum 26 dan saydı doktor 4. günü klomen kullandım ben 12.günü çatlatma iğnesi vurundum 14.gün salı günü aşılama oldu sen benden erken olmuşsun ama benden sonra aşılama olmuşsun ilk kızımda aşılama olduğumda bende iğne kullanmıştım bu bebekte gerek duymadı doktor..bana doktor 7. 8. 9. günlerde kanda belli olur dedi ama istersen bekle progestan 10 gün kullan bittikten ertesi gün idrar tahlili yapabilirsin dedi...

bende canım yattığımda bişey yok ama ayağa kalktığımda var ben ilacı günde 3 defa içiyorum ama dün 1 defa içtim eşim nöbetçiydi ne olur ne olmaz diye içemedim.bugün içmiycem dedim ama dayanamadım arkadaşlar kızdı doktorun bildiği varki veriyor neden içmiyorsun diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…