Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
merhaba arkadaslar ne zamandır gıremıyodum insallah hepınız ıyısınızdır ınsallah hayırlı haberlerımız vardır bende hastaneden geldım haftaya asılamam yapılacakmıs galıba klomen falan verdı iciyorum 4 gundur bakalım insallah hepımızın yuzu guler rabbım bızı hayal kırıklıgından kurtarsın yuzlerımız gulsun artık

canım bozma moralini benimde aynı şekilde erken gelmişti adetim aşılamamın 10. gününde bende senin gibi en azından kan testi yaptırmadım diye teselli olmuştum bir gün inş bebişlerimiz bulur bizi ümidini kesme hiç:)

nasıl bozmayayım elimden gelmiyor.. şuan tepkisizim,boş boş bakıyorum,ağlayabilsem rahatlarım belki. öylece oturuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.
çektiğim eziyete mi yanayım,harcadığım paraya mı yoksa bozulan sinirlerime mi? doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. gidesim gelmiyor (((

bunları yapmasaydın eminim pişman olurdun....vardır bir zamanı yinede şükür ki kötü şeyler yaşamadın...Allahım cümlemize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

acelya üzülme inşallah birgün bizde hamile kalacağız, bende geçen ay aşılama yaptırmıştım 15. gün adet oldum heveslenmiştim biraz ama olmadı yalnız şunu anladım 15.güne doğru adet belirtilerim azalmıştı hatta tüm şişlikler filan 2 günde indi sonra adet oldum forumdan okuduğuma göre adet belirtileri (hamilelik belirtileride diyebiliriz) azalmayanlar genelde pozitif sonuç almış. tabi herkeste aynı olmayabilir...

bu arada bilginiz varsa birşey sormak istiyorum. bazı yorumlara baktım aşılama sonrasında kan testi yaptırmadan adeti başlayıp doktorunu arayan birkaç kişi doktorlarının yine de kan testi istediklerini yazmışlar.
şimdi ben kan testi yaptırmalı mıyım yoksa gerek yok mu? iyice kırmızıya dönerse gerek kalmaz sanırım

bence doktoru arayıp bi sor istersen rengi kahve olarak devam ederse 1.gün gelip 2. veya 3. gün gelmezse yani normal adetinden farklı şeyler yaşarsan kan tahlili yaptırman iyi olur çünkü üstüne görme olayı olabiliyormuş.

benim doktorum telefonla adeti haber verdiğimde teste gerek yok dedi. doktordan doktora değişiyor galiba. bekle bakalım. ağrıların ve adet miktarına göre anlaşılır durum.

merhaba hanımlar üşütmüşüm herhalde bütün kemiklerim ağrıyor belim ortadan bölünüyor resmen ayağa kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok bitkinim çookk...

benim 13.gün lekelenme başladı 5 gün sürdü kahverengi lekeler sonra 5 gün adet kanaması gibi gördüm..ama dr um devamlı ultrasonla takip ediyordu rahmin durumunu görüyorlar rahim beyazlaşıyor kalınlığı artıyor gibi etkenler var bunları gördükleri zaman kan testi yaptırın diyorlar..üstüne görmek diye bir şey var hatta burda bir forumda bile var...inşallah hayırlısı olsun olmazsada üzülmemeye çalış...

dün gece bayağı bir şeyler yazmıştım ama bilgisyarım kapandı, yazdıklarım gitti. sermuhcum geçmiş olsun. biliyorsun sahneye çıkmama az kaldı 2. aşılamam yaklaştı. :)))) Elmas geçmiş olsun. benim ve aylin25 gibi teste gidemeyen arkadaşımız acelya30 muydu ona da kendini yıpratma demekten başka bir şey gelmiyor elden.

sahneye çıkmaya az kaldı:))))benim dr um kararsızdı aşılamamı tüp mü karar veremedi daha önümüzdeki hafta kontrolüm var sanırım o zaman belirlenecek...ay sonu memlekete gidicez...eşimin ehliyetini alkolden almışlardı şimdi süresi bitiyor hem gidince onu alıcaz hemde eş dost akraba ziyareti ve tatil yapıcaz ..cumartesi eminönüne gidicem hediye filan almaya...zaman geçiyor işte...

bugün tüm zamanımı ofiste geçirdim. değişiklik oldu benim için ama başım çatlayacak gibi ağrıyor. majezik olsa artmadan keserdim şimdi mecbur migren haplarımı almak zorundayım.. (((( ben de adet bekliyorum. olunca tekrar gideceğim doktora klomen başlatacak sanırım yine.

kızlar bugun moramalim çok altüst bugun adet görmem lazım dı ama kistten dolayımı zaten normaldede çok düzgün adet görmüyorum hep geçikio ufffffffffff çok yoruldum artık bi bebegim olsun allahım sen çok büyüksün allahım allahım dualarımızı kabul et yarabbim :84:

canım çook geçmiş olsun tez zaman da iyileşesin inşallah bu arada kasık agrıların batmaların devam ediyo mu merak ettim canım
teşekkür ederim canım..sağ tarafımda ağrı hiç gitmedi benim..şimdi üşütünce daha çok ağrıyor belim çok ağrıyor..anlamadım bir acayip ağrılar var kasığım bacağımı sızlatıyor..sen nasılsın iyimisin...
geçmiş olsun tez zamanda iyleşirsin inşallah..
teşekkürler canım...
Elmas geçmiş olsun....

çok saol canım..

merhaba arkadaşlar 26 şubata randevu aldım doktordan inş bi sorun çıkmazsa aşılama yaptırıcaz çok korkuyorum yine olmazsa diye elimden birşey gelmiyor kimse bilmiyor ailemden başka herkese düşünmüyoruz diyorum ama nereye kadar insanlar bıkmadan soruyorlar bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu ısrarla soruyorlar sıkıldım artık nereye kadar devam edicek bu süreç anne olmak istiyorum hepimiz istiyoruz allah bana ve tüm isteyenlere versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…