Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

tabi mutlaka içmeye çalış.. bebek varsa duşmesin diye alıyoruz onu...

anladım canım ogrendigim iyi oldu.dualarım seninle ve diger arkadaslarımızla insallah rabbim gonlunun muradını versin canım

anladım canım ogrendigim iyi oldu.dualarım seninle ve diger arkadaslarımızla insallah rabbim gonlunun muradını versin canım

amin canım inşallah rabbim bütün dileklerimizi kabul eder bu mübarek günde ama ben bu çocuğu çok istiyorum kızımı istediğim gibi bazıları diyor işte bir tane kızın var üzme kendini diye aba ben nedense çok takıyorum kafaya..allah kızıma olursa karnımdaki bebeğe benim ömrümden alsın onlara versin...

Mevlid kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eder inş birbirimiz için dua edelim kızlar ben hepiniz için bu gece dua edeceğim

naber hanımlar nasılsınız..beni progestan öldürdü baş dönmesi tansiyon düşüklüğü öldüm..umudum hepten gidiyor sanki tutmamış gibi bir his var içimde...
canım tutmasada demekki bizim için hayırlı olan o. o içide hisse söyle beni getirtmesin oraya. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım en güzeli neyse o olsun.
hoş geldin arkadaşım inşallah bebişin tutunurda güzel haberlerini alırız.

mevlid kandilimiz mubarek olsun....dualarınızda beni unutmayın..............
HEPİNİZİN MEVLİT KANDİLİ kutlu olsun arkadaşlar Allahım güzel dualarınızı kabul etsin. Dua ederken benide unutmayın noolur ben sizi unutmayacağım. Öpüyorum

hz.ALLAH hepimizi hepinizi peygamber efendimize hakiki ümmet eylesin.bu müstesna gün hürmetine.dualarda buluşmak dileğiyle.mevlit kandiliniz mübarek olsun

iyi geceler ve günaydın...

kızlar bu gü kan tahlili beta hcg kontrolüm vardı değer 3'e düşmülş dr um gayet iyi dedi haftaya kontrol edecek...Rabbime şükürler olsunki bir problem çıkmadı..bu sonucu alana kadar endişeliydim.ama artık içim rahatladı.
hint kınasını aldım saçımın bir parçasında denedim süper oldu..kendi saç rengim kestane şu anda hala meçliyim..ama aslıma dönmek güzel olacak gibi görünüyor..:)
bu gün sevgililer günü eşimden koca bir vazoda bir sürü kırmızı gül aldım ..şokkk ve çok süpriz oldu..gerçi hiç bir özel günü kaçırmaz...bir anda kapı çaldı ve kırmızı güllerle biri duruyor karta birde not yazdırmış "varlığınla hayatımda olduğun için teşekkürler"tabi bende aradım ben teşekkür ederim dedim...güzeldi..
bu gün mevlüd kandili ...cümlemizin Rabbim dualrını kabul etsin biz ve bizim gibi Rabbimden dualarla isteyen tüm müslüman kardeşlerim ve özellikle burdaki tüm yazanlar için bol bol dua ettim ..müslümanın müslümana duası kabul olurmuş inşallah kabul olur...hepimiz çocuklarımızla dahada mutlu yaşarız..
bu arada iyileşiyorum gayet güzel atlattım..hatta hiç ilaç almadan:)
hepinizi güzel dileklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.....

bunlar çok güzel haberler sermuh. inşallah en kısa zamanda süpriz yapar bebişin. üzmdeden kendiliğinden geliverir. güllerin de hayırlı olsun. nazar değmesin

önümüzdeki sene kartta çoğul hitap kullanılması dileğiyle "iyi ki varsınız" gibi :)

bu arada küseceğim artık bana cevap yaz.

uzun suredir girmedim, umarim icinizde hamileler vardir. bu sabah facebooka baktim da, yine herkesin bebekleri olmus, o kadar uzuluyorum ki 4 yıl korundugumuza. keske biraksaydim da oluverseydi.
boyle baska bebeklerin fotolarina bakip, benden ne kadar sonra evlenip hamile kaldiklarini dusunerek canim iyice sikiliyor.
hadi ama nolur ilk bebegim olsun, bir daha korunmayacagim 2.yi, 3.yu stressiz dogurayim bari

bilgeeeee pabucu yarım çık dışarıyaaaa oynayalım..... desemde şu an sahne bizde değil..arkadaşları hep takip ediyorum....birde şu sıralar şu hastalık yordu..o yüzden tek tek yazamadımm...

aşılamanın 14. günündeyim..kan testi yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef kahverengi lekeler gelmeye başladı,adet oluyorum... adetimi 18 şubatta bekliyordum erken başladı.. çok üzüldüm,ağladım yaa
iyi yanından bakmaya çalışıyorum, en azından kan testinde negatifi görmedim hem de param cebime kaldı dimi yaaaa :)

geçmiş olsun... evet güzel yanından bakman çok güzel...Rabbim sabır ve güç versin....

MUTLAKA OKU...
Mutlaka Okuyun...
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını d...üşünürken, ha...yv...an saatlerce anırır.En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zatenkapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine kararverir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek neolduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine
inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam
edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir
adım atıp, koşarak uzaklaşır!
Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.
Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.
Mutluluğun 3 basit kuralını unutmayınız:

1. Kalbinizi nefretten arındırın - Affedin.
2. Düşüncelerinizi endişelerinizden arındırın - Çoğu zaten hiç gerçekleşmez.
3. Basit yaşayın ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

aa ben senden umutlu haber bekliyordum allah hayırlısını versin vardır bundada bir hayır...dışarılara çık gez dolaş akşam oturmalara git aklını dağıt bir dahaki aşılamaya kadar başka şeyler düşün alışverişe git...dağıt aklını canım...allah yardımcın olsun...

bir arkadasim hamilelik haberi aldi, hem de pekcok asilama ve 2 tup bebekten sonra 3. tupte oldu. nasil mutluyum, nasil huzurla doldu icim.
cok zor zamanlar bunlar ama sabretmeliyiz iste.
kimimiz daha erken alıyor sonuc, kimimiz biraz daha cok yoruluyor.
umut oldu bana, size de olsun.

isleri yolunda gitsin her isteyenin :)

1.48 bugün 13.gün geç döllenme olmadıysa şimdiye kadar belli olmalıydı geç olsa bile 2 gün atar onda da o kadar artmaz sanırım moralim çok bozuk..

aşılamanın 13.günü bende 0.5 idi...negatif çıktı diye üzülmüştüm..15.günü idrara baktık negatif. 16.günü adet günümdü kanda 15 çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…