bende canım yattığımda bişey yok ama ayağa kalktığımda var ben ilacı günde 3 defa içiyorum ama dün 1 defa içtim eşim nöbetçiydi ne olur ne olmaz diye içemedim.bugün içmiycem dedim ama dayanamadım arkadaşlar kızdı doktorun bildiği varki veriyor neden içmiyorsun diye..
canım bende ocak 25 bir damla leke geldi 26 sında tam oldum 26 dan saydı doktor 4. günü klomen kullandım ben 12.günü çatlatma iğnesi vurundum 14.gün salı günü aşılama oldu sen benden erken olmuşsun ama benden sonra aşılama olmuşsun ilk kızımda aşılama olduğumda bende iğne kullanmıştım bu bebekte gerek duymadı doktor..bana doktor 7. 8. 9. günlerde kanda belli olur dedi ama istersen bekle progestan 10 gün kullan bittikten ertesi gün idrar tahlili yapabilirsin dedi...
anladım canım ogrendigim iyi oldu.dualarım seninle ve diger arkadaslarımızla insallah rabbim gonlunun muradını versin canım
canım tutmasada demekki bizim için hayırlı olan o. o içide hisse söyle beni getirtmesin oraya. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım en güzeli neyse o olsun.naber hanımlar nasılsınız..beni progestan öldürdü baş dönmesi tansiyon düşüklüğü öldüm..umudum hepten gidiyor sanki tutmamış gibi bir his var içimde...
hoş geldin arkadaşım inşallah bebişin tutunurda güzel haberlerini alırız.slm arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım yazılarınızı hep takip ettim bana cok umut oldunuz umarım hep birlikte bu zorlu süreci atlatırız.ben de bu ayın 9 unda asılama oldum bugun 5. gunum heyecanlı bekleyıs devam edıyor rabbım sızlere ve tum ısteyenlere en kısa zamanda bebiş versin insallahhh dualarım sızlerle kızlar
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Ayrıca sevgililer gününüzü de kutluyorum. Bu gece hepimiz için bol bol dua edeceğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Sevgiler
HEPİNİZİN MEVLİT KANDİLİ kutlu olsun arkadaşlar Allahım güzel dualarınızı kabul etsin. Dua ederken benide unutmayın noolur ben sizi unutmayacağım. Öpüyorummevlid kandilimiz mubarek olsun....dualarınızda beni unutmayın..............
merhaba canım sen aşılama olalı ne kadar oldu..tahlil yaptıracaksın benimde doktorun söylediğine göre çarşamba ben ayın 8 de oldum aşılama...
bunlar çok güzel haberler sermuh. inşallah en kısa zamanda süpriz yapar bebişin. üzmdeden kendiliğinden geliverir. güllerin de hayırlı olsun. nazar değmesin
önümüzdeki sene kartta çoğul hitap kullanılması dileğiyle "iyi ki varsınız" gibi :)
bu arada küseceğim artık bana cevap yaz.
aşılamanın 14. günündeyim..kan testi yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef kahverengi lekeler gelmeye başladı,adet oluyorum... adetimi 18 şubatta bekliyordum erken başladı.. çok üzüldüm,ağladım yaa
iyi yanından bakmaya çalışıyorum, en azından kan testinde negatifi görmedim hem de param cebime kaldı dimi yaaaa :)
aşılamanın 14. günündeyim..kan testi yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef kahverengi lekeler gelmeye başladı,adet oluyorum... adetimi 18 şubatta bekliyordum erken başladı.. çok üzüldüm,ağladım yaa
iyi yanından bakmaya çalışıyorum, en azından kan testinde negatifi görmedim hem de param cebime kaldı dimi yaaaa :)
bugün yine kan testi yaptırdım ve negatif.canım çok sıkkın adetime 2 gün var hemen olsam keşke 1 ay dinlenmedeyim
burculumu benim adet günü kanda 15 çıkmıştı...geç döllenme olabilir..inşallah bebişin seninledir..
1.48 bugün 13.gün geç döllenme olmadıysa şimdiye kadar belli olmalıydı geç olsa bile 2 gün atar onda da o kadar artmaz sanırım moralim çok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?