Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

slm arkadaşlar bende ocak 25 te aşılama yaptırmıştım malesef sonuç negatif 2 ay falan bekliyecegim biraz kendimle ilgilenicem benide listenize eklerseniz sevinirim ALLAH (C.C) KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN

slm arkadaşlar bende ocak 25 te aşılama yaptırmıştım malesef sonuç negatif 2 ay falan bekliyecegim biraz kendimle ilgilenicem benide listenize eklerseniz sevinirim ALLAH (C.C) KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN

geçmiş olsun....dualarına canı gönülden katılıyorum...hoşgeldin aramıza.....

canım 2.aşılamada da seninle birlikte olup aynı heyecanı yakalamak isterdim ama galiba ben bu tedavi işini yaza kadar erteleyeceğim iş olaylarından dolayı yazın vaktim çok rahat rahat yaptırırız diyorum bu arada adetim 3 gün gecikti dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve yine tek çizgi sen oldun mu adet?aceba geçen ay kullandığımız iğnelerden gecikmiş olabilirmi ve kötü olan hiç bi adet belirtim yok ne göğüslerim şişti ne karnım ağrıyor hiç bir şey yok.Hakkımızda hayırlısı seni ilgimdisiyi ve aşılama yaptıran diğer arkadaşları buradan takip ederim artık bilmiyorum hala karar veremedim yaza ertelemekle iyi mi yaptım kötümü?

arkadaşım Allah sağlıklı güzel bebişler versin....dinlenmeyi düşünüyorsun arada ovülsayon takibini denemekte fayda var...ve bu arada mutlaka dr takibinde olmakta fayda var....

ben hala adet bekliyorum. göğüslerim kocaman oldu. doktora gittim klomensiz 3 yumurtam olmuş biri çatlamış, diğer ikisini kaçırmayın dedi. preseed le çalıştık fakat ben bugun kanda gebelik testi yaptırdım 0.10 (((((( bıktım valla ya...

arkadaşım Allah sağlıklı güzel bebişler versin....dinlenmeyi düşünüyorsun arada ovülsayon takibini denemekte fayda var...ve bu arada mutlaka dr takibinde olmakta fayda var....

tükürükle ovulasyon testini önermiyorum kızlar. biz aldık görüntü hiç değişmedi. yumurtlamayı kaçırdık. ultrasonda gördüm yumurtaları biri çatlamış biz beklerken....

tükrük değil benim dediğim idrarla yapılan eczanelerde satılıyor içinden bir kaç tane çıkıyor ben 28 tl ye almıştım ovulasyonu gösteriyor denedim ben...aynı anda ben ısı takibinide yapmıştım sabah erken saatte dijitel gösterge ile kalkar kalkmaz bakılıyor ...

haklısın idrarla yapılanı denemek daha sağlam. ben preseed alırken ovatel ile birlikte satılıyordu o şekilde aldım. keşke sadece preseed alsaymışım ebayden.

arkadaşlar yarın adet günüm bana dua edin lütfen kırmızıları görmeyeyim.kanda ne kadar da negatif çıksa da acaba diyorum yine de...karnım hafif hafif ağrıyor umarım olmam...:18::18::18::18::18::18::18::97::97::97::97::97::97::97:

Allah yardımcın olsun inşallah bebişins eninledir....

hehehehhyt ben geldim. bi haftalık düğün telaşından sonra burdayım yine. ewime döndüm nasılsınız kızlar.
Biliyosunuz benim kan tahlilimde aşılamanın 14.gününde bişi yoktu. soora aradan 5 gün daa geçti idrar testi yaptım.ondada negatif çıktı. aman ben hala mens olmadııııııııııııııım. ümidim yok. öle gerilmiyorumda ama hala tık yok.şişkinlkten patlıcam. acaba dr.a gitmelimiym ki bu ay aşılama olmayacak.

Bu tükürükle çalışan mikroskobu bizde aldık aynen hiçbir faydasını görmedim.Görüntü hep aynı bazı sitelerde okudum milletin değişiyormuş bizde mi bir gariplik var alette mi anlamadım.Herşeyin hayırlısı.

bizde bir gariplik yok hayatım ürün bozuk herhalde :) yalnız değilmişim bak sen de memnun kalmamışsın. ben 15 gün aralıksız her sabah ve akşam yaptım değişen bir sey olmadı. dün eşim diyor ki "ne duysan deniyorsun bir işe yarasa canım yanmaz".. haklı bi bakıma

derhal ekliyorum meryemce sıkma canını listemize bakarsan yalnız olmadığını görürsün.

çok umutsuzluk gibi çok umut da yıkıcı olabilir burcucum. aman diyorum. kendini bağlama fazla. hayırlısı olsun, sağlıklısı olsun. sana bir şey olmasın en önemlisi. inşallah bebiş yoldadır.

kızlar ya bisey sorcam fikirlerinizi paylasırsanız sevınırım az once doktorumdan geldım muayene ettı klomen kullanmıstım bıttı yumoslar 11 12 13 mm boyutlarında cumartesı gene gel ultrasonla bakıcam dedı pazartesı yada salı asılamanı yapıcam dedı sizce yumoslar bu boyuttayken asılama tutarmı 20 mm olması gerekmezmı merak edıyorum tecrubelerınızı paylasın benımle

canım ben de dr gittigimde 13 cm di 2 gün sonra gel dedi tekrar gittigimde 18 cm olmuştu hem de 2 günde şaşırmıştık ama ben ignelerime devam etmiştim sen klomene devam ediyomusun pazartesi yada salı yapıcakmış süre uygun yani ozamana yumoşların yeterli büyüklüge ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…