kızlar bısey sorucam ya
ben sımdı bugun ılk ıgnemı yapıcam yanı asılamamız 15ınden sonra olur sanırım
esım de bugun doktora gıtmıstı rahatsızdı enfeksıon varmıs bogazında 1 hafta antıbıyotık kullanacakmıs
sızce spermlerı hareketını vs etkılermı acaba
gercı o bı hafta kullanacak arada 1 hafta daha gececek sonra olacak asılama
kızzzllllaarrr.... canlarımm benımmm....
az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. darısı basınıza canlarımm..
az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. darısı basınıza canlarımm..
evet tatlım haklısın inşallah biz de hamile kalırız en kısa zamanda :)))) ben de kimseye rastlayamıyorum. elbet bi gün kıstırıcam sizi burada :)))) incir tüket bol bol büyütür yumoşları :)))
HERKESE SELAAAAAMMMMM,
Merhaba canlarım nasılsınız bakalım? az önce dişçiden geldim. Eşimle gittiğim için otobüsle dönmek zorunda kaldım ayy çok uzun sürdü fenalık geçiriyorum şu anda. ütümü de açtım ısınıyor karşımda 1 sepetcik ütüm var sonra kuaföre gideceğim fön çektireceğim ve hooop dışarı çaya. oradan eşim alacak ve akşam kayınvalidemlere çaya gideceğiz. yani bu akşam beni bulamazsınız güzeller o yüzden hemen dedim gireyim de arkadaşlara bir iki satır yazayım.
bu sıra herkes meşgul sanırım giren de kıssacık yazıp çıkıyor. çok çalışkan bir topiğiz anlaşılan :)))) neyse ben kaçtım. evim temzi, her yer derli toplu ama ütüyle başım belada.((( yaz gelince napıcam bilmem ((((
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. kendinize iyi bakın. bol bol gülümseyin
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
kızzzllllaarrr.... Canlarımm benımmm....
Az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. Dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... Bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. Darısı basınıza canlarımm..
canım hoşgeldin yaaaa nerelerdesin sen? bak seni de konuşanlar listesine yazabilirdim ama unutmuşum. :)))) nasılsın?
kızlar merhaba bugün 2.aşılamam oldu 14 nisanı bekliyorum
ya canım dr dan yeni geldim 150kullanıodum pzrtsinden beri 12cm olmus ya çok inatçı dedi dr yumoşların dedi 175çıkardık pzrtesi tekrar gidicem hep yararlı şeyler yiyorum ama bilemiorum nie böle ya gıcık yumoşlar dicem artık onlara :))bu arada sadece 1tane var öne çıkan bundan önce gittimde 6tane falan dediama onlar hala aynı yerinde sayıyo drum inatçı çelik gibi yumoşların dedi kızlar dua edin neolur çok ihtiyacım var dualara.....
kızlar merhaba bugün 2.aşılamam oldu 14 nisanı bekliyorum
ya canım dr dan yeni geldim 150kullanıodum pzrtsinden beri 12cm olmus ya çok inatçı dedi dr yumoşların dedi 175çıkardık pzrtesi tekrar gidicem hep yararlı şeyler yiyorum ama bilemiorum nie böle ya gıcık yumoşlar dicem artık onlara :))bu arada sadece 1tane var öne çıkan bundan önce gittimde 6tane falan dediama onlar hala aynı yerinde sayıyo drum inatçı çelik gibi yumoşların dedi kızlar dua edin neolur çok ihtiyacım var dualara.....
hayırlı olsun canım inş 14 nisanda güzel haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine
hayırlısı olsun.stres yapma.kabak çekirdegi ananas ve ton balıgı ye .
bu sefer daha sakinim.kabak çekirdeği bunların faydası ne duymadım hiç. önerilerin için sağol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?