canım Allah nazardan esirgesin.kucagınada alırsın saglıkla inşallah.
darısı bizim başımıza .......
kendine dikkat et yinede
amanda aman nazarlardan korusun rabbim onu da senide canım..masaallah barikallah....dikkat et yat boşver keyfini çıkar hamileligin..
maşallah canım ne güzel duygudur kim bilir rabbim bize de naip eder inş sanada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
tebrikler...... Darısı başımıza... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi nasip etsinnn..
selam kızlar,
umarım herkes iyidir. mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle mesajımı yazmaya başlıyorum :)))) valla çok yorgunum. yemek yap, süpürge aç, çarşaf değiştir vs derken belim kopacak gibi ağrımaya başladı. ben de hemen mola verdim tabbiki. :))) eşim de yarın Almanya'ya gidiyor 1 hafta yok yine en verimli günlerimde sap gibi eşimden uzaktayım(((sizin katılım az olsa da canlarım keyfinizi yerinde görüyorum. süper bebek liginde kupa maçlarında hepimize başarılar diliyorum.hahahahaha ay şaka bir yana sürekli dua ediyorum. hepimizin yüzü gülsün bir an önce ve hayırlısıyla inşallah.
gizmex ve hpollyanna neredeler acaba? merry zaten arazibu arkadaşlar hamile olunca kaçıp gittiler mi acabağğğ??? bu anlamda ilgimdisi'na coook tesekkur ederim ilk hamilemiz ama bizi bırakmadı canım ya. bizden haber bekliyor. çok duygulanıyorum mesajlarını okuyunca. unutulmamak çok güzel.
konudan konuya şempanze misali atmamadan anlayın ki yoruldum. bu akşam sinemayı haketmek için biraz daha çalışayım ben. şimdilik behlül gibi kaçayım. öptüm sizi.
yine kimsecikler yok :))) gündüzleri geziyor, geceleri çalışıyor bizim bayanlar
canım kistimi yok etme çabalarım devam ediyor.. 4 gündür soğan kürünü içiyorum, içimde soğanlar çıkacak yakında.. bugün en çok kullandığım kelime soğan oldu.. hayatım soğan al,şu soğan suyunu içeyim,soğan suyu ılıdı mı acaba... :) yumurtalıklarımda sancılar başladı sanırım faydası olacak.. ama ben oldu mu olmadı mı diye yumurtlama zamanımda doktora gitmiycem adet olmayı bekleyeceğim bakalım kim galip gelecek 4 cmlik kist mi yoksa soğan mı??
bu arada preseedim de geldi.. bu ay kistin geçmeme ihtimaline karşı kullanmayı düşünmüyorum.. adet olunca doktor tamam derse çalışmalara başlarız...
ama sizin kadar çalışamıycam kesin kızlar..
baksanıza kimsecikler yok,mola verin birazcıkk
canım kistimi yok etme çabalarım devam ediyor.. 4 gündür soğan kürünü içiyorum, içimde soğanlar çıkacak yakında.. bugün en çok kullandığım kelime soğan oldu.. hayatım soğan al,şu soğan suyunu içeyim,soğan suyu ılıdı mı acaba... :) yumurtalıklarımda sancılar başladı sanırım faydası olacak.. ama ben oldu mu olmadı mı diye yumurtlama zamanımda doktora gitmiycem adet olmayı bekleyeceğim bakalım kim galip gelecek 4 cmlik kist mi yoksa soğan mı??
bu arada preseedim de geldi.. bu ay kistin geçmeme ihtimaline karşı kullanmayı düşünmüyorum.. adet olunca doktor tamam derse çalışmalara başlarız...
ama sizin kadar çalışamıycam kesin kızlar..
baksanıza kimsecikler yok,mola verin birazcıkk
canım soğan kürünü bende denemek istiyorum benim kistim yok ama herangi bi problem de yok sırf şu kaynanamın çenesini kapamak için tv izliyor kadın bu aydamı içmedin şu soğan kürünü diye sürekli soruyor bana bi faydası olurmu aceba bide bugün adetimin 14 günü yani yumurtlama günüm şimdi başlasam mı yoksa gelecek aymı başlasam bilgi verirsen sevinirim canım
acelya kistin varsa akintilarin baslamasi lazim hadi ´hayirlisi sökulsunler
sex machine şarkısını bu topiğe ithaf ediyorum. vala kızlar geziyorum geziyorum ama akşamları da paşalar gibi buradayım :))))) bakın yine geldimmmm. zaten bağımlılık yarattı bende.
burculumu aşılaman hayırlı olsun canım hadi verirsin inşallah güzel haberleri.
açelya canım soğana dvam et korkma bişicik olmaz. yasminden bin kat iyidir.
aylincim sen de gez toz zamanı gelince çıkamazsın zaten ama zamanı nezaman onu yüce mercii biliyor :)))
ilgimdisi ocak dedin ya içim cızzz etti. onun hayalkırıklığı bende kırık kalpli kistli yumurta sendromuna sebep oldu
iyi geceler kızlaaaaar ya yine kimse yok nerelerdesiniz güzel bi haftasonuydu bol bol gezdim bugün havada çok güzeldi kuzenimin düğünü için tüm gün elbise aradım mağzalarda şükür ki sonunda buldum :)Etrafımdaki bütün insanlar çok gezmemden şikayet ediyorlar arkadaşlarım annem ablam hepside inş bi bebeğin olurda evinde oturursun diyorlar:)bende bunu istiyorum bebeğim olsun hiç biyerlere çıkmayım gezmeyim ağlasın huysuzluk yapsın ona bakayım :)mağzalarda kucağımda gezerken üstümü kirletsin marketlerde ağlayıp bağırıp çağırıp eteğime yapışsın:)Kısaca kızlar ben artık rahatlıktan yalnız gezmekten bıktıııııııııııııııım beni rahatsız edecek geceleri uykumdan edecek minicik bi melek istiyorum:)eşim üzülmeyim diye balayındayız fena mı?diyor kurtulamadık balayından yahuuu bizim balayı Balyıllarıı olduuuu offfffffffffffffffffffffffffffffffff:79::79::79:
akıntı olması şart mı ki? sancı var hissediyorum ama akıntı namına bişey yok.. offf inşallah iyi gelir her bünyede etkili olmuyormuş zaten..
merhaba herkese kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok yürüyüşemi çıktınız yoksa
akıntı olması şart mı ki? sancı var hissediyorum ama akıntı namına bişey yok.. offf inşallah iyi gelir her bünyede etkili olmuyormuş zaten..
SANCILANIYORSA ÇATLIYOR DEMEKTİR HAYATIM. DEVAM ET. KURTULACAKSIN ŞU KİSTLERDEN İNŞALLAH.
yok hayatım ne yürüyüşü sürekli bir odadayım toparlıyorum. az önce de salona beyazları serdim. çamaşır odası gibi oldu. hiç sevmem ama hava yağmurlu mecbur kaldım((( biz de hazırlanıyoruz çıkmaya eşim 19.00 da Almanya yolcusu. 1 hafta yok. akşama gelirim.
hadi görüşürüz
allah kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?