Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
canım Allah nazardan esirgesin.kucagınada alırsın saglıkla inşallah.
darısı bizim başımıza .......
kendine dikkat et yinede

amanda aman nazarlardan korusun rabbim onu da senide canım..masaallah barikallah....dikkat et yat boşver keyfini çıkar hamileligin..

maşallah canım ne güzel duygudur kim bilir rabbim bize de naip eder inş sanada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine

tebrikler...... Darısı başımıza... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi nasip etsinnn..

kızzlaarr cok cok tesekku ederım hep dua edıyorm ınanın bna ama sabır ve dua Rabbımden devamlı ıstemek herseyın hayrlısı ıcınız ferah tutu oluck kızlarr....

aaa... bırakırmıyım hıcc... nası merak edıyorm sızlerı bılsenzz.. dua edıyorm bol bol.. az mı agladk ocak ayında hep beraber unuturmuyuö desteklerınızıı..

canım kistimi yok etme çabalarım devam ediyor.. 4 gündür soğan kürünü içiyorum, içimde soğanlar çıkacak yakında.. bugün en çok kullandığım kelime soğan oldu.. hayatım soğan al,şu soğan suyunu içeyim,soğan suyu ılıdı mı acaba... :) yumurtalıklarımda sancılar başladı sanırım faydası olacak.. ama ben oldu mu olmadı mı diye yumurtlama zamanımda doktora gitmiycem adet olmayı bekleyeceğim bakalım kim galip gelecek 4 cmlik kist mi yoksa soğan mı??
bu arada preseedim de geldi.. bu ay kistin geçmeme ihtimaline karşı kullanmayı düşünmüyorum.. adet olunca doktor tamam derse çalışmalara başlarız...
ama sizin kadar çalışamıycam kesin kızlar..
baksanıza kimsecikler yok,mola verin birazcıkk

acelya kistin varsa akintilarin baslamasi lazim hadi ´hayirlisi sökulsunler

iyi geceler kızlaaaaar ya yine kimse yok nerelerdesiniz güzel bi haftasonuydu bol bol gezdim bugün havada çok güzeldi kuzenimin düğünü için tüm gün elbise aradım mağzalarda şükür ki sonunda buldum :)Etrafımdaki bütün insanlar çok gezmemden şikayet ediyorlar arkadaşlarım annem ablam hepside inş bi bebeğin olurda evinde oturursun diyorlar:)bende bunu istiyorum bebeğim olsun hiç biyerlere çıkmayım gezmeyim ağlasın huysuzluk yapsın ona bakayım :)mağzalarda kucağımda gezerken üstümü kirletsin marketlerde ağlayıp bağırıp çağırıp eteğime yapışsın:)Kısaca kızlar ben artık rahatlıktan yalnız gezmekten bıktıııııııııııııııım beni rahatsız edecek geceleri uykumdan edecek minicik bi melek istiyorum:)eşim üzülmeyim diye balayındayız fena mı?diyor kurtulamadık balayından yahuuu bizim balayı Balyıllarıı olduuuu offfffffffffffffffffffffffffffffffff:79::79::79:

canım soğan kürünü bende denemek istiyorum benim kistim yok ama herangi bi problem de yok sırf şu kaynanamın çenesini kapamak için tv izliyor kadın bu aydamı içmedin şu soğan kürünü diye sürekli soruyor bana bi faydası olurmu aceba bide bugün adetimin 14 günü yani yumurtlama günüm şimdi başlasam mı yoksa gelecek aymı başlasam bilgi verirsen sevinirim canım

sex machine şarkısını bu topiğe ithaf ediyorum. vala kızlar geziyorum geziyorum ama akşamları da paşalar gibi buradayım :))))) bakın yine geldimmmm. zaten bağımlılık yarattı bende.

burculumu aşılaman hayırlı olsun canım hadi verirsin inşallah güzel haberleri.
açelya canım soğana dvam et korkma bişicik olmaz. yasminden bin kat iyidir.
aylincim sen de gez toz zamanı gelince çıkamazsın zaten ama zamanı nezaman onu yüce mercii biliyor :)))
ilgimdisi ocak dedin ya içim cızzz etti. onun hayalkırıklığı bende kırık kalpli kistli yumurta sendromuna sebep oldu

Son düzenleme:

vallahi benim de pek bilgim yok...kist falan olduğunda 15 gün içiliyor..ama sen bir hafta kadar içebilirsin sonuçta bir zararı yok faydası var..yada netten bi bak senin iiçin incir kürü daha faydalı olabilir.. önümüzdeki ay başlarsın. ben kist için içiyorum soğanı ,doğum kontrol hapı kullanmak istemedim.. belki faydası olmaz bilemiyorum bu ay görücez bakalım iyi gelecek mi..kistim kaybolursa devam edicem bir kaç ay daha..

cuma günü spirale rağmen hamile kalıp, düşecek denen bebeğini 9 ay sağlıkla taşımış, doğurmuş, büyütüp 6 yaşına getirmiş (tüm bunlar tayinden dolayı geze geze yaşanıyor) bir asker eşiyle tanıştım ya bu dünyada mucize diye bir şey kesin var arkadaş. ve yiyecek ekmeği olan doğuyor. ümidinizi kaybetmeyin, kaybetmeyelim.

Dualarımdasınız kızlar buna inanın ve yatıyorum az sonra. öptüm sizleri. (saçmaladığımı görüyorum ama silmiycem uykum var diye oldu )

canım yaa...uzmek ıstemezdm seni... ama bk hatrlayıp ıcımız cız etsede kendımızle dalga gecebılıyorz artkk..

ne kdr guzel anlatmışsın cn bnm cok masumane ıstekleer bnlar sabır tatlım...

akıntı olması şart mı ki? sancı var hissediyorum ama akıntı namına bişey yok.. offf inşallah iyi gelir her bünyede etkili olmuyormuş zaten..

SANCILANIYORSA ÇATLIYOR DEMEKTİR HAYATIM. DEVAM ET. KURTULACAKSIN ŞU KİSTLERDEN İNŞALLAH.

merhaba herkese kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok yürüyüşemi çıktınız yoksa

yok hayatım ne yürüyüşü sürekli bir odadayım toparlıyorum. az önce de salona beyazları serdim. çamaşır odası gibi oldu. hiç sevmem ama hava yağmurlu mecbur kaldım ((( biz de hazırlanıyoruz çıkmaya eşim 19.00 da Almanya yolcusu. 1 hafta yok. akşama gelirim.

hadi görüşürüz

akıntı olması şart mı ki? sancı var hissediyorum ama akıntı namına bişey yok.. offf inşallah iyi gelir her bünyede etkili olmuyormuş zaten..

valla ibrahim sarac oglunun sitesindekiler öle yaziyordu akintilarinin basladigini söluyorlardi kullannlar ama emin degilim belkide adet kanaman ile birlik gider bence deneme ye deger devam

allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…