sağol hayatım. oturuyorum survivor izliyorum ve kopuyorum ::)))) sen napıyorsun????
canım çok sıkkın kızlar.ben ne kadar moralimi yüksek tutmak istesemde etraf rahat durmuyor.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.komşum 2 ay önce doğum yaptı çok severim onu bebeğide çok seviyorum.diğer bir komşum ona demişki sen hamile kaldıktan sonra kıskandı seni daha çok çocuk istemeye başladı.ne demek kıskanmak çok moralim bozuldu.halbuki ben kimseyi kıskanmadım.of of patlayacağım sinirden maksat komşumla aramı bozmak.bıktım artık ikiyüzlü insanlardan
canım çok sıkkın kızlar.ben ne kadar moralimi yüksek tutmak istesemde etraf rahat durmuyor.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.komşum 2 ay önce doğum yaptı çok severim onu bebeğide çok seviyorum.diğer bir komşum ona demişki sen hamile kaldıktan sonra kıskandı seni daha çok çocuk istemeye başladı.ne demek kıskanmak çok moralim bozuldu.halbuki ben kimseyi kıskanmadım.of of patlayacağım sinirden maksat komşumla aramı bozmak.bıktım artık ikiyüzlü insanlardan
canım ya hadi hayırlısı bu ay hepimize bebişli uğurlu gelsinnnkızlar ben geldimmmmm:)...neden yoktum anlatayım..denizliye gitmiştim sonra eşim gelmeden tekrar istanbula dönmüştümya..şimdide eşimle birlikte gittik nisan 1 yaptık herkeze...tabi git gel öncesi sonrası hazırlık derken yazmaya fırsat olmadı çünkü hep koşturmaca geçti...normalde nisan 4 te hasta olacaktım oda erkenden geldi nisan 1 de hasta oldumtabi gelir gelmez koştura koştura dr gittim..gezmekten dr bile geç gittik biliyorsunuz 3.gün tedavi başlıyor benim 4.gün başladı.dün ilk iğnenmi yaptım..bu ay yine aşılama yapacağız...herşey gayet normal ve yolundaymış bakalım hayırlısı yine bir aylık sabır başladı...offff artık şu işlerden bir kurtulsak yaaa...bu arada yeni bir iş teklifi aldım..adamalra diyorumki çocuk doğuracam işim var ..olur doğursanda sen evden idare edersin diyorlar hayırlısı dedim bakalım...
bilge sen ne yaptın?
bu arada isimlerini yazmakla bitiremeyeceğim tüm arkadaşlara selam ve sabır...ilgimdisi sende göbişle hala buralardasın:)bebiş ne yapıyor
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
canım ya hadi hayırlısı bu ay hepimize bebişli uğurlu gelsinnn
kızlar ben geldimmmmm:)...neden yoktum anlatayım..denizliye gitmiştim sonra eşim gelmeden tekrar istanbula dönmüştümya..şimdide eşimle birlikte gittik nisan 1 yaptık herkeze...tabi git gel öncesi sonrası hazırlık derken yazmaya fırsat olmadı çünkü hep koşturmaca geçti...normalde nisan 4 te hasta olacaktım oda erkenden geldi nisan 1 de hasta oldumtabi gelir gelmez koştura koştura dr gittim..gezmekten dr bile geç gittik biliyorsunuz 3.gün tedavi başlıyor benim 4.gün başladı.dün ilk iğnenmi yaptım..bu ay yine aşılama yapacağız...herşey gayet normal ve yolundaymış bakalım hayırlısı yine bir aylık sabır başladı...offff artık şu işlerden bir kurtulsak yaaa...bu arada yeni bir iş teklifi aldım..adamalra diyorumki çocuk doğuracam işim var ..olur doğursanda sen evden idare edersin diyorlar hayırlısı dedim bakalım...
bilge sen ne yaptın?
bu arada isimlerini yazmakla bitiremeyeceğim tüm arkadaşlara selam ve sabır...ilgimdisi sende göbişle hala buralardasın:)bebiş ne yapıyor
boşver canım üzülme kendini bilmez insanlar yüzünden en büyük günah iftira ve riyakarlıktır ahirette hakkını alırsın bu insanlara tepki vermemek en hayırlısı etrafta kompleksli çok inadına mutlu olmak ve takmamak gerekiyor .
arkadaşım şimdi insanlar o kadar garipki anlayamıyorum.sanki çocuk kendilerinin yaptığı birşey.rabbim nasip etmese nasıl çocuk sahibi olabilecekler.beni eksik hasta gibi görüyorlar.ben hepsini rabbime havale ediyorum o en iyisini bilir.
kızlar ben geldimmmmm:)...neden yoktum anlatayım..denizliye gitmiştim sonra eşim gelmeden tekrar istanbula dönmüştümya..şimdide eşimle birlikte gittik nisan 1 yaptık herkeze...tabi git gel öncesi sonrası hazırlık derken yazmaya fırsat olmadı çünkü hep koşturmaca geçti...normalde nisan 4 te hasta olacaktım oda erkenden geldi nisan 1 de hasta oldumtabi gelir gelmez koştura koştura dr gittim..gezmekten dr bile geç gittik biliyorsunuz 3.gün tedavi başlıyor benim 4.gün başladı.dün ilk iğnenmi yaptım..bu ay yine aşılama yapacağız...herşey gayet normal ve yolundaymış bakalım hayırlısı yine bir aylık sabır başladı...offff artık şu işlerden bir kurtulsak yaaa...bu arada yeni bir iş teklifi aldım..adamalra diyorumki çocuk doğuracam işim var ..olur doğursanda sen evden idare edersin diyorlar hayırlısı dedim bakalım...
bilge sen ne yaptın?
hoşgeldin canııım iyi geziyosun maşallah gezmekten çocuk doğurmaya fırsat bulamayacaksın kızşaka bi yana inş bu denemen sonuncu olur ve mutlu sonla hamiş olarak sonlanır hadi bakalım heyecan başlıyor ben yaza kadar dinlenmedeyim ama heyecanla sizleri takip edeceğim Allah yardımcınız olsun
sermuhcum kader arkadasm... az mı uzuldk agladk beraber unuturmuyum sızlerıı...merak dıyorm guzel hberlerınızı duymk ıstıyorm bk ayagımı surudm bızm topıc costuu hadı ınsallahh canım bu ayy sende muradna erersın.. bebesım ıyı teyzesii 18 nısandA 2lı tarama testı yapılck sızde dualarnızı eksık etmeyın benden.. ama hala dusuk tehlıkem dvm edıyo yıne yatıyorm btn gun sadece wc ye gıdıyorm smdılık 10 haftalık oldk ıkı hafta snra kısmetse cınsıyetını ogrenıcez..dualarm sıznlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?