Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

sermuhcum.. evet ınsallah su 2 haftayı atlatabılırım.. gelır canım senınde bebegın hem belkıde bu asılamanda olmasada kendılıgnden gelır bellımı olurr demışssnya moda rahatlaynca hamış kalmaktaa hem ne demk yeter demk elbet bı zamanı vr arkadasm ah ahh... ıste acız kullarz Rabbım ol dedegnde oluckk dua dua duaa canmmm... sabırr...

4 nisan eşimin d. günüydü. mensmde 4 gün geçmişti.sürpriz olsun diye 4.ünde yaptım. we ilk defa çift çizgiyi gördüm :) ilk aşılamam tutmamştı.2. aşılamamı olcak derken,çift çizgiyi gördüm yrn dr.a gidicez bakalım nolacak. inş. hepimiz bebişlerimizş kucaklarmza alırız.çok dua ettim.

ohhhh ohh maşallah kızlar bu ne hız tebriklerrrrrr bir bebiş daha geliyor..Allah nazarlardan kem gözlerden korusun.....arkadaşım hadi gözün aydınn.....artık sende kurtuldun bebişin geliyor..

canım çok sevindim. ne güzel bir süpriz olmuş. istesen böyle denk gelmez.

darısı bizlere olsun. ama ben artık yorgunum, bıkkınım, sıkıldım. isyan noktasına yaklaştım. bunaldım çok fena.

aynıyım. Dinlenmekten yoruldum.

bwnim tüm çocuk isteğim bitmiş gibi geliyor.nrdrn böyle oldum anlamıyorum.doktora bile gidesim yok artık

aynen canım aynen. çok da sinirliyim artık.bitti hersey sanki içimde(((((

evet ya bu son tedavileri resmen sürünerek yapıyorum..harbiden bıktım ama elimden geleni yapıp yinede bol bol dua ediyorum..bir taraftanda sallaaaa gitsin hayat yaşamaya değer diyorum...

dualarım sizinle kızlar.hiç beklenmedik bi anda haberi alıyorsunuz.bu yıl bizim yılımız olujak. bnmde hiç umudum yoktu.ama bu ay çok yoğun geçti. k.walidemin ameliyatı,annemlerin ev tadilatı,benim diyet falan derken kafaya takmaya zaman bulamadık :)

canım çok sevindim. ne güzel bir süpriz olmuş. istesen böyle denk gelmez.

darısı bizlere olsun. ama ben artık yorgunum, bıkkınım, sıkıldım. isyan noktasına yaklaştım. bunaldım çok fena.

amin inşallah en kısa zamanda..
bilgecim 2 gündür yoksun o kadar esprili,hayata pozitif bakan biri izlenimi yarattın ki bende ,bir anda umutsuzluğa kapılmış olman beni üzdü.. sanırım bu ruh hali ara sıra hepimizde oluyor,kaçmak uzaklaşmak istiyoruz herşeyden herkesten..çünkü bu yolda en çok yorulan bizleriz..
2.aşılama sonrası negatifi gördüğümde yıkıldım,yalnız kaldığım her fırsatta haykıra haykıra ağladım...hiç o halde görmemiştim kendimi.. ama nereye kadar arkadaşlar..diyelim ki Allah bize nasip etmedi ömrümüzün sonuna kadar ağlayacak mıyız?
yada mutluluk bize çok yakınsa ona koşarken önümüze engeller mi koyacağız?
NE OLUR GÜLÜMSEYİN,GÜLÜMSETİN.. mutluluk çok yakında inşallah...

8 yılın tecrübesiyle hikayenin sonunu ben anlatayım...etrafında herkez hamiş oluyor herkezin bir bebeği oluyor çocuklar emekliyor yürüyor koşuyor diş çıkardı derken okula başlıyor...ve biz artık yaşlanıyoruz...avuntumuz bak mutlu evliliğimiz var çocuksuzda hayat güzel...para çok kariyer çok gezmek tozmak çok lüks çok yemek çok içmek çok dua çoookkkkk ama çocuk ? yokta yokkkkkkk...ben son demlerdeyim arkadaşlar....üstüne üstlük sigarada yokkkkk....
sonuç......................MUTLUMUYUZ? MUTLUYUZ ÇÜNKÜ ŞÜKREDECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR.

( ben evleneli 6 sene oldu.. kuzenim 12 sene.. aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz,ben de çok üzülüyorum ve zor bir dönem geçirdim bu anlamda.. şurada okuduğum bir tane hamile haberi bile umutlandırıyor beni..
ben birbirimize moral verelim demek istedim..bu zamanda en çok ihtiyacımız olan şey bu

Son düzenleme:

Canim Allah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

bilge tedavimi görüyorsun durumun nedirr

hayatım ben aşılama deniyorum ve sonunda mort oluyorum olan bu. preseed, tarçın, ne bulsam deniyorum ancak mosmor olmaktan kurtulamıyorum. o nedenle sinirliyim herşeye. moralim bozuk

Bilge ben dipteyim seni bu katta göremedim daha üstemi daha altamısın?:98::98::98::98::98:

ben de dipteyim. beraber magmaya kadar gitmeyelim sen daha umutlusun ben tüpsüz dalış yapacam magmaya.

al benden de o kadar koyver gitsin modundayim:)

koydum üstüne de tekme attım uzağa savurdum aynı moddayım. sıkıldım, bıktım. önüne gelen hamile. deliricem. amcamın karısı bile 46 yaşında hamile. gerçi o tüp ama olsun hamile ya o bile benim için yeterli. haticeye değil neticeye bakmak lazım.

meraba kızlar vbir kaçgündür giremedim nette sorun vardı ah..........kızlar 225vurunuorum igneyi ama hala 13cmyumoşlar büyümücekleri tuttu bu ay.kafama takmamaya çalışıorum ama....neyse öptm hepinizi...cumartesi tekrar kontrolum var.bqakalım neolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…