anladım hepimiz depresondayız
ruh hallerinden acayip etkileniyorum.. keyfim yerindeydi ama şimdi bana da bir haller olmaya başladı
sen bize bakma canım. üzdüysek seni kusurumuza bakma. ben tüm hamile arkadaşlarım adına mutluyum ama kendi adıma umudumu yitirdiğim bir dönemdeyim. o nedenle pozitiflikleri değil de aksilikleri negatif şeyleri görüyorum, kendime çekiyorum. sen rahat ol bu durum geçici. iyileşeceğiz inşallah.
sen bize bakma canım. üzdüysek seni kusurumuza bakma. ben tüm hamile arkadaşlarım adına mutluyum ama kendi adıma umudumu yitirdiğim bir dönemdeyim. o nedenle pozitiflikleri değil de aksilikleri negatif şeyleri görüyorum, kendime çekiyorum. sen rahat ol bu durum geçici. iyileşeceğiz inşallah.
4 nisan eşimin d. günüydü. mensmde 4 gün geçmişti.sürpriz olsun diye 4.ünde yaptım. we ilk defa çift çizgiyi gördüm :) ilk aşılamam tutmamştı.2. aşılamamı olcak derken,çift çizgiyi gördüm yrn dr.a gidicez bakalım nolacak. inş. hepimiz bebişlerimizş kucaklarmza alırız.çok dua ettim.
ben de şen şakrak,keyifler mükemmel diyemiyorum.. sadece olumsuz şeyler aklıma gelmiyor bu aralar.. ama yakında bende de başlar .. şuan ne üzüntü ne mutluluk..tepkisiz bekliyorum.. 10 gündür soğan kürünü içiyorum.akıntıdan eser yok hala.bir de kist gitseydi eğer yumurtlama zamanımdı.akıntı olmadığına göre sanırım yumurtlamadım.inşallah adet zamanında atarım şu kisti.önümüzdeki ay da beklemek zorunda kalmam..
bu ne hal yaaa anlayamadım...
hiç hayatımda böyle tedavi olmadım.yaaa herşeyi zorla yapıyorum....akşamları iğne yapıyorum zorla...
sabah kahvaltı hazırlamak için 8.de kalkıyorum kahvaltı yapıp eşimi gönderip namazımı kılıp pattt yatıyorum 2 ye kadar...oda karnım acıkmasa yine kalkmayacamda karnım acıkıyor ...yaaa çok bıktımmm cumartesi dr kontrolüm var duruma bakacak..evdede hiç bir şey yapasım yok..ütü çamaşır temizlik biri gelse keşke yapsa...ben abarttım yatağı bile toplamak istemiyorum nede olsa akşam tekrar bozulacakofffff offff
beklemek ne zor başlarda rahattım ama 14ü yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım belirti falan da yok uffff ya zaman geçsin artık.bu sefer erken tahlil yaptırmıcam dedim ama yine dayanamayacağım sanırım(((( :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hayatım ne tedavisi gördün bugün kaçıncı gün allahım umutlarını boşa çıkarmasın
2.aşılamamı yaptırdım 1 nisanda 14ünde bhcg baktırcam canım :18::18::18::18::18:
2.aşılamamı yaptırdım 1 nisanda 14ünde bhcg baktırcam canım :18::18::18::18::18:
bugun dr gittim yumoslar 16olmuslar 666hormon tahlilim patlıcak gibi agrım var karnımın içinde akıntı deseniz okadar çok ki ikidkbi çamaşır degiştiriorum yarın bidaha kontrolüm var son ignemi yaptım bakalım yarın ne dicek bizim dr çatlatma vurunurum heralda salı ya kalmaz benim tahminimce pazartesi olurum aşılama canlarım neolur bana dua edin yasin okumak isterseniz bana okuyun neolur gergin degiilim allahın izniyle inş.olucak hissediyorum
hava çok güzel..gezmeye çıkıyorum..güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?