Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

dualarım seninle canım inşallah Allahın izniyle bebeğine kavuşursun

hadi hayırlısı bakalm canım dualrımız seninle inş bu sefer burada bize güzel haberleri veririsin de hep beraber seviniriz moralini yüksek tut ve sakın stres yapma .

hadi hayırlısı bakalm canım dualrımız seninle inş bu sefer burada bize güzel haberleri veririsin de hep beraber seviniriz moralini yüksek tut ve sakın stres yapma .

saol arkadaşım allah razı olsun unutma dualarında beni stresim yok çok şükür...inş.en güzel ve hayırlı haberi yazarım sizlere

sermuh ya benim adet tarihi16marttı çok kötüydü yumurtalar bu ay kaya gibi dedi dr kımıldamıyolar bile diyodu hep ben 5.kutu ignemi kullandım dr yarın bakcak bakalım söylicek ne zaman olcanı hadi hakmızda hayırlısı arkadasım dua ediyorum hepimize allah yardımcımız olsun belki aynı tarihte olursak aynı anda veririz bebiş müjdesini :))

kızlaarrr epeydir girmiyodum ne olmuş bu topiğin hali herkes depresyonda aaaaa çok ayıp hiç yakışıyomu bize BİLGE canım çık depresyondan inş ilerde bebişlerimiz olunca bu hallerimize çoook güleceğiz Rabbim den ümit kesilmez bahar gelince ağaçların çiçek açması doğanın yeniden canlanması bize ibret değilmi O'ndan başka kim yeniler tabiatı?biz dua edelim.Şuna inanırım ki kabul olunmayacak dua yoktur ve istedğimiz şey olmuyorsa bizim hayır olarak gördüğümüz şeylerin arkasında şer vardır buna inanın kızlar Rabbimden ümidinizi kesmeyin bigün muhakkak olcak hayat süprizlerle dolu ve çok kısa.Ben sıkıldığım bunaldığım anda dua ediyorum ve inanılmaz rahatlıyorum güzel düşünelim güzel olsun.Yarınlar bize hepimize güzellikler mucizeler getirsin.

Çıkın depresyondan bu topik bunu haketmiyor salın pozitif enerjilerinizi doğaya doğadan da size yansır eminim Yarınlar sabredenler için güzel olacak.Görmesem de tanımasam da hepinizi çooooook seviyorum çünkü hikayelerimiz ortak dualarımız ortak canlarım Allah hepimizin bu sınavda yardımcısı olsun.

tüp bebek mi,aşılama mı? ...o krallık inşallah 9 ay olur.. acısını çıkartalım,hamile kalınca hiç iş yapmayalımm

Son düzenleme:

canım ne güzel yazmısşın evet mutlaka rabbim herseyin hayırlısını bilir kışın ardından nasılda dirilio agaçlar rabbim izn verio bizimde baharımız yakında gelecek bendew inanıyorumbakın kızlar ne anlatıcam benim bi akrabam var onunda olmuo bebişi tüp koudurdu tuttu düştü hastanade yatarkan bi kadınla karsılaşmış kadın salya sümük aglıomıuş feryat figan ne oldu die gidio yanına kardesimin dio 17 senedir çocuğu olmuodu rabbim nasip etti 1ay sonra beyin kanseri olmuş kadın dr çok az zamanı var demişler ya bakın allah vermiş ama kendi saglığı gitmiş bizler saglıklıyız eslerimizle mutluyuz elbette eşim birinin çocuğunu severken içimde bişeyler kopup gidio ama çok acizim hiç bi şey gelmio elimden napalım rabbim böle uygun görüo inş.bizde annelik duygusunu tatarız allahım rabbim kainatı yoktan var ettin çok sevgili peygamber efendimizin (sav)yüzü suyu hürmetine bütün arkadaslarımla beraber bana da nasip et (amin)........

bugün biraz daha iyiyim. tarçın, çörekotu ve civanperçemi falan içiyorum. üzülmemek mümkün değil ama insan içindeki umutlu sesi susturamıyor. ben de susturamadım (( kestirip atamadım. ahhh kızlar öyle sıkıldı ki içim. keşke biriniz online olsaydınız...

bilgecim son günlerde olumsuz bişey mi oldu?neden böyle oldun? tedaviye ara vermiştin değil mi sen de benim gibi kistten dolayı?

kızlar ya dr pazar günü baktı yumoşlara 16dıydı gene igne vuruldum225bugun kontrolüm vardı ama yumoşlar atılmış kendiliginden benim çok agrım vardı dün aksam bi okadarda akıntım ama tahmin ettim sabah namaza kalktımda agrım hafiflemişti eşim işe giderken iyice azalmıştı bildim atıldını dr eşinin sperminde bi problem yok dedi kendiniz deneyin dedi dua edin kızlar neolur inş.kendi dememizle olur üzüldüm ama rabbim böle uygun görmüş napalım işte bu kadar aciziz

offf bilge offf üzülmemek mümkün değil ki üzelmeyelim...mecbur kabulleniyoruz herşeyi..malesef yıpranıyoruz içimiz kalbimiz darmadağın oluyor ama yinede sonunda kabulleniyoruz...yaşıtlarımın nerdeyse 10 yaşında çocukları var..kardeşlerimizin hepsinin çocukları oldu kuzanlenlerimizin oldu hatta kız istemeye gittiğimiz ve isteğimiz kızların düğünleri oldu şimdi çocukları bile oldu biz hala edi ile büdü gibi yaşıyoruz malesef çok zor bunları kabullenmek..olsun bundada bir hayır vardır nerden bilebiliriz ki? kabul etmelten başka yapacak bir şey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…