kızlar bu gün test yaptım ama sabah idrarı ile değil ve negatif çıktı.geçen sefer adet günümde beta hcg 15 çıkmıştı 15 te idrarda görünmüyor...20 nin üstü değer görünüyor idrarda kahverengi akıntı devam ediyor göğüslerim çok şişti...salak gibiyim...gidip kan yaptırmayı düşünüyorum....
canımcım forumu çok takip edemiyrm.bazen mail geliyor bazen gelmiyor.anlamadım nasıl iş.aşılamanın kaçıncı günü bugün. hayırlısı olsun.
kızlar bu gün test yaptım ama sabah idrarı ile değil ve negatif çıktı.geçen sefer adet günümde beta hcg 15 çıkmıştı 15 te idrarda görünmüyor...20 nin üstü değer görünüyor idrarda kahverengi akıntı devam ediyor göğüslerim çok şişti...salak gibiyim...gidip kan yaptırmayı düşünüyorum....
ilgimdisi sana özel yazıyorum.
iki beyaz bayrak direkte sallanıyor. birinde ÜZGÜNÜZ yazıyor asıl surat imgesi var diğerinde TEBRİKLER yazıyor gülen surat imgesi var. ben eşimle konuşurken diyorum ki hamile miyim? tebrikler yazan bayrakla gülen surat var onun ışıkları yanıyor. olamaz dyorum regl ağrılarım başladı vs vs eşim de sevinçli ama beklediğim gibi havaya falan zıplamıyor.
bilgeeeeeeeeeee................ hadı bakalımmm uzum uzume baka baka ..sende bna bnzemeye basladın. hehehe beyaz bayrak kısmete zafere ulasmaya kadın ıcın kocaya işaretmış... senn adet gunun ne zamn gectımı bılge ya hmn yaz bna gerii... hayırlara vesıle olsn ınsallhhh
neyin zaferi bu acaba????bebek zaferi mi??? adetimi 6 mayıs yada 4 mayısta bekliyorum. karnım dün çok ağrımıştı bugun yok bi şey. hatta grip oldum. boğazım ağrıyor, burnum akıyor varsa da bir belirti hastalık perdeliyor sanırım :)))) pek hamile gibi hissetmiyorum :)))
bahsetmışımdr belkı yıne bnde de boyle oldu demk ıstemıyorm ama bn grıp zannedıp kendımı grıp ılacı buru n spreyı agrıkesıcı ıctm hmde cookkkk... dr uma sordm o zmn kucktu bısey olmaz ılactan dedi... ınsallh sennde oyledr cnm... buarada bnm cok agrım vr bgn.. korkuyorum..
kızlar kan testini kocamın kızmasına ve istememesine rağmen yaptırdım...sonuç 5,30 da gelecek hala kırmızılar gelmedi...ama idrar testide negatif çıktı duaya ihtiyacım var lütfen gönülden dua edin ....
saat 5,30 aramaya korkuyorummm
sonuç 0,36 sınırda bir değermiş dr ilaçlara devam cmt tekrar test yaptır dedi..kırmızı hala gelmedi..
bahsetmışımdr belkı yıne bnde de boyle oldu demk ıstemıyorm ama bn grıp zannedıp kendımı grıp ılacı buru n spreyı agrıkesıcı ıctm hmde cookkkk... dr uma sordm o zmn kucktu bısey olmaz ılactan dedi... ınsallh sennde oyledr cnm... buarada bnm cok agrım vr bgn.. korkuyorum..
kızlar kan testini kocamın kızmasına ve istememesine rağmen yaptırdım...sonuç 5,30 da gelecek hala kırmızılar gelmedi...ama idrar testide negatif çıktı duaya ihtiyacım var lütfen gönülden dua edin ....
muallakta yaşamaktan bıktım yaaaaa
ne kanama geliyor ne net bir gebelik var yoksa yinemi dış gebelik yaşıyorum...
başıma ağrı girdi ne biçim iştir bu yaaaa
sabırrrr
Sermuhhh buyuk bır heyecanla beklıorum ınsallah olumlu snuc alıcaksın canım. Benimde adet olacakmısım hıssı devam edıyo bugun beyaz sut kesıgı gıbı oldukcada yogn akıntım geldı sıyah ıc camasırı gıymıstım pedde kullanmadım o yuzden ıcınde renk varmıydı bılmıyorum ama daha once hıc boyle yogun beyaz akıntım olmazdı. Sabırsızlıkla senden gelıcek olumlu haberlerı beklıyorum. Bende kan testı yaptırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum:) Ama adet gunume kadar beklemekte kararlıyım. Adet gunumde olmazsam once ısrar tetsı yapıcam. Bende ıkı cızgı gormek ıstıyorum mmm:)
saat 5,30 aramaya korkuyorummm
sonuç 0,36 sınırda bir değermiş dr ilaçlara devam cmt tekrar test yaptır dedi..kırmızı hala gelmedi..
canım öncelikle korkma bebeğine hiçbir şey olmayacak. o en güvenli yerde. ikincisi senin kendini grip sandığını bilmiyordum iyi ki anlattın bak :))) hayırlısı olsun hayatım. ama ben dün bir şey yoktu bugun halsizim, iş yapamadım, yemek yok makarna yapabildim. kös kös oturuyorum. dün durduk yere yarım şişe acılı şalgam içtim, iştahım da iyi. ama tatlı istemiyorum. adet öncesi krizim tutardı tutmadı ...umutlandırma beni canımcım yaaa :2: gerçi işin rengi en geç 4ünde belli olur...
ınsallaahhh bısey olmuycak Allahın ıznıyleee.. ya umutlandrmamak ıcın belırtılerımı anlatmıyorm sıze cunku aynı adet belırtısı .. iş yernde pc basnda uyuklardm off bu ılaclar bnane kdr uyku yaptı derdım.. patronun yanına cıkrdm merdıvnlerde bsım donerdı yınemı tansıyon derdım mıdem yanardıı cubuk kraker tasrdım elımde soda ıcerdım.. hADI son 4 ...
kocan üstünden 9 ay geçip mi anlamak istiyor yahu??? şu erkekler ne düz mantık hayret valla. günü gelmiş işte. aferim dinlememişsin severim böyle kadınlar :))) gelelim sonuca ben pozitif hissediyorum. inşallah öyledir.
muallakta yaşamaktan bıktım yaaaaa
ne kanama geliyor ne net bir gebelik var yoksa yinemi dış gebelik yaşıyorum...
başıma ağrı girdi ne biçim iştir bu yaaaa
sabırrrr
canım seni üzmek istemem ama 0.6 negatif demek niye sınırda dedi doktorun hiç anlamadım geçen ay benimde 0.6 dıydı ve direk negatif dedi doktorum...dış gebelik falan değil yani korkma...Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?