Bebek yok tedavi yok ne yapacağımı bilmiyorum.şaştım kaldım bu işe
Bebek yok tedavi yok ne yapacağımı bilmiyorum.şaştım kaldım bu işe
ayyy inşallah içimize doğan gibidir.....insanların samimi olarak söyledikleri hislerine güveniyorum... seninde yapmacık olmadığına eminim....ve inşallah hamileyimdir artık.....((((
Ay oglun olacak senin Sermuh. Kiz erkek farketmez tabi hayirlisi insallah. Bende kiz ruyalari goruyorum:) ruyasinda beni gorenlerde kizin olcak diyo. Ben gebelik testi aldim kizlar ya yarin sabah yapmayi dusunuyorum belkim biraz oyalar beni:) BEnim bu ay oldukca cok yumurtam vardi kimisi adetmin 13. gunu catladi kimi 17. gunu eger tutmussa ve erken dollenme varsa cikar ama sansimi denemek istiyorum. Ne dersinizzzz?
merak etme yalnız değilsin.. bilge ve ben de yanındayız.. bebek yok, tedavi yokk
bekliyorum bakalım yarın adet olucam belirtiler var,doktora gitmem lazım.. kist kaybolmuş dese bile aşılama yaptırma konusunda kararsızım.acabaa 3. negatif beni nasıl etkiler??? bu ay para sıkıntım da var.ne yapacağım bilmiyorum..
ayrıca kist duruyor derse bu defa da ona takıcam kafayı. gitmesem mi acaba doktora bak şimdi kararsız kaldım yine
arkadaşlar tedavi konusunda yaptığım tek şey,buraya uğrayıp güzel bir haber var mı diye bakmak.. bugün biraz geç kaldım ve beni hayrete düşürdünüz,uzun zamandır bu kadar sayfa ilerlememişti..maşşalahhhh diyeyim
acelya'ya katılıyorum bak bana tedavi yok bebek yok uzanma var, yatma var :)))) her işte bir hayır var. biz parasal sıkıntımızdan ziyade sinirlerimiz gerildiği ve boşu boşuna birbirimizi üzdüğümüz için ara vermek istedik. sorun yok madem kendi kendine de bal gibi olabilir. ne örnekler var. o yuzden tatlı canımı üzmemeye karar verip kendimi normal hayatın akışına bıraktım :)))) biliyorsunuz ben de dibe vurmuştum ama çıkmak zorundayız başka çaremiz yok.
sermuh bugun azbuçuk bişiler hissediyor olman lazım bizi bilgilendir :))) ilgimdisi ve sen gebe olup da bizi bırakmayanlardan olacaksınız biliyorum.
nekropsi hayatım sen de rahat ol inşallah güzel haberi al :)))
öptüm herkesi...
Bu sabah test yapıcaktım ama vazgectım seni dinlemeye karar verdim sermuhcum:) şimdiye kadar hep aceleci davrandım bu sefer vaktinde yapmak istiyorum herşeyi. Adetime 5 gün var ama ilaç kullandığım için eğer olursam daha erken olur diyede düşünüyorum. Mesela aşılamalarımın ikisinde de 15. gün regli oldum. Tabi şimdi aşılama yok ama çatlatma iğnesini vurulduğum tarihe göre hesaplarsam bugun 14. günüm. Bugun biraz karın ağrım var ve biraz bel ağrısı az az da akıntım oluyo süt beyazı gibi. NE anlama geliyo bilmiyorum. Daha önce olmuşmuydu onuda hatırlamıyorum:)) Gögüs uçlarıma hala dokunamıyorum acıyo. Az kaldıııı çok azz.
tebrikler iyi ki yapmadın kendini boş yere üzecektin...5 gün kala kanda bile zor sen idrar yapacaktın kesin negatif çıkacaktı olan çocukta annem beni istemiyor diye gidecekti...benim adet günüm yarın ben bile bu gün idrardan bakmaya cesaret edemiyorum çıkmaz diye...yarın bile idrarda çıkması zayıf ihtimal..bitti az kaldı artık son saatlerr artık kendimi dinlemek istemiyorum bitti sayılır varmı yokmu görecez ama çok ruhum daraldıı....yaşayan bir mahkum gibiyim...
tebrikler iyi ki yapmadın kendini boş yere üzecektin...5 gün kala kanda bile zor sen idrar yapacaktın kesin negatif çıkacaktı olan çocukta annem beni istemiyor diye gidecekti...benim adet günüm yarın ben bile bu gün idrardan bakmaya cesaret edemiyorum çıkmaz diye...yarın bile idrarda çıkması zayıf ihtimal..bitti az kaldı artık son saatlerr artık kendimi dinlemek istemiyorum bitti sayılır varmı yokmu görecez ama çok ruhum daraldıı....yaşayan bir mahkum gibiyim...
bu günde bitti sayılır hala gelen giden yok ama akıntı geliyor beyaz renk ve içinde çizgi şeklinde kahverengi lekeler var...ama adet olacakmış gibi değil..
yarın sabah idrar testi yapıcam
arkadaşım çalışmaya devam etmek lazım...yapacak başka bir şey yokk
merak etme yalnız değilsin.. bilge ve ben de yanındayız.. bebek yok, tedavi yokk
bekliyorum bakalım yarın adet olucam belirtiler var,doktora gitmem lazım.. kist kaybolmuş dese bile aşılama yaptırma konusunda kararsızım.acabaa 3. negatif beni nasıl etkiler??? bu ay para sıkıntım da var.ne yapacağım bilmiyorum..
ayrıca kist duruyor derse bu defa da ona takıcam kafayı. gitmesem mi acaba doktora bak şimdi kararsız kaldım yine
arkadaşlar tedavi konusunda yaptığım tek şey,buraya uğrayıp güzel bir haber var mı diye bakmak.. bugün biraz geç kaldım ve beni hayrete düşürdünüz,uzun zamandır bu kadar sayfa ilerlememişti..maşşalahhhh diyeyim
canım... bnmde akıntm coktu.. hadi hayırlısı ınsallah. hemn yaz burdn sabah sonucu..
hürrem yine hamile.....(((((biz hala bekliyozzzzzz
hürrem yine hamile.....(((((biz hala bekliyozzzzzz
kahverengi damar gibi şeyler varmıydı.?nasıldı akıntı sendeki?adet olmadan önceki gibimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?