- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.581
yüz görümlüğü yapıyorum diyosun yakından göremiyok ki
ama zayıf birçıtırsın belli
profile az koyuyorum resmimi facede yok resim göremezsiniz diee kaldırcam sonra :))
cok tatlısın canım ALLAH senı nazarlardan saklasın
ay karnıma pırt dıye bısı oldu ya seyırdı gıbı bısı ay sıcanım ne yapıyo ordaaaa
ay karnıma pırt dıye bısı oldu ya seyırdı gıbı bısı ay sıcanım ne yapıyo ordaaaa
gazdır o gazzzzzbi lavobaya git istersennn :92:[/QUOT
koptum walla ilahi buket ya
gazdır o gazzzzzbi lavobaya git istersennn :92:
sıçan mı dedin yoksa başka bir anlamımı var
bende fındık kurdu diye havyan ismiyle seviyorumda tek değilim yani dicektim kızdırınca beni sıpaa diyorum
ay bu gazlar varyaaaa bide çok su içioruz sişkinlik ohoo hele gece 10 kere wcye kalkıyorum ne uyku ne bişi kalıyo yaa..
sıçan mı dedin yoksa başka bir anlamımı var
bende fındık kurdu diye havyan ismiyle seviyorumda tek değilim yani dicektim kızdırınca beni sıpaa diyorum
kızlar bilgisayarlarınızı uzak tutuyorsunuz dimi bütün gün bilgisayardayız uzak tutmak gerekiyormuş
telefonlarınızı uzağa koymak gerekiyormuş cebe falan koymamak lazımmış
hele hele şu alışveriş merkezlerindeki arama kabininden kesinlikle geçmiyoruz
Aslında erken dıolar ama hıssedılıormus. Annem kardesıme 2 aylık hamıleyken hıssetmıs seyredıgını. yanı 8 haftalık falanken. Bende 2 aylıkken hıssettım 1 kez ama bıdaha hıssetmedım. Cok guzelbısey dımı :86:
kızlarr dediklerinizi ve dediklerimi hep yedim simdi sistimmmbole giderse hergunnn zaten dobi gibiyim iice dobi gibi olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaa cıddımısın arama kabınlerını hıc bılmıyordumm sgl ya soyledıgın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?