- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.621
doktora gittik bugün
kesemizi gördük normalde internet hesabına göre 6+6 görünüyorum ama
doktorumuz tam 4 haftalık dedi
bebeişimizin resmini verdi
kanımızı idrarımızı aldı
haftaya çarşamba tekrar gidecez
3,5 mm dedi kese için normal değilmi bu değer arkadaşlar
evet tatlım tahlil sonuçları için haftaya gidecem
kalp pıt pıtları için de 15 gün sonra
kızlaaaarrrr aksamaaaaa ne yemek varrrr yaaaaa
ben yemek düşünmeyeli bayaaaa bir zaman oldu kocişim düşündün
kızlar bide cevizli sucuk tüketinnn.. hem uzum kısmı kan yapar hemde ceviz kısmı yararlııı
offff yazıkkk herifleereeee yaaa....
buket sen beni öldürürsün zaten cevizli sucuğun vatanında yaşıosun oh miss neyse eşime söledim çıkıp arıycak akşam getiririm dedi normalde çok sevdiğim bişidir inşallah yiyebilriim
offff yazıkkk herifleereeee yaaa....
yınemı yemek demın bısıler atıstırdı doymadı galıba bu annecık ben oglen bıraz fazla kacırmısım salataya maydonoz koymuslar az bısı yedım umarım bısı olmaz
arzucum gözün aydın tatlım maşallah bebişimize...
arzucum hadi gözün aydın bebişini gördün sonunda.bende 4+1 de gitmiştim 4,3mm dedi.yani normal ölçüde canım.içini ferah tut.
Normal canım ben 5 haftalıkken gordum keseyı 4mm dı.
geç döllenme olmuştur canım ama sonunda gittin yaa daha ne güzel haberler alcaksın seeeennnn
canım benim şimdi yazarsak burada ne yaptığımızı birbirimizin canı çekmezmi??
canımm kesen bnm keseden büyükmüşş maşallaahhhh bnm 5 haftalık kesem daha küçüktü düşünnndoktora gittik bugün
kesemizi gördük normalde internet hesabına göre 6+6 görünüyorum ama
doktorumuz tam 4 haftalık dedi
bebeişimizin resmini verdi
kanımızı idrarımızı aldı
haftaya çarşamba tekrar gidecez
3,5 mm dedi kese için normal değilmi bu değer arkadaşlar
kızlarr dediklerinizi ve dediklerimi hep yedim simdi sistimmmbole giderse hergunnn zaten dobi gibiyim iice dobi gibi olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yınemı yemek demın bısıler atıstırdı doymadı galıba bu annecık ben oglen bıraz fazla kacırmısım salataya maydonoz koymuslar az bısı yedım umarım bısı olmaz
Ben kalp atışlarını 6+3 ken gördüm çok net ama 1 hafta sonra çk hafif kanama oldulekelenme diyim,doktora gittim progestan verdi.Düşük tehlikesi olabilir ama herşey yolunda görünüyor dedi.Böyle bişey yaşayan var mı kızlarr ? Sağolun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?