2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

arzucum hadi gözün aydın bebişini gördün sonunda.bende 4+1 de gitmiştim 4,3mm dedi.yani normal ölçüde canım.içini ferah tut.

Son düzenleme:
kızlar bide cevizli sucuk tüketinnn.. hem uzum kısmı kan yapar hemde ceviz kısmı yararlııı

buket sen beni öldürürsün zaten cevizli sucuğun vatanında yaşıosun oh miss neyse eşime söledim çıkıp arıycak akşam getiririm dedi normalde çok sevdiğim bişidir inşallah yiyebilriim

buket sen beni öldürürsün zaten cevizli sucuğun vatanında yaşıosun oh miss neyse eşime söledim çıkıp arıycak akşam getiririm dedi normalde çok sevdiğim bişidir inşallah yiyebilriim

canıııımmm bulamazsa soleeee... inş yersiiiinnnn

Ben kalp atışlarını 6+3 ken gördüm çok net ama 1 hafta sonra çk hafif kanama oldulekelenme diyim,doktora gittim progestan verdi.Düşük tehlikesi olabilir ama herşey yolunda görünüyor dedi.Böyle bişey yaşayan var mı kızlarr ? Sağolun bu arada

arzucum gözün aydın tatlım maşallah bebişimize...

arzucum hadi gözün aydın bebişini gördün sonunda.bende 4+1 de gitmiştim 4,3mm dedi.yani normal ölçüde canım.içini ferah tut.

Normal canım ben 5 haftalıkken gordum keseyı 4mm dı.

geç döllenme olmuştur canım ama sonunda gittin yaa daha ne güzel haberler alcaksın seeeennnn

canım benim şimdi yazarsak burada ne yaptığımızı birbirimizin canı çekmezmi??

teşekkürler arkadaşlar

canımm kesen bnm keseden büyükmüşş maşallaahhhh bnm 5 haftalık kesem daha küçüktü düşünnn

Kızlar ben kalkıyorum artık once yemegımı yapayım sonra dusumu alıp kocısı bekleyeyım artık. Aslında bugun eve makına tutsam ıyı olacaktı ama yarına kaldı artık Bu bılgısayar benı cok oyalıyor yahıı kopamıyorum sızdeennn

yınemı yemek demın bısıler atıstırdı doymadı galıba bu annecık ben oglen bıraz fazla kacırmısım salataya maydonoz koymuslar az bısı yedım umarım bısı olmaz

kızlar herşeyin fazlası zarar maydanozun bitki çayının kerevizin falan filan hep FAZLASI yazıyor yazılarda oturup hergün bir demet yemiyorsan sorun yok ben dün valla maydonoz ve tere yedim ne yapayım yoksa wcnin yolunu unutucam

tatlım lekelenmeler olabılır tabı hangı boyutlarda o onemlı benımde olmustu progestan verdı doktorum aksamına düsük yaptım banada doktor hersey yolunda demıstı nasıp degılmıs sımdı 7 haftalık bebegım su haftalarda dusmustu ılk bebegım yıne korkuyorum ama RABBIME emanet bebegım

yınemı yemek demın bısıler atıstırdı doymadı galıba bu annecık ben oglen bıraz fazla kacırmısım salataya maydonoz koymuslar az bısı yedım umarım bısı olmaz

cnm maydanoz yememeye çalış ben maydanozdan uzak duruyorum salatada vardı bikere yedim kahverengi lekem oldu bidaha ağzıma sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…