- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.541
hamilelikte maden suyu içilir mi kızlar
Bende 29 ocakta öğrendim 4 haftalık hamile olduğumu. Kese yolda gördündü. 5 hafta 4 günlük gittiğimde kese rahimdeydi. 7 hafta 4 günlükken tekrar gideceğim kalp atışları için :)
ebru şallı tam bir manyak ama plates programını takip edip yapıyordum hatta son yaptığımda haberim yok hamleymişim..bazı alışık olmayan vucutlarda yada ısınmadan yapılınca erken doğuma neden olabiliyormuş ilerideki aylarda aman dikkat edin kızlar
Bende 29 ocakta öğrendim 4 haftalık hamile olduğumu. Kese yolda gördündü. 5 hafta 4 günlük gittiğimde kese rahimdeydi. 7 hafta 4 günlükken tekrar gideceğim kalp atışları için :)
ıcılır sedacım hemde cok faydası varmıs ben ılk dusugumu yapmadan cok ıcıyordum bıde canım eksı ıstıyordu lımonla tuzla harıka oluuyo ya tavsıye ederım...
görmeden konuştuğun kişileri görmek ne güzel bişey yaawww ne güsel kızlarla konuşuyomuşum bende yaaaa :)
küçük Esra ben seni buldum yavrum
büyük Esra sende var mı facebook canım??
bırde senı gorsek fıstık
kızlar bide cevizli sucuk tüketinnn.. hem uzum kısmı kan yapar hemde ceviz kısmı yararlııı
bebeeeem benim koca ilkel facede öle resim falan ooooo kıskanır ama msnde görebilirsiniz resim
seziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözlerine bayıldım.. masalllllllllllaaahhhhhhhhhhhhhhhh... cocugun sana benzesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?