- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.641
neren dobi len görmesek yedircennn
kızlar herşeyin fazlası zarar maydanozun bitki çayının kerevizin falan filan hep FAZLASI yazıyor yazılarda oturup hergün bir demet yemiyorsan sorun yok ben dün valla maydonoz ve tere yedim ne yapayım yoksa wcnin yolunu unutucam
kızlar bende face kullanıyorum ama burdan(türkmenistan) pek bağlanamıyorum faceye.isim nejla gültek sulu.msn vereyim bende n_gultek@hotmail.com
cnm maydanoz yememeye çalış ben maydanozdan uzak duruyorum salatada vardı bikere yedim kahverengi lekem oldu bidaha ağzıma sürmedim
nejlacım elinde çiçek olan foto dimi ekleme talebi gönderdim inşallah yanlış kişi deildir
bende çıkıyorum hatunlar geç vakit girerim yine...
yarına kadar iyi bakın kendinize ve göbişlerinize...
boru diiilll 72 kiloyummm boyum kaldıyo heraldeee
tatlım lekelenmeler olabılır tabı hangı boyutlarda o onemlı benımde olmustu progestan verdı doktorum aksamına düsük yaptım banada doktor hersey yolunda demıstı nasıp degılmıs sımdı 7 haftalık bebegım su haftalarda dusmustu ılk bebegım yıne korkuyorum ama RABBIME emanet bebegım
Kızlar maydanozun zararı oldugunu hıc bılmıyordum. Bu konuyu bıraz acabılırmısınız neye zararı var ne yapıyor yanı
doktora gittik bugün
kesemizi gördük normalde internet hesabına göre 6+6 görünüyorum ama
doktorumuz tam 4 haftalık dedi
bebeişimizin resmini verdi
kanımızı idrarımızı aldı
haftaya çarşamba tekrar gidecez
3,5 mm dedi kese için normal değilmi bu değer arkadaşlar
ciddenmiiii boyun kaçç e fotolarda hiç göbek falan bişi yok yüzün falanda normal dediğin kilo baya fazla nasıl belli olmaz yaaa
Canım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...Allah bebeklerimizi korusunn
eşim buldu cevizli sucuğu şimdi yengesi arıor nerden çıktı bu cevizli sucuk dior kadın yerlerdeee ay deidm napim belki yiyebilirimmmmm
düsük rıskı oluyormus ılk 3 ay sakıncaalıymıs ben ole bılıyorum canım oyle duydum yanı doktoruma sormayı unuttum aslında...
Kızlar ben hemen hemen hergun yedım maydonoz balkonumda saksıda yetıstırıyorum sureklı elımın altında yanı. Kuru fasulyenın bıle uzerıne maydonoz serpiştiririm salatalara bolca koyarım. sabahları omlete koyarım hamur ıslerınde kullanırım hıc kanamam falan olmadı 3 ayı doldurmama az kaldı. Gerceklık payı nedır acaba. Ben sımdıye kadar hıcbır kotu etkısını gormedım
Kızlar ben hemen hemen hergun yedım maydonoz balkonumda saksıda yetıstırıyorum sureklı elımın altında yanı. Kuru fasulyenın bıle uzerıne maydonoz serpiştiririm salatalara bolca koyarım. sabahları omlete koyarım hamur ıslerınde kullanırım hıc kanamam falan olmadı 3 ayı doldurmama az kaldı. Gerceklık payı nedır acaba. Ben sımdıye kadar hıcbır kotu etkısını gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?