2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sgl cnm benım ıster ıstemez korkuyo ıste ınsan bıtkı uzmanı vardı o demıstı roka maydonoz dusuk yapar dıye aklıma kalmıs

Kızlar maydanozun zararı oldugunu hıc bılmıyordum. Bu konuyu bıraz acabılırmısınız neye zararı var ne yapıyor yanı

Canım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...Allah bebeklerimizi korusunn

gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin

eşim buldu cevizli sucuğu şimdi yengesi arıor nerden çıktı bu cevizli sucuk dior kadın yerlerdeee ay deidm napim belki yiyebilirimmmmm

düsük rıskı oluyormus ılk 3 ay sakıncaalıymıs ben ole bılıyorum canım oyle duydum yanı doktoruma sormayı unuttum aslında...

Kızlar ben hemen hemen hergun yedım maydonoz balkonumda saksıda yetıstırıyorum sureklı elımın altında yanı. Kuru fasulyenın bıle uzerıne maydonoz serpiştiririm salatalara bolca koyarım. sabahları omlete koyarım hamur ıslerınde kullanırım hıc kanamam falan olmadı 3 ayı doldurmama az kaldı. Gerceklık payı nedır acaba. Ben sımdıye kadar hıcbır kotu etkısını gormedım

benimki psikolojik olabilir maydanozlu salatadan sonra lekelenmem olunca direk maydanozu suçladım :)) bidahada ağzıma sürmedim daha 6,5 ay yemem herhalde :))

canım bende zararlı diye duyana kadar yedim ve hiç bir şekilde birşey olmadı şükür.geçende börek yapmıştım onun içinede koydum ve bir dilim yedim ama yine bişey olmadı yani fazla olursa belki veya bünyeden bünyeye değişiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…