- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.661
oleeeeyyyy yeeersin inşalllahhh
teşekkürler tatlım
arzucum facebook kullanıyormusun herkesden aldım senınde alayım almadıgım arkadaslar varsa versın arkadaslar...
şuanki ismimle aynı tatlım
bulamadım canım arzu alagül olanmı cıcek var yoksa acarda yazıyormu?
arzu alagül acar yazıyor bir tek dünyada arzu alagül ben varım kız nasıl bulamadın
bende bulamadıııı mmmmm
nasıl bulamadınız arkadaşlar gizlilik ayarlarımdan olabilir mi
arzu alagül acar yazıyor bir tek dünyada arzu alagül ben varım kız nasıl bulamadın
sen ımkansızsın sekerım ondan bulunmuyon heralde
eşim benzerim yok dünyada benim yawwwwwwwww
11.haftanin ortasina geldik bebisimle hic gecmeyecek gibi olan karin agirlarim kasik agrilarim pat diye gidiverdi.migde bulantlarimda baya azaldi tiksntilerde.uzun bi aradan sonra kendimi bugun cok iyi hissediyorum.yasasinnn
11.haftanin ortasina geldik bebisimle hic gecmeyecek gibi olan karin agirlarim kasik agrilarim pat diye gidiverdi.migde bulantlarimda baya azaldi tiksntilerde.uzun bi aradan sonra kendimi bugun cok iyi hissediyorum.yasasinnn
haydi halaya ozaman tey teyy ben bugun cok neselıyım yav ne guzel cnm benımhep bole gıtsın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?