2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

11.haftanin ortasina geldik bebisimle hic gecmeyecek gibi olan karin agirlarim kasik agrilarim pat diye gidiverdi.migde bulantlarimda baya azaldi tiksntilerde.uzun bi aradan sonra kendimi bugun cok iyi hissediyorum.yasasinnn

11.haftanin ortasina geldik bebisimle hic gecmeyecek gibi olan karin agirlarim kasik agrilarim pat diye gidiverdi.migde bulantlarimda baya azaldi tiksntilerde.uzun bi aradan sonra kendimi bugun cok iyi hissediyorum.yasasinnn

haydi halaya ozaman tey teyy ben bugun cok neselıyım yav ne guzel cnm benımhep bole gıtsın ınsallah..

kızlaarrr milupanın web sitesine girin üye olun hamileliğinizin 5. ayında ücretsiz bişiler yolluorlarrrr sonrada devam edior bu

oooohhhh masalllllaaahhhhh...

ay içime bir umut oldun ne iyi ettinde yazdınnn çok sevindim darısı başımaa bnde şafak sayıyorum 2 haftam kaldı diorummmm ayy inşallahhh yarabbim bigün bi uyanıyımmm sadece mutlu hamileliğimmm olsun hayatımdaaa ve hepimizin hayatındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…