2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Kızlar ben geldım ama sız yıne yoksunuz. Dıger topige bakayım bırde ordamısınız dıye. Ikılı teste gıden anneler naber nasıl gıttınız testlerınız sonuclar nasıl bebsılerınızı gordunuz mu. Cınsıyetler bellımı.

Kızlar ust komsum 1.5 yıllık evlı ama bebek ıstemıyorlardı benden heveslendı folık asıte basladı en kısa zamanda hamıle kalmak ıstıyor. 2 blok asagıda yenı evlı bı arkadasım var o da esını ıkna cabalarına basladı Hamılelık guzel sey yahuuu. Dısarıdan bakında aha guzel tabı cektıgımızı bız bılıyoruz bazen cagırdıklarında gıtmek ıstemıyorum "amannn be sende kendını ıyıce saldın" dıyorlar. bana gelıyorlar haber vermeden uykuda yakalandıysam garıp bır yuz ıfadesı takınarak "yıne mı uyuyordun" dıyorlar. Bende hemen hamıle kalsınlar onlarda yasasınlar ıstıyorum.

Kızlar annelık akademısını maıl atmıstım kıtabım gelmedı dıye dun aradılar yogunlukten dolayı gonderemıyorlarmıs mart ayı ıcınde elınızde olur dedıler.

Yan komsum benden sonra sıparıs vermıstı ama benım ıcın sıparıs vermıstı bugun o kıtap geldı yanı suan elımde hamıleyım kıtabı var. Begendım altını cızerek okuyorum. Cumku esım okumayı sevmıyor en azından cızdıgım yerlerı okusun dıe.

Bebegım kıtabını beklıyorum.

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

google da 2011 eylül anneleri de çıkıyor tıkla
bu arada ikili testimde ense kalınlığı iyi çıktı birşey yok bebişin çok sağlıklı dedi kanı bekliyoruz..
Büyük ihtmalle kızzzzz dedi

Ay canım cok sevındım tebrık ederım. Insalah benım ıkıncısı kız olur artık.

Kızlar valla ugramıyorsunuz artık noldu yahuuu. Valla hıc gıresım gelmıyor artık bırakıcam topiği ona gore noldu sıze boyle.
Melis nerelerdesın nasılsın merak edıyorum senı. ıkılı testın vardı. mıgde bulantıların nasıl. a a noldu yahuu boyle ben bıseymı kacırdım yoksa

günaydın kızlar. forumun en çok yazanları korkakanne ve mlsfb uğramaz oldu. 2011 eylül anneleri topiğine takılıyorlar sanırım.

google da 2011 eylül anneleri de çıkıyor tıkla
bu arada ikili testimde ense kalınlığı iyi çıktı birşey yok bebişin çok sağlıklı dedi kanı bekliyoruz..
Büyük ihtmalle kızzzzz dedi

canım hayırlı olsun cinsiyetini de öğrenmişsin, ben 11+4te fln gidicem acaba belli olur mu?

Dolly bızde orayamı kaysak acaba. Senden bendn baska kımse kalmamıs arada da sezı ugruyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…