- Konu Sahibi mehtap8080
-
Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım
Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.
SLM KIZLAR BENDE PAZAR GÜNÜ TEST YAPTIM SONUÇ POZİTİFTİ HALA İNANAMIYORUM YAKLAŞIK 1 AYLIK HAMİLEYİM
Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım
Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.
SLM KIZLAR BENDE PAZAR GÜNÜ TEST YAPTIM SONUÇ POZİTİFTİ HALA İNANAMIYORUM YAKLAŞIK 1 AYLIK HAMİLEYİM
canım tebrik ederim... insan şokta oluyor bende hala öyleyim bakalım dr gidip hem keseyi görmeye hemde kalp atışını duymaya gidicez.
allahım kucağımıza almayı nasip eder inş.
Benim sat 9 aralık. 3.kez aşılama yaptırdım aralığın 23 ünde. Ocak 9 da evde test yaptım pozitif çıktı. Yarında doktora gidicem bakalım hcg kaçmış, kese görünüyor mu. Haydi hayırlısı...
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim sürekli yazılarınızı takip ediyordum zaten bende dün hamile oldğumu öğrendim fakat keseyi haftaya pzt göreceğiz inş.çok mutluyum.Rabbim isteyen herkese versin inşallah
tebrik ederim...
arkadaşlar hepinizin gözü aydın:) allah tüm bebiş isteyenlere nasip etsin. bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı yarında doktora gideceğim..
allahım sağsağlim hepimizin bebeğini kuçağımıza versin
sanırım suan yasadığım en iç koparıcı gunler den bırı. tam 7 haftalık hamıleyım. ve yarın gecen hafta bebeğimin kalp atısları duyulmadığı ıcın tekrar kontrole gıdıcem ıns. bebeğimde gelısım gerılığı varmıs 6 hafta 2 gunlukken 20 mm ydı. bakalım yarın ne olucak.
Kafam çok karıştı kızlar bnm sat bir çoğunuz dan eski 27 kasım ama okuduklarım arasında en düşük bchg bnmki 7 ocak cuma 212 hadi geç döllenme diyelim buna e ama belirtide yok yani bulantı baş dönmesi iştah açıklığını kıstas alamıcam ben ztn iştahlıyımdır. kafayı sıyırıcam psikopata bağladım dış gebelik falanmı acaba dr da 17sinde gel keseyi ozmn görürürz dedi zmn geçmek bilmior ya
Canım neden bu melankoliklik herşey ne kadar güzel Allahın izniyle hepberaber alıcaz kucağımıza bebeklerimizi bchg değerinde harikaaa silkelen bakalım en sevdiklerini ara haber ver havaya gir mutlu ol hakkın senin1 haftadır çok hastayım grip beni mahvetti ama ilaç kullanmayı pek sevmem Allah'tan, vtaminler, çaylar, karışımlar gecikti diye düşündüm...
bugün doktordan geldim, garibim böyle sessiz sessizim, beta hcg'em 9751, bizim ufaklık baya olmuş karar vereli yuvamıza yolcuuu!!!
anneme bile söyleyemedim ama içimde kalbim böyle pıt pıt heycanlıyım...
sanki yazıcak çok şey var ama kelimeler yok..
içini ferah tut cnm ama bişi merak ediorum 6 haftalıkken kalp atışı duyulmadı şimdi 7 bhaftalık gideceksin dra 7 hafta duyuluormuymuş kalp atışım ve nasıl gelişim geriliği anlaşılmış inş. öle bişi yoktur güzel haberlerini beklioruzsanırım suan yasadığım en iç koparıcı gunler den bırı. tam 7 haftalık hamıleyım. ve yarın gecen hafta bebeğimin kalp atısları duyulmadığı ıcın tekrar kontrole gıdıcem ıns. bebeğimde gelısım gerılığı varmıs 6 hafta 2 gunlukken 20 mm ydı. bakalım yarın ne olucak.
tatlım böyle bir durumda beklemek gerçekten çok zor bence bugün yeniden bhcg yaptır.2 günde 1 ikiye katlaması gerek.bu durumda senin bugün 900-1000 arası bi şi olmalı.eğer 2 ye katlıyosa panik yapmana gerek dış gebelik değildir diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?