2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım tebrikler sende benim ibi bkleyenlerdensin bende bekliyorum hem keseyi görmeyi hemde kalp atışını duymayı bakalım herşeyin hayrılısı çok ama heycanlıyım.

bende hamileyim 5 haftalık bugün kesemi gördüm.4 aralıkta betahcgm 1500 dü.bundan sonra neler yapmamız lazım.yardımcı olalım arkadaşlar birbirimize.

bende cumartesi hamile oldugumu ogrendim 1 aylık hamıleyım ama doktara 7 veya 8 haftalıkken gıtmeyı dusunuyorum 1 sene oncede bır hamılelık gecırmıstımkalp atışlarını duyamadık ve10 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kimseye yasatmasın inşllh bu sefer duymak nasip olur .....

1 haftadır çok hastayım grip beni mahvetti ama ilaç kullanmayı pek sevmem Allah'tan, vtaminler, çaylar, karışımlar gecikti diye düşündüm...
bugün doktordan geldim, garibim böyle sessiz sessizim, beta hcg'em 9751, bizim ufaklık baya olmuş karar vereli yuvamıza yolcuuu!!!
anneme bile söyleyemedim ama içimde kalbim böyle pıt pıt heycanlıyım...
sanki yazıcak çok şey var ama kelimeler yok..

sanırım suan yasadığım en iç koparıcı gunler den bırı. tam 7 haftalık hamıleyım. ve yarın gecen hafta bebeğimin kalp atısları duyulmadığı ıcın tekrar kontrole gıdıcem ıns. bebeğimde gelısım gerılığı varmıs 6 hafta 2 gunlukken 20 mm ydı. bakalım yarın ne olucak.

kizlar hayirli olsunn ya bende cok istiyorum hep ruyalarimda erkek cocugumun oldugunu goruyorum ama sanirim daha zamani degill (((

arkadaşlar hepinizin gözü aydın:) allah tüm bebiş isteyenlere nasip etsin. bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı yarında doktora gideceğim..

allahım sağsağlim hepimizin bebeğini kuçağımıza versin

amin canım Allah razı olsun. senide tebrik ederim.

canım Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm. İnş. bebeğinin kalp atışları duyulur ve meleğin seninle olur.

gelişmelerini bekliyorum. üzme kendini sakın herşeyin hayırlısı.
dularım seninle. hoşçakal.

tatlım böyle bir durumda beklemek gerçekten çok zor bence bugün yeniden bhcg yaptır.2 günde 1 ikiye katlaması gerek.bu durumda senin bugün 900-1000 arası bi şi olmalı.eğer 2 ye katlıyosa panik yapmana gerek dış gebelik değildir diyebiliriz.

Canım neden bu melankoliklik herşey ne kadar güzel Allahın izniyle hepberaber alıcaz kucağımıza bebeklerimizi bchg değerinde harikaaa silkelen bakalım en sevdiklerini ara haber ver havaya gir mutlu ol hakkın senin
içini ferah tut cnm ama bişi merak ediorum 6 haftalıkken kalp atışı duyulmadı şimdi 7 bhaftalık gideceksin dra 7 hafta duyuluormuymuş kalp atışım ve nasıl gelişim geriliği anlaşılmış inş. öle bişi yoktur güzel haberlerini beklioruz

ya öle kötü bir yerde yaptırdım ki 2 testimide iki kolumda hala mosmor morluklar geçmediği için kan aldırmaya cesaret edemiorum :18:

Bugun yenıden doktora gıttım bu sefer farklı bır dktora gıttım. Kan testımı gosterdım guzel dedı. Ultrasona gırdım yenıden kese buyumus ve artık daha net gorunuyor. 5+1 haftalık hamıleymısım. 15 gun sonra 6-7 kadr kan testı yaptırmak ve kalp atısı dınlemek ıcın yenıden gıdıcem.

Rabbım hepımızı nazarlardan korusun meleklerını etrafımızdan eksık etmesın kı bebeklerımızı korusunlar. Bebeklerımızde oyle guclu olsun kı sımsıkı sarılsın annelerıne sımsıkı tutunsunlar. Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsllah

herkese slm,bende bugün test yaptım çok silik çıktı inş hamileyimdir.bide kan testi yaptırayım bakalım.hamile olduğunu öğrenen herkesin gözüaydın,hayırlı olsun :)))

Kızlar daha önce yazmıştım benim sat 9 aralık, aşılama zamanımda 23 aralık. Yani 4 hafta 6 günlük hamişim ve bugün beta-hcg değerim 1426 çıktı pazartesi tekrar gel dedi doktor. Sizce bu değer normalmi, ben doktorun ağzından laf alamadım yaa...

kızlar merhaba, çok şükür bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
hemen kan tahlili yaptırdım hcg 1697.15 tahminime göre 2 yada 3 haftalık hamileyim.
sizce bu değer nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…