2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

oğluşum ayaptığım bebek kurabiyeleri,hamile olduğumu öğrendiğimde ördüğüm ilk tığ işi patikler ve en son aldığımız bi kaç parça yeni cici

bugün yeğenimle oturup bebek çikolatalarımızı yaptıkk bittii oda hazırrr

bunu da dayımız yollamış çok şeker bir uyku arkadaşı
Eki Görüntüle 133152

slm arkadaşım bittim ne kadar şekerler ellerine sağlık ne kadar güzel güle güle sağlıkla kullanın nasıl yaptın kapı süsünü biraz bahsetsene ya da fikir vermen mümkün mü

ben denemedim ama mobilyacı arapsabunu nu tavsiye etti,arapsabunuyla silince hemen gidiyomuş koku

manikk şekerleriniz çok cici

slm arkadaşım bittim ne kadar şekerler ellerine sağlık ne kadar güzel güle güle sağlıkla kullanın nasıl yaptın kapı süsünü biraz bahsetsene ya da fikir vermen mümkün mü

tşkler cnm. kapı süsünü hani şu denizde yüzerken kullanılan sosis,makarna işte ondan yaptım yuvarlak hale getirip bantla yapıştırarak.üzerini kurdelayla sardım.sonra kenar kısmındaki tüller için.tülleri kesip elimle dikip büzdürdüm sonra da sosisin üzerine monte ettim.üzerindeki süsleri hazır aldım zaten.he bi de alt kısmındaki tülden kurdelayı yaptım o kadar işte.nette de açıklamalı yapılıyo anlatılışı google dan aratırsan görürsün cnm.ama sormak istediin bişi olursa ben de yardımcı olabilirim

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz...

merhaba canım bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım şekerleriniz çok güzel bende şeker araştırması yapıyorum da kaç tane ve nekadara mal oldu ayrıca nereden olduğunu öğrenebilirmiyim?Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Merhaba Gittigidiyordan aldım mesfa adlı kullanıcıdan 50 tanesi 65 tl ye mal oldu.Bende çok raştırmış bir türlü karar verememiştim en sonunda buna içim sindi inş sene gönlüne göre bulursun.

Merhaba Gittigidiyordan aldım mesfa adlı kullanıcıdan 50 tanesi 65 tl ye mal oldu.Bende çok raştırmış bir türlü karar verememiştim en sonunda buna içim sindi inş sene gönlüne göre bulursun.

teşekkür ederim canım ama kullanıcı adından nasıl bulabilirim ki gittigidyorda dükkan ismimi acaba yardımcı olablirmisin

Son düzenleme:
ayyy kızlar yeni yeni ciciler gelmiş.Kapı süsleri yapılmış.Şekerler hazırlanmış hepsi çok güzeller güzel günlerde kullanın hepsini

bunlarda bizim bikaç cicimiz

küvetimiz

kundaklı alt değiştirme battaniyemiz

12 ay ve 1 yaş kapaklı fotograf albümümüz

Bornoz havlu takımımız hamam takımı :}

Alt değiştirme battaniyemiz

Anneannemize Gidince Kullancağımız Polar Battaniyemiz

altın yastığımız bereketli olsun

Polar Battaniye Hastane Çıkışında Kullanılcak

Bebek şekerimiz

bebek şekeri için sepetimiz

Mevlüt Smokinimiz

Fermuarlı Battaniye Şapka Eldiven Seti

Atta Çantamız

Uyku Tulumumuz

Son düzenleme:
exex herşeyiniz çok gzüel canım bayıldım bebek şekerlerinizde öyle erkek olsaydı bende çok benzerini alacaktım şekerlerin bak şekerlerin tülüne nazar boncuğu çıkartmalar oluyo ya minik minik onlardan yapıştır bence süper olur mavi renkte ayrı bi güzel duruyo...

inşallah erkek de olur sonra canım ;}
çok güzel bi fikir nazar boncuğu ışarı çıkcaktım bakıyım bi onlara ben teşekkürler canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…