2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

[/URL][/IMG],
[/URL[/IMG],
[/URL][/IMG],
,
[/URL][/IMG]

Hepsi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk cücel iyi günlerde giysin inşallah bebişleriniz

[/URL][/IMG],
[/URL[/IMG],
[/URL][/IMG],
,
[/URL][/IMG]

çok çok güzeller kızlar iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah bebişlerin içinde düşünemiyorum o zaman dahada bi tatlı durcaklar..

canım kesinlikle tavsiye ederim.Bu marka Almanya da defalarca en iyi seçilmiş bir markadır.Çok memnun kalacağına eminim.Başka kullananlara da sorabilirsin.İçerğinde hiçbir zararlı madde bulunmamasından ve en hassas ciltlere bile iyi gelmesi nedeniyle ödül almış.Ablam Almanya da yaşıyor.Ordan biliyorum.

kızlar ciciler çok güzel ben daha bi don bile almadım.Bakalım cinsiyetini öğrenince gaza gelirim belki:)

mrb arakdaşlar..bende kızımız için aldığımız tulumu eklemek istiyorum ama nasıl ekliycemmm bilmiyorumm.....

Resim yüklemek için;

Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

[
canım çok güzel miş güle güle giyinsin bebişin samsun da nerden alışveriş yapıyorsun ?

kızlar hepnize çok teşekkür ederim hepimizin bebeişleri sağlıklı günlerde giyinir inşallah bu cicileri

[
canım çok güzel miş güle güle giyinsin bebişin samsun da nerden alışveriş yapıyorsun ?

canım daha tam başalamadım almaya burdakileri yeşilyurttaki ceylandan aldım çıtlıları ve tişörtü, diğerleri ise babadağın bebek mağazasından

iyi yapmışsın şekerim güzel günlerde giyinsin bebişin

Kızlaaar ekimde ailemin yanına hollandaya gidiyorum:1hug:
Doğumum orda olacağı için gitmeden bebişimin herşeyini hazırlıyacağım
Burayada fotolarını koyarım.. bu arada babaannemizden bi takım ponponlu yelek hediye geldi.. onunda fotosunu ekliyeceğimm

sürmeli yazel in yeleği çok güzel iyi günlerde kullansın sen mi ördün ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…