too_be çok güzeller, güle güle kullanın. aldın mı, yaptın mı?
[/URL][/IMG][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]] [/URL][/IMG]
kızlar kapı süsümüz duvar süsümüz ve bebek şekeri sepetimizz
[/URL][/IMG]
bu da çiçeğimiz
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
kızıma ördüğüm minnak acemi işi yelek daha süslicem kurdele falan ee bide düğmeler takılınca biraz dahaaa güzelleşir umarım
canım çok şekerler bayıldım hepsine yelekte çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
YKM den oğluşuma küçük adam montu aldımmm.görür görmez çok hoşuma gittii indirimdeydii kaptım hemen
yolda yürürkende kızılayda bir mağaza indirim yapmışş tesadüfen gördük dinarsunun kalın battaniyesi 15 liraydı aldım
bende dinarsunun battaniyesini 17ye aldım tabi kız için olanını...ayrıca 2tane hastane çıkışı aldım bi ara yükliyeyim size bunları....ama ben bişey sorcam bebişlerimize oyun parkı falan alan arkadaşlar yokmu...acaba çok mu erken 23+3deyim ben şimdi...hepsiburadada güzel indirimler var oyun parklarında....2 model arasında kaldım...alan arkadaşlar varsa yardım etsekya birbirimize....mesela vip dönenceli oyun parkı var 60x120cm 99tlye.... bide maxima kendinden sallanan oyun parkı 70x110 var 199tlye.....acaba bu kendinden sallanma fonksiyonu kullanışlımı...gören bilen varmı dostlar...
canım ben bu park yatağın kırmızısnı aldım. 70x110 sallanabilme özelliği var ama kullanırmıyım zaman gösterecek
kızlar ben aşağıdaki yöntemle kendim yapmayı düşünüyorum. inşallah bu hafta kemeraltına gidebilirsem. çok kolay görünüyor.
Yelda: BEBEK KAPI SÜSÜ
to0_bee bebişinin süsleri ve sepeti çooooookk tatlı bende benzerlerini almayı düşünüyorum güle güle eskitin inş bebişinle
[/URL][/IMG]
bu da çiçeğimiz
kızıma ördüğüm minnak acemi işi yelek daha süslicem kurdele falan ee bide düğmeler takılınca biraz dahaaa güzelleşir umarım
[/URL][/IMG]
bu da çiçeğimiz
kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim....bu da dün gece azimle ördüğüm patiğimiz
Eki Görüntüle 59073
Eki Görüntüle 59074
kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim....bu da dün gece azimle ördüğüm patiğimiz
Eki Görüntüle 59073
Eki Görüntüle 59074
maşallah canım ne hamaratsınn çok güzel olmuş ellerine sağlık
Çok güzel olmuş canım bunlar ellerine sağlık marifetli bir annesin valla sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?