2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

dillerim lal & busemm kizlar pijamalariniz cok hoss masallah ne kadar gayretlisiniz gerci bende pijama takimi ile sabahlik aldim dogum cantam hazir sayilir

oo maviside çok güzelmişşşş.mavisi olsaydı onu alırdım belkideee gayet tatlı duruyor.kandırmış beni satıcı görüyomusun :) ben çok beğendimmm

neyse bende ikinci bir pijama almayı düşünüyorum.seninki gibi kırmızı gibi bir pijama daha vardı dantelli ama onun sabahlığı yoktu rengide pembeydi aynı olsun istemedim.birtanede beli normallerden alayım diyorum bende.

Son düzenleme:
kızlar pijileriniz çok guzel sağlıkla giyin.bende antaresteki nü mağazasından pembe bir gecelik aldım onden duğmeli hemde 20 tl:) birde onden duğmeli piji takımı alıcam yeter:)

kızlar pijileriniz çok guzel sağlıkla giyin.bende antaresteki nü mağazasından pembe bir gecelik aldım onden duğmeli hemde 20 tl:) birde onden duğmeli piji takımı alıcam yeter:)

canım bende baktım antarese gecelikler güzeldi ama ben gecelik giyemem gibime geldii..yani hiç giyemedim bugüne kadar oram buram açılıyo heppp.
güle güle kullannn

canım bende baktım antarese gecelikler güzeldi ama ben gecelik giyemem gibime geldii..yani hiç giyemedim bugüne kadar oram buram açılıyo heppp.
güle güle kullannn

bende senin gibiyim gecelik yaz harici giyemem ama normal doğum olursa rahat olur dediler bende bir tane aldım bide pijama alırım ikisinide gotururum hangisini giyersem artk

normal dogum da gecelik rahat oluyormuş kızlar mantıklıda zaten sezeryan olursa pijama daha iyi tabiki ama yinede bir gecelik bulundrmak lazım bende daha almadım ne güzelmiş dillerim_lal nereden aldın sen canım gidip bende alıyım cok güzelmişş yaaa :) ben bi türlü begenemiyorumm

canım etlikte osmanlı iş merkezi var antarese yakın ordaki çamaşırcıdan aldım.

valla benimde aklım karıştı bitanede gecelikmi alsam

buse eklediği için ben tekrardan eklemiyorum sedacım,maviside göründüğü gibi
allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin hepimize

bak şimdide mavide gözüm kaldı :)) neyse ikisinin olmaması iyi olmuş bi yerde yoksa seçemezmişim heraldee

Kızlar çok güzel pijamalarınız benimde gözüm pembede kaldı şimdi :))
Nerden aldınız bunları net'te satıyorlarmı acaba bende almak isterim çok şekerler :82:

canım etlikte osmanlı iş merkezi var antarese yakın ordaki çamaşırcıdan aldım.

valla benimde aklım karıştı bitanede gecelikmi alsam

hımmm sagol cnm ben de oraya yakın sayılırım gidip bakayımm pazar günü bence bi tane gecelik al derim en fazla 20 tl oluyor cok kaliteye gerek yokk bence gecelik icin dogumda giyceksin zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…