kızlar pijileriniz çok guzel sağlıkla giyin.bende antaresteki nü mağazasından pembe bir gecelik aldım onden duğmeli hemde 20 tl:) birde onden duğmeli piji takımı alıcam yeter:)
bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm
bir emzirme sütyenii
çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var
/QUOTE]
cnm mavisinden ben de almıştım ben de daha hiç giymedim. Doğumdan sonra giyerim arrtık :) sen ne kadara aldın_?
ya bunlar çok güzellerr ben geceliklerşmi aldım iş pijamalara kaldı onları da alıcam am ben bunları gördükten sonra nasıl beğenicem çokkkkkk güzeller güle güle giyininn
canım bende baktım antarese gecelikler güzeldi ama ben gecelik giyemem gibime geldii..yani hiç giyemedim bugüne kadaroram buram açılıyo heppp.
güle güle kullannn
normal dogum da gecelik rahat oluyormuş kızlar mantıklıda zaten sezeryan olursa pijama daha iyi tabiki ama yinede bir gecelik bulundrmak lazım bende daha almadım ne güzelmiş dillerim_lal nereden aldın sen canım gidip bende alıyım cok güzelmişş yaaa :) ben bi türlü begenemiyorumm
bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm
bir emzirme sütyenii
çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var
oğluşuma tulummm
eldivenlerimiz ve miniminnacık çoraplarımız
markası H'B haluk&bayram.internet adresiide Baha Tekstil yazıyor canım etiketinde bakmak lazım
Saol canım teşekkür ederim şimdi netten satış yapıyorlardır inş.çok hoşuma gitti pijamalarınız
çağlayancım aynısı pijama dunyası.comda var oraya bakabilirsin ordaN sipariş verilio
canım etlikte osmanlı iş merkezi var antarese yakın ordaki çamaşırcıdan aldım.
valla benimde aklım karıştı bitanede gecelikmi alsam
canım etlikte osmanlı iş merkezi var antarese yakın ordaki çamaşırcıdan aldım.
valla benimde aklım karıştı bitanede gecelikmi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?