- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...anneleri-ihtiyac-listesi-10.html#post16876439
burdan ulaşabilirsin biraz gerilerde kalmışş burda herkesin listesi vardı
Sağolun kızlarmawaycım patikler kağana örülüp hediye gelenlerden cnm, kağan mayıs ayında doğduğundan ve marmariste oturduğumuz için sıcaklardan giyemedi hiç birini, giyecek zamanı gelincede ayağına olmamıştı, ikinci bebeğimin kısmetiymiş onlar, bir doluda hırka yelek var evde kağandan, mevsim nedeniyle kağan yünleri hiç giyemedi desem yeri, patiklerden civcivli olanı ben yaptım cnm onuda kağana yapmıştım
exex ikinci bebeğim olduğu için bende eşya biraz fazla beni baz alma cnm, ilk 3 ay çok çok az giydiriliyor çok bişi alma hemen kilo alacağı için olmayacak çoğu,sadece beğendiklerini al
şerbet takımımız sonunda yaptık
ay ben daha mavi lohusa takımına aygın baygın bakarken yenisi geldim nurcum ellerine sağlık ne hoş bir takım olmuş bayıldım emeğine sağlık...
çook güzel olmuş canım
güle güle kullanın
çok güzelmiş lohusa takımları bu lohusa takımlarında o bardağa gecirilen tüller filan hazırmı satılıyor yoksa siz kendinizmi yaptınız?
canımbenim ne kadar güzel olmuş ellerine sağlıkkk
yattığın yerden de böyle güzel şeyler çıkarabiliyorsun yaa maşallahh bide bana hamarat derler.
kırmızı çok hoş olmuş yaaaa.nasıl güzel bir hava vermişş
bu arada sürahinn gözümden kaçmadı çok güzelmişşşşş.bulamasaydım bende kıskanırdım valllla
Nur çok güzel olmuş canım.Ellerine sağlık sen sedadan marifetli çıktın yattığın yerden ne kadar güzel şeyler çıkardın öyle maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?