2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

burcucum oğluşunun cicileri pek tatlı ii günlerde giysin küçük bey

sedacım şerbet takımın çok güzel olmuş ellerine sağlık

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...anneleri-ihtiyac-listesi-10.html#post16876439

burdan ulaşabilirsin biraz gerilerde kalmışş burda herkesin listesi vardı

Teşekkür Ederim Canım, Yine Koştun Yardımıma Bilinçli Anne Olcak Benim Arkadaşım ;}

Bu Arada Lohusa Setine Bayıldım Ellerin Dert Görmesin Çok Güzel Olmuş..

Teşekkür Ederim Canım Allah Çocuklarını Sana Bağışlasın ;}

teşekkür ederim arkadaşlar

cağlayancım ne demek ne demek al bardakla götür sen hatta takımı al lafımı olurr ne demekkk

şerbet takımımız sonunda yaptık

Eklentiler

• $04099.webp
    63 KB · Görüntüleme: 26
  • $04106.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $04101.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $brd.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 30
Burcucum yeni gördüm eklediklerini çok hoş şeyler maşallah artık erkek bebeklerede çok hoş şeyler yapıyorlar.Patiklere bende bittim.Kağandan kalan şeyleri kardeşinin de giyecek olması ne kadar güzel bende hep kıyafetlere bakarken ikincisi de kız olursa bunları giydiririm diye düşünürken buluyorum kendimi.Öyle güzeller ki insan azıcık zmana giyilebilecek diye üzülüyor bebiş kıayfetleri için.
Dillarim_lal maşallah kapı süsü lohusa takımı çeyizi düzdün sen ellerin dert görmesin çok güzel olmuşlar söyle oğluşuna kıymetini bilsin senin.Üzerse seni göster bu topiği ona ilerde bak de senin için neler neler yaptım:)

çok güzelmiş lohusa takımları bu lohusa takımlarında o bardağa gecirilen tüller filan hazırmı satılıyor yoksa siz kendinizmi yaptınız?

şerbet takımımız sonunda yaptık

canımbenim ne kadar güzel olmuş ellerine sağlıkkk

yattığın yerden de böyle güzel şeyler çıkarabiliyorsun yaa maşallahh bide bana hamarat derler.

kırmızı çok hoş olmuş yaaaa.nasıl güzel bir hava vermişş

bu arada sürahinn gözümden kaçmadı çok güzelmişşşşş.bulamasaydım bende kıskanırdım valllla

çok güzelmiş lohusa takımları bu lohusa takımlarında o bardağa gecirilen tüller filan hazırmı satılıyor yoksa siz kendinizmi yaptınız?

canım o tüller hazır lastikli üstelik.tuhafiyeciden alıyorsun metre işi.lastikli olması çok rahat

canım benim takım sana feda olsun gönderiyim sen kullan...teşekkür ederim beğenmene çok sevindimm gerçekten....senden ilham aldım unuttun mu

kızıma ördüğüm karpuz patikler....

Eklentiler

• $04110.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $04111.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…