2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

oyy oyy oyy burcucum ne cici şeyler bunlar böyleeee.tulumlarına bayıldımmm.güle güle giysin sağlıklı günlerde inşallah

burcu hepsi çok güzel yeşil tavşanlı tulumun mavisi bendede var hehe güle güle giysin bebişler

şimdi farkettim o patikler örmemi beaw aman ne güzel ne hoş patiklermiş bayıldım kim ördüyse eline sağlık hoşmuş:)

kızlar şimdi size can alıcı bi soru :}

hastane çıkışı falan tamam da bebeğiniz için neler aldınız kaç tane aldınız kaç tane iç zıbın kaç tane dış zıbın alt üst takım pijama tulum patik eldiven bere..

neyden ne kadar ihtiyacımız olcak bilen var mı?

valla bazıları çok alma hemen büyüyor diyor ama aldıklarım az geliyor gözüme :}

siz neler aldınız kaçar tane aldınız bi yazarsanız nasıl sevinirim

nurcummm ayy çok güzel kapısüsünnnn.süper olmuş valla eline sağlık

bunlarda bizim bugün aldıklarımız

canım iyi günlerde kullanın hepsi çok güzeller

çok şekerler canım bayıldım

burcucum hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullansın miniğin cicilerini özellikle tavşanlıyı çok beğendim

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...anneleri-ihtiyac-listesi-10.html#post16876439

burdan ulaşabilirsin biraz gerilerde kalmışş burda herkesin listesi vardı

Sağolun kızlar mawaycım patikler kağana örülüp hediye gelenlerden cnm, kağan mayıs ayında doğduğundan ve marmariste oturduğumuz için sıcaklardan giyemedi hiç birini, giyecek zamanı gelincede ayağına olmamıştı, ikinci bebeğimin kısmetiymiş onlar, bir doluda hırka yelek var evde kağandan, mevsim nedeniyle kağan yünleri hiç giyemedi desem yeri, patiklerden civcivli olanı ben yaptım cnm onuda kağana yapmıştım
exex ikinci bebeğim olduğu için bende eşya biraz fazla beni baz alma cnm, ilk 3 ay çok çok az giydiriliyor çok bişi alma hemen kilo alacağı için olmayacak çoğu,sadece beğendiklerini al

burcu hepsi çok güzel yeşil tavşanlı tulumun mavisi bendede var hehe güle güle giysin bebişler

şimdi farkettim o patikler örmemi beaw aman ne güzel ne hoş patiklermiş bayıldım kim ördüyse eline sağlık hoşmuş:)

burcuu hepsi çokk güzellll güle güle giyinsin paşacık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…