2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ellerine sağlık canm
çok hoş olmuş güle güle kullanın
bu arda makarnayı tam yuvarlak nasıl yaptın benimki tutmamıştı

cnm bana sormadın ama ben de yaptıım için biliyorum azıcık :) ben o geniş bantlar varya onlarla yapıştırdım.ama birinin yardım etmesi gerek.çünkü hem tutup hem yapıştırmak zor olur. ben yuvarlak hale getirip tuttum sıkı sıkı.eşim de bantladı.defalarca sardı bantı atmasın diye. biz öyle yapmıştık yani

canım çok güzel olmuş kapı süsünüz ellerine sağlık bizim şubat anneleri hamarat anneler
çok teşekkür ederim canım yapıp yapamayacağımdan emin değildim aslında ama çok şükür oldu
burcu cicileriniz çok güzel. sağlıkla giydir bebişine

nur kapı süsün süper olmuş.eline sağlık
teşekkür ederim canım sizlerden ilham aldım:87:
ellerine sağlık canm
çok hoş olmuş güle güle kullanın
bu arda makarnayı tam yuvarlak nasıl yaptın benimki tutmamıştı
canım eşim yardım etti eşim tuttu bende kalın koli bandıyla bayaaa bi sardım:86:
canım bizim evdede aynı senaryo yaşandı ama bizde roller farklıydı

nurcummm ayy çok güzel kapısüsünnnn.süper olmuş valla eline sağlık

bunlarda bizim bugün aldıklarımız

Eklentiler

• $Görüntü015.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $Görüntü017.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü016.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 28
lohusa şerbet takımı arıyorum ama eminönünde bulmadım nerde var bilen var mı eminönünde falan?

bir de bebeğinize mevlüt takımı aldınız mı kızlar 40 mevlüdü için?

Ne kadar güzel ciciler eklenmiş kızlar hepinizinkini tek tek alıntı yapmadım sayfayı işgal etmiyim diye hepsi çok güzel.Hepimiz eksikleri bitirdik nerdeyse güzel günlerde kullansınlar.Cicilerini,arabalarını ve diğer annelerininin aldığı güzel eşyaları.

telikler süpermiş nerden aldın die sorsam ayıp olmaz dimi:)
birde göğüs ucu için krem oluyorya hangi marka aldınız?

C&A dan aldım canım terlikleri 20 liraya
kremide evet yeşimin deediği gibi lansinoh marka aldım oda 20 lira.en miniğinden aldım.kullanayım eğer iyi geliyorsa sonra bidaha alırım dedim

C&A dan aldım canım terlikleri 20 liraya
kremide evet yeşimin deediği gibi lansinoh marka aldım oda 20 lira.en miniğinden aldım.kullanayım eğer iyi geliyorsa sonra bidaha alırım dedim

tesekkürler kızlar bende lansinoh alayım bide dr sorauyım.terlikler süpermiş güle güle giy canım artık alışveriş yapmak çok zor hemen yoruluyorum.

Sağolun kızlar
Nazım bence gayet güzel olmuş cnm eline sağlık
Dillerim lal cnm güle güle kullan,benimkininde önü aşağı kadar düğmeli ilk 2-3 düğmesinden sonrakileri alttan dikicem, pencere görevi görmesin diye cnm aklında bulunsun, benimde hem kuruyanlar var ütülenecek hemde yıkanacak ama kağan hastalanınca hepsi kaldı, bir ara halledicem inş
Violina cnm ne kadar dayanır kurabiye bilemiyorum ama görünüşü güzel, bence bir kavanoza koyup kapağınıda sıkı sıkı kapatırsan daha uzun süre yumuşamadan tazeliğini korur
burcuuu
to_be
gözdeatı
hepsi çok güzeller giydikleri günleride görürüz inş

burcu cicileriniz çok güzel. sağlıkla giydir bebişine

nur kapı süsün süper olmuş.eline sağlık

bak böyle sıfır gibi oldu

nurcummm ayy çok güzel kapısüsünnnn.süper olmuş valla eline sağlık

bunlarda bizim bugün aldıklarımız

teşekkürler arkadaşlar koli bandıyla sarmak hiç aklıma gelmesi silokonla tuturmaya çalıştım ben oda tutmadı tabii neyse artık bizimkide sıfır gibi olsun bozamam birdaha

ben de kendim yapıyım istedim ama son bikaç gündür o kadar ağırlaştım ki hazır alsam daha iyi olur gibi geliyor.. ama bulamadım işte :S

canım aslında gitti gidiyordda şu takım 16 lira.

bu takımda 15 lira

normal sürahisini alamazsın o fiyata

daha fahalıları da var bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…