- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
ellerine sağlık canm
çok hoş olmuş güle güle kullanın
bu arda makarnayı tam yuvarlak nasıl yaptın benimki tutmamıştı
çok teşekkür ederim canım yapıp yapamayacağımdan emin değildim aslında ama çok şükür olducanım çok güzel olmuş kapı süsünüz ellerine sağlık bizim şubat anneleri hamarat anneler
teşekkür ederim canım sizlerden ilham aldım:87:burcu cicileriniz çok güzel. sağlıkla giydir bebişine
nur kapı süsün süper olmuş.eline sağlık
canım eşim yardım etti eşim tuttu bende kalın koli bandıyla bayaaa bi sardım:86:ellerine sağlık canm
çok hoş olmuş güle güle kullanın
bu arda makarnayı tam yuvarlak nasıl yaptın benimki tutmamıştı
canım bizim evdede aynı senaryo yaşandı ama bizde roller farklıydıcnm bana sormadın ama ben de yaptıım için biliyorum azıcık :) ben o geniş bantlar varya onlarla yapıştırdım.ama birinin yardım etmesi gerek.çünkü hem tutup hem yapıştırmak zor olur. ben yuvarlak hale getirip tuttum sıkı sıkı.eşim de bantladı.defalarca sardı bantı atmasın diye. biz öyle yapmıştık yani
nurcummm ayy çok güzel kapısüsünnnn.süper olmuş valla eline sağlık
bunlarda bizim bugün aldıklarımız
telikler süpermiş nerden aldın die sorsam ayıp olmaz dimi:)
birde göğüs ucu için krem oluyorya hangi marka aldınız?
telikler süpermiş nerden aldın die sorsam ayıp olmaz dimi:)
birde göğüs ucu için krem oluyorya hangi marka aldınız?
C&A dan aldım canım terlikleri 20 liraya
kremide evet yeşimin deediği gibi lansinoh marka aldım oda 20 lira.en miniğinden aldım.kullanayım eğer iyi geliyorsa sonra bidaha alırım dedim
burcuuu
to_be
gözdeatı
hepsi çok güzeller giydikleri günleride görürüz inş
burcu cicileriniz çok güzel. sağlıkla giydir bebişine
nur kapı süsün süper olmuş.eline sağlık
bak böyle sıfır gibi oldu
Ne kadar güzel ciciler eklenmiş kızlar hepinizinkini tek tek alıntı yapmadım sayfayı işgal etmiyim diye hepsi çok güzel.Hepimiz eksikleri bitirdik nerdeyse güzel günlerde kullansınlar.Cicilerini,arabalarını ve diğer annelerininin aldığı güzel eşyaları.
http://2.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9I/TRhhteMyrVI/AAAAAAAAH2o/sw0iz-JxSlU/s1600/005.JPG
oğluma bunlardan yaptırmayı düşünüyorum çok beğendimm yaaa
http://2.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9I/TRhhteMyrVI/AAAAAAAAH2o/sw0iz-JxSlU/s1600/005.JPG
oğluma bunlardan yaptırmayı düşünüyorum çok beğendimm yaaa
cnm bana sormadın ama ben de yaptıım için biliyorum azıcık :) ben o geniş bantlar varya onlarla yapıştırdım.ama birinin yardım etmesi gerek.çünkü hem tutup hem yapıştırmak zor olur. ben yuvarlak hale getirip tuttum sıkı sıkı.eşim de bantladı.defalarca sardı bantı atmasın diye. biz öyle yapmıştık yani
lohusa şerbet takımı arıyorum ama eminönünde bulmadım nerde var bilen var mı eminönünde falan?
bir de bebeğinize mevlüt takımı aldınız mı kızlar 40 mevlüdü için?
siz aldınız mı kızlar?
ben kendim yapıcam.evdeki viski bardakları varya hani şunlar:
bunlara süs yapıcam sürahiyide geçen realde buldum onu kullanıcam
ben de kendim yapıyım istedim ama son bikaç gündür o kadar ağırlaştım ki hazır alsam daha iyi olur gibi geliyor.. ama bulamadım işte :S
canım aslında gitti gidiyordda şu takım 16 lira.
bu takımda 15 lira
normal sürahisini alamazsın o fiyata
daha fahalıları da var bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?