2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

merve çok güzel olmuş bebek odanız güle güle uyut büyüt bebişini

Mervecim gerçekten çok zevkli sade ve şık şeyler almışsın hepsine bayıldım odanızda çok iç açıcı olmuş.Uyku seti ile kulpların uyumu bi harika.Ellerin dert görmesin herşey pek bir cici olmuş.

Son düzenleme:

[URL=http://img440.imageshack.us/i/img0025zk.jpg/]
[/URL]

buda kapı süsümüz bunu ben yapmadım ama sadece ucundaki büyük kurdelayı ben yapıştırdım

gözdecim ellerine sağlık sepeti çok güzel yapmışsın çok beğendim canım kapı süsünüzde çok şeker canım iyi günlerde kullanın

babaannemizin ördüğü hırkaa ve kızımın yüz örtüsü

bu da şeker sepetimizz

canım hepsi çok güzeller yüz örtüsüde çok güzel işlenmiş sen mi yaptın canım ellerine sağlık kayınvalideninde hırkada çok güzel

canım çok güzeller bizim sepetimizde aynısı şekerler çok değişik geldi baktığım modellerde hiç görmedim çok hoş iyi günlerde kullanın canım

Eki Görüntüle 127066 Eki Görüntüle 127065 Eki Görüntüle 127067
daha eksıklerımız var onlarda gelıcne gene eklerım kıslar..

mervecim çok güzel hepsi odanızıda çok beğendim ne güzel olmuş cicilerde yerleşince hepsini iyi günlerde kullansın bebişin canım

Tek tek alıntı yapmadım kızlar ama hepsi çok güzeller güzel günlerde kullanın.

gözdecimm sepetiniz çok güzel olmuş,eline sağlık... yeni gördüm kusura bakma

nuryasemin çok teşekkür ederim canım....yüzörtüsünü ben yapmadım iğne oyasını bi türlü öğrenemedimmeşimin yengesi işlemiş

Eki Görüntüle 127066 Eki Görüntüle 127065 Eki Görüntüle 127067
daha eksıklerımız var onlarda gelıcne gene eklerım kıslar..

[URL=http://img440.imageshack.us/i/img0025zk.jpg/]
[/URL]

buda kapı süsümüz bunu ben yapmadım ama sadece ucundaki büyük kurdelayı ben yapıştırdım

babaannemizin ördüğü hırkaa ve kızımın yüz örtüsü

bu da şeker sepetimizz

kızlar cicileriniz pek bi güzel olmuş Allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallahh..

diğer topiktede söylemiştim süper olmuşş.fikir çok güzell yağmur ismiyle bulut çok güzel olmuş

kafandanmı çizdin bulutu bide harfler hazırmı

maşşallah becerikli anneler,hepinizin eline sağlık,tek tek alıntı yapamadım ama gördüğüm herşey birbirinde güzel,allhım hayırlısı ile kullanmak nasip etsin hepimize

canımbebeğinle sağlıklı mutlu zaman geçirirsin inşallah çok güzel olmuş odanız
Saolun teyzeleri cok teşk ederz.

oğlumun bebek arabasının kumaşlarını yıkadım komple söktümm demir aksanını sildimm mis gibii yeni gibi oldu.bu bebek arabası ablamındı.yeğenim kullanmıştı ordan bize geldii

ana dizimizide kuzenim verdi

Eklentiler

• $Görüntü005.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Görüntü006.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44

Ohhh misler gibi olmuştur canım o şimdi metehan oğlumuz güzel günlerde kullansın.

Bende yarından itibaren ekliycem inş.Bebeğimin cicilerinin resimlerini evdeyim nasılsa artık rahat rahat eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…