2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

sepet süper olmuş gözdecim ellerine sağlık bide bişey sorucam tülden ponponları nasıl yaptın

teşekkür ederim canım.
o tül canım yılbaşı sepetini yani bu sepeti sarmışlardı o tüle baya büyük bi tüldü ben onu ince uzun şeritler halinde kestim bi tarafından iğne iplik bağlayıp büze büze diğer tarafa geldim o şekilde oldu
ayy pek iyi anlatamadım sanırım ama :)

kızlar benimde kına ve nikah sepetim var bende onu yapıcam iyi ilham oldu bana....kına sepetiimi hazır almıştık ama nikah şekeri sepetimi arkadaşımla yapmıştık

nikah sepetim biz yaptık nikah çiçeğimde benim tasarımımdı... bunu mu bozsamda yapsam.. kına sepetim biraz daha küçük onu mu yapsam resmini ekleyimde yarın fikirlerinizi bekliyorum...

babaannemizin ördüğü hırkaa ve kızımın yüz örtüsü

Eklentiler

• $04130.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $04131.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 63
gözdecim ayyüzlüm sepetleriniz çokk güzelll.her süs ayrı bir güzel duruyo yaaa

nurcumm ne ciciler onlar öyleee.yüz örtüsü ne olakii bak onu bilemedim ben.

gözdecim ayyüzlüm sepetleriniz çokk güzelll.her süs ayrı bir güzel duruyo yaaa

nurcumm ne ciciler onlar öyleee.yüz örtüsü ne olakii bak onu bilemedim ben.

canım kalabalıkta falan bebeğin yüzü örtülür kimse nazar değirmesinn ve şapşup öpmeye kalkmasın diye

saol canım bende öyle yapmayı planlıyordum ama denemeyede korkuyordum çok tşk ederim :)))

babaannemizin ördüğü hırkaa ve kızımın yüz örtüsü

canım güle güle kullansın ne güzel babane yapmış bişler bizimkinde tık yok:)
bizim yüz örtümüzü annem yolladı benimkiymiş ayy ne güzel

canım güle güle kullansın ne güzel babane yapmış bişler bizimkinde tık yok:)
bizim yüz örtümüzü annem yolladı benimkiymiş ayy ne güzel

saol canım...buraya geldiğinden beri bi hırka bi yelek ördü...yeleğin henüz düğmelerini almadık o yüzden eklemedim...benim yüzörtümde duruyo normalde annem onu getircekti...bunu eşimin yengesi yapmıi göndermiş saolsun baya şaşırdım ama memnunda oldumm

canım kalabalıkta falan bebeğin yüzü örtülür kimse nazar değirmesinn ve şapşup öpmeye kalkmasın diye

hıms anladım bende ama o kadar toplum içine karışcak biri değilim fazlada akraba yok zaten
sanırım annem benim yüz örtümü saklıyormuş çok gerekirse onu kullanırım.
sizinkiler çok güzelmiş güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…