2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

marveeks çok güzel cicilerrr güle güle giysin melekinn

ahhh ahh ne dayılar yengeler var maşallahhh

marveeks çok güzel cicilerrr güle güle giysin melekinn

ahhh ahh ne dayılar yengeler var maşallahhh

ay cnm benım saol senın oglusunun cicileride cok guzel sağlıkla sıhhatle gıysın minişin...Saolsunlar dusunceliler bu konuda bızım yengede adetmıs kendı aılesınede bole yapmıs hepp..Onların oluncada ben yapıcam inş.

sağolsun benimkilerde beni hiç aramazlarr.aynı şehirdeyiz ama gelmezler gitmezler.sanırım onların adetide böylee

sağolsun benimkilerde beni hiç aramazlarr.aynı şehirdeyiz ama gelmezler gitmezler.sanırım onların adetide böylee

ay ne guldum cnm yaa ::)) aman bosver huzurun olsunda varsın gelmesınler..bız ayrı sehırde oldugumuz ıcın saten gelıp gıdemıorlar ....abinde gelmıyomu bızım bazen gelın annemlere gelmez ama abım gelır bu sefer oluyo yanı arada ..

gelendende gelmeyendende arayandan da aramayandan da Allah razı olsun.napimmm küçüğüz ses çıkarmıyoruz canları sağolsun:34:

kızımızın şekerleri gerçi henüz içine badem şekerlerini koymadık ama koyuncada ekleriz artıkın

Eklentiler

• $04138.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $04139.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 35
nurcummm çok cici bu şekerler yaaa.ben almaya gelicemm mutlaka inşallahh.hastaneye falan götür yanına olurmu

teşekkür ederiz...tamam canım ben seninkini şimdiden ayırayım...ama kızım sana gönül koyar sadece 5 dakka hastane ziyaretiyle kalırsan...evimize bekliyoruz inşş şöyle şerbetimizi şekerimizi usülüne uygun ikram edelim demi ama...

aaa tabi canımmm okadar süsledik püsledik dimii inşallahh geliriz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…