2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Nuryasemin,nesli kızlarınızın kıyafetleri çok güzel çok beğendim hepsini sağlıklı günlerde giysinler inş.

nuryasemin cok ciciler ya güzel günlerde giysin insallah, bende bidahaki kontrolden snra elbiselerini alsam fena olmaz yoksa bi anda almak cok zor olacak =)

Bunların hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebişim bu ayıcıklı pijamadan bizede teyzesi almıştı,kırmızılı beyazlı

Kızlar alınanlar süpeeerrr.... bende dün Ankarada Ümitköy istanbul sosyete pazarına gittim... oradan 150 tl alışveriş yaptım... bi sürü tulumlar çıtçıtlı bodyler aldım... resimlerini yarın koyabileceğim... çoraplar aldım kızıma...

kızlar uzun aradan sonra baktığım için şaşırttınız beni,maşallah nekadar çok şey almışsınız hepside çok güzeller,rabbim içinde de görmmeyi nasip etsin sıpalarımızı:Saruboceq:

saol canım ayıcıklı şeyleri çok seviyorum bişey alınca biri beni uyarmassa ayıcıklı şeylerin önünde bitiyorum opuyorumnanaktan

Çok güzeller ama dimi hepsi bende öyleyim bir sürü şey beğendim,şu 6.ayıma bir giriş yapsam sürekli birşeyler alıcam ama daha zamanımın dolmasını bekliyorum

Çok güzeller ama dimi hepsi bende öyleyim bir sürü şey beğendim,şu 6.ayıma bir giriş yapsam sürekli birşeyler alıcam ama daha zamanımın dolmasını bekliyorum

banada yasak geldi ekim sonu yada kasım başına kadar bi iğne bile almıyacakmışım eşyalar kaçıyormuymuş dedi eşimm (((((((((((

kızlar bunlarda benim hastanede giyineceğim gecelik takımı ve tacım
telefonla çektiğim için çok net çıkmamış

,
,
,
,

,
,
,
,

canım çok güzelmiş seninde cicilerin bende dün aldım 2 tane gecelik bi sabahlık loğusa geceliği adı alında soygun yapıyolar dikkatinizi çektimi ben dün sordum 110 dedi şok oldum bişşeyede benzemiyordu ben 2 gecelik sabahlık iç çamaşırı 6 tane pijama o fiyata aldım

,
,
,
,

Çok beğendim canım,Güle güle kullan ama en çok tacını sevdim :))

Çok güzeller canım bayıldım hepsine çok şekerler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…