• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

valla tartılmıyorum kilomu bilmiyorum rahatımm huzurluyıummm :37: en son 11 deydik bilemiciimm şuan kaçımm hiçte merak etmiyorum hıh :19::27::63:

Bende anlatim :) 68 le hamile kaldim simdi 73 kiloyum. Benim kilo cetvelim hamilelikte inis cikisli oldu söyleki 68 den 60 a düstüm ilk aylarda mide bulantilarimdan dolayi. Hamilelikte en son düstügüm kiloyu hesaplarsam yani 60 kilo toplamda 13 kilo ediyor bu taraftan bakinca morelim bozuluyor :-/ acikcasi.hamilelikten önceki kilodan hesap edersem 6 kilo hangisini dikkate alsam :18:

buraların en kilolusu benim herhald:2: 68le kaldım diyodum....dra gittiğimde 71mişim...şinciiik 84:2::84: çok kötü hissediyom kendimi...dr gerçi benim karımda 30 kğ almıştı mühim olan sağlığınız boşver dedi ama...:16:saolsun seviyorum drumu...bide kocamın yanında kötü bişi deseydi ağlardım heralde:84:

Bende anlatim :) 68 le hamile kaldim simdi 73 kiloyum. Benim kilo cetvelim hamilelikte inis cikisli oldu söyleki 68 den 60 a düstüm ilk aylarda mide bulantilarimdan dolayi. Hamilelikte en son düstügüm kiloyu hesaplarsam yani 60 kilo toplamda 13 kilo ediyor bu taraftan bakinca morelim bozuluyor :-/ acikcasi.hamilelikten önceki kilodan hesap edersem 6 kilo hangisini dikkate alsam :18:

6 de sen ona;))) moral olsun, hem zaten ilk günle bu gün arasında 6 kilo fark var dimi ama;)))

ben de 7 kilo almışım, 7 ayın sonunda

bende 11 kılo aldım :( 59 hamile kaldım sımdı 70 gordum bugun 32 haftamdayım ama napalım bebişlerimiz için deger imkanım olursa 75le hıc degılse doguma gıtmek ıstıyorum hayırlısı:emir_bebek::49:

tabii siz alın demiyorum, ohh rahat olun demem, dikkat edin ama veriliyor..zaten emzirme dönemi toparlanılıyor..oğlum 2 yaşındaydı hepsini vermiştim dengeli dietle..:))))

ne guzel verebilmişssin valla ben diyet yapilirmiyim bilmiyorum hayatımda hıc denemedim ama inş diyete gerek kalmadan veririm :emir_bebek: kızımın şişman bı annesı olcak:49:

35 kilo muuuuuuuu canım buzdolabını mı yedin:) ama maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 yaşında çocuk doğurmuş gibi olmuşsundur:)

6 de sen ona;))) moral olsun, hem zaten ilk günle bu gün arasında 6 kilo fark var dimi ama;)))

ben de 7 kilo almışım, 7 ayın sonunda
Sen iyi gidiyorsun canim böyle devam et benim durum karisik ama ne yapalim her anin ayri bir güzelligi vardir, dimi :1: saglikli olsunlarda ben azimliyim veririm Allahin izniyle birde elbiselerime tekrar sigmak icin veririm ins:66: :66: :66:

34. haftamdayım ve 11 kg aldım şimdiye kadar.bu son ay 3 kg daha alıp bitirebilirsem ne mutlu bna diycem :)))

:( ben çok fazla kilo alıyorum şeker yok bişey yok ama durmuyor 16 kilo aldım şu anda 33+4 20 kiloyu bulucam ama geçmese bari : (

Back
X