• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

yarın 38. haftaya giriyorum 10 kilo aldım ama 1 günde 1 kilo aldım bu nasıl oldu anlamadım valla şişimeye başladım artık

38. haftamdayim
11 kilo aldim toplam

bende 33. haftamdayım veee 13 kilo aldım bebişim ise geçen hafta gittiğimde 2 kiloya yakındı herkes zayıf diyo canım sıkıldı :(

Daha 32. Haftada Tartıldım 13,5 Kilo Almıştım Nasıl Yaptım 2 Haftada Bunu Yaaaa :S

Oha Bana Yaaa 34. Haftadayım 16 Kilo Aldım Ve Bebişim Geçen Hafta 2300 grdı.. :nazar:

Yok Artık Yaaa Bi de Son Ay Asıl Kilo Alınır Diyorlar Ben Napcam 30 Falan Olcam Heralde..

Son düzenleme:
ben 2 haftadır tartılmadım çünkü tartılınca her yediğimden pişmanlık duyuyorum ve yemiyorum. bebeğe yazık son ay tartılmicam nolursa olsun

Nihayet uzun serüven yarın sona eriyor :)

46 kilo ile başladım. 63 ile yarın doguma giriyorum. Tam 17 kilo almış bulunmaktayım :)

Dogumdan sonra ne kadarının gittiğini yazarım inşallah :)

eheh 20 kilo almışım:27:
dr. karışmıorum artk sana istediğin gbi ye didi:27::56:
walla hiç utanmadım,sevindm bile oh be boğazımı tutsam da alıom tutmasam da zaten:37:

eheh 20 kilo almışım:27:
dr. karışmıorum artk sana istediğin gbi ye didi:27::56:
walla hiç utanmadım,sevindm bile oh be boğazımı tutsam da alıom tutmasam da zaten:37:

yürü beee kim tutar seni arkandayım korkmaaa
şimdiye kadar 17 kg aldım tam gaz da devam ediorum:52::74:

36.haftaya girdik bugün veeee 16.kilomu aldım hihihih:)sanırım önde gidenlerdenim bende :)65le biter gibi geliyo bakalım

Son düzenleme:
36+4 13. kilomu almış bulunmaktayım:17: hedeflediğim kiloyu aştım gidiyorum bakalım nereye kadar :1: saldım vallaaaa minişim zayıf kalmasın diye 2 haftadır ne kadar hızlı kiloya dönüyo yediklerim inanamazsınız :18:

Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.

Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)

63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)

10 kilo gitti. Böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)

Back
X