2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

şekeri çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.benimde 50 lik yapıldı 157 çıktı.yarın 100 lük yapılacak.umarım bişe çıkmaz.

Rejim mi yapıyorsun canım

beyazlari kestim canim beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmek yiyorum makarnadada öyle seker cikolatayi tamamen hayatimdan cikardim..odakadar yani diyetisyene sordum abartma dedi iyide abartmiyorum ki ac kalmiyorum dün koca tabak makarna yedim yanina bolca salata corba yani genelde böyle besleniyorum ama kilo veriyorum...cuma günü diyetisyende randevum var yine birebir konusalim bakalim adamla

bizde 3 tüp kan aliyolar ac o seyi ictikten 1 saat snra ve 2 saat snra benim sadece 2. degerim yüksek cikti 180 olmasi lazimmis 210 cikti banada dikkat et yedigine ictigine dedi sekeri tamamen kes dedi aynen uyguladim

Anladım canım benim normal çıktı ama kg aldığım için benimde dikkat etmem gerekiyor bende 1 ay içinde vermek istiyorum bakalım inş.bende veririm senin gibi

Anladım canım benim normal çıktı ama kg aldığım için benimde dikkat etmem gerekiyor bende 1 ay içinde vermek istiyorum bakalım inş.bende veririm senin gibi

ben verdiysem sende verirsin bide yürüyüs falanda yapmiyorum ben heryere arabayla gidiyorum o sekilde verdim bu kiloyu

bende bugün 50mg şeker yüklemesi yaptırdım 159 çıktı cuma tekrar 100mg yapılacak inş o temiz çıkar doktor şuan bişe demedi ama ben şekeri ekmeği ve içinde şeker bulunan çoğu şeyi çıkarıyorum hayatımdan

merhaba arkadaşlar.bizim sonuçlarımız belli oldu.küçük şişede suyla içtim,1 saat sonra kan aldılar ve 130 çıktı.doktor normal olduğunu söyledi.kaydirigubbakcemile5

Benimde bugün yapıldı 50gr yüklemem... bende hem açlık kan şekerine bakıldı hemde 50gr yüklemeli. açlık kan şekerim 96 çıktı ona fena değil dedi doktorum... Fakat 50gr yükleme 155 çıktı.
140'ın üstü yüksek sayılıyormuş.
5 Kasımda 100mg yükleme yapılacak... Bu arada şekerli gıdalardan,makarna,ekmek ve pilav türü şeylerden mümkün olduğunca uzak kalıcam. Umarım 100mg düşük çıkar.

insallah düsük cikar canim, rahat olmaya calis ve dedigin gibi karbonhidrati yüksek yiyecek iceceklerden uzak dur

bu seker beni deli edecek dün sabah tahilli gevrek yedim tam tahilli degildi 2 saat snra ölctüm degerimi 118 cikti sinir 110 olmaliydi ama ölcümden 1 saat önce bi armut yemistim...
bugün aynisini deneyim armutsuz kac cikacak diye dedim ölctüm 78 cikti simdide cok düsük bi ayar tutturamadim yaaa, yarin du diyetisyene bi soralim

mimix,armut çok şekerli bir meyvedir zaten kontrollü ye muhakkak hatta yememeye çalış canım ben bir şeker hastasıyım sabah bile yağda yumurta yesem çıkar şekerim Allah'tan insülin kullanmıyorum
armut yerine mandalina elma ye canım hem c vitamini

Arkadaşlar merhaba
Bende dün diyetisyenle görüştüm.Bana bir diyet listesi verdi.Sebze ağırlıklı.her öğün yoğurt var.Calcium sandoz ilacını değiştirdi.fakat liste aç bırakmıyor çok şükür. şeker ölçer aleti aldım her öğün hem aç hem ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüyorum.Benim gibi başka evde şekerini ölçen var mı?

bende dün yaptırdım testlerimi
doktorum henüz görmedi sizce nasıl
açlık şekeri 78
60 dk Glukoz 146 yazıyor kağıtta

açlık şekerin iyi sena
tokluk ta 140 olmalı
senin azcık geçmiş ama önemli bişi değildir benim 177 çıkmıştı(((((((

ben bugün 100lük yaptırdım gebelik şekeri yada şeker çıkmadı ama glukoz bozukluğu var dedi ona göre bi diyet uygulayalım dedi çok şükür

ben bugün 100lük yaptırdım gebelik şekeri yada şeker çıkmadı ama glukoz bozukluğu var dedi ona göre bi diyet uygulayalım dedi çok şükür

canım gözün aydın.darısı bana inşallah.benim 100 lüğü yaamadılar bılıyosun.damar yoluyla vereceklermiş.hadi hayırlısı

canım gözün aydın.darısı bana inşallah.benim 100 lüğü yaamadılar bılıyosun.damar yoluyla vereceklermiş.hadi hayırlısı

inş seninde temiz çıkar ben rahat atlattım midem kalkmadı bu sefer kanıda parmaktan aldılar rahattım yani darısı başına

Kizlar benimde sekerim yokmusss =) insan cidden nasil rahatliyo gecen diyetisyende randevum vardi evde kendim ölcüyodum sekerimi tmm bi sorun yok hersey normal ama sen yinede cikolatanin dibine vurma dedi =)) temem dedim ama anlamak icin bi ciko ye 2 saat sonra ölc sekerini dedi 120nin altindaysa süper dedi aynen yaptim 96 cikti =)))
ama ben hala seker ve unlu seylerden uzak duruyorum tam tahilli ekmek pirinc ve makarnaya devam allahtan esimde sevdi bu degisikligi.. 30. gebelik haftasina kadar 2 günde bir ölc evde sekerini, icin rahat eder dedi doktorum....
allahima sükürler olsun, bu strestende kurtulduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…