- Konu Sahibi maviumutolsun
-
Rejim mi yapıyorsun canım
bana 24. haftamda 50 gr yukleme yaptırdı doktorum,171 çıktı.
25. haftada tekrar gel bu sürede yedıklerıne dıkkat et testı tekrarlayıp 100 gr yukleme yapıcaz dedı.
bugun 100 gr yuklemem yapıldı,1'er saat arayla 4 kez kan alınıp bakıldı,1. saat değerım normalden 10 puan yuksek çıktı sadece diğerlerı normaldi.
doktor gebelik diyabeti teşhisi için bu 4 değerden 2sinin yuksek çıkması gerekır ama sen yıne de yedıklerıne dikkat et deyıp bnı dahılıye uzmanına yönlendirdi.
işte böyle kızlar ama şekere çok dikkat edilmeli,çünkü gebelik şekerinin anneye bır zararı yok ama bebeğin kalp,akciğer gelişimi gibi bi çok şeyını etkiliyor.
beyazlari kestim canim beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmek yiyorum makarnadada öyle seker cikolatayi tamamen hayatimdan cikardim..odakadar yani diyetisyene sordum abartma dedi iyide abartmiyorum ki ac kalmiyorum dün koca tabak makarna yedim yanina bolca salata corba yani genelde böyle besleniyorum ama kilo veriyorum...cuma günü diyetisyende randevum var yine birebir konusalim bakalim adamla
bizde 3 tüp kan aliyolar ac o seyi ictikten 1 saat snra ve 2 saat snra benim sadece 2. degerim yüksek cikti 180 olmasi lazimmis 210 cikti banada dikkat et yedigine ictigine dedi sekeri tamamen kes dedi aynen uyguladim
Anladım canım benim normal çıktı ama kg aldığım için benimde dikkat etmem gerekiyor bende 1 ay içinde vermek istiyorum bakalım inş.bende veririm senin gibi
Benimde bugün yapıldı 50gr yüklemem... bende hem açlık kan şekerine bakıldı hemde 50gr yüklemeli. açlık kan şekerim 96 çıktı ona fena değil dedi doktorum... Fakat 50gr yükleme 155 çıktı.
140'ın üstü yüksek sayılıyormuş.
5 Kasımda 100mg yükleme yapılacak... Bu arada şekerli gıdalardan,makarna,ekmek ve pilav türü şeylerden mümkün olduğunca uzak kalıcam. Umarım 100mg düşük çıkar.
bu seker beni deli edecek dün sabah tahilli gevrek yedim tam tahilli degildi 2 saat snra ölctüm degerimi 118 cikti sinir 110 olmaliydi ama ölcümden 1 saat önce bi armut yemistim...
bugün aynisini deneyim armutsuz kac cikacak diye dedim ölctüm 78 cikti simdide cok düsük bi ayar tutturamadim yaaa, yarin du diyetisyene bi soralim
gözünaydın canımm
ben bugün 100lük yaptırdım gebelik şekeri yada şeker çıkmadı ama glukoz bozukluğu var dedi ona göre bi diyet uygulayalım dedi çok şükür
canım gözün aydın.darısı bana inşallah.benim 100 lüğü yaamadılar bılıyosun.damar yoluyla vereceklermiş.hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?