2011 Şubat Anneleri

çağlayancım sakın olmaya çalış maalesef sanki inadına işler sarpasarıyor iş yerinde
aman stres yapma bebişinin tekmelerının tadını çıkarmaya bak
raporunu da inşallah kolaylıkla halledersın:))

Bi ağırlık var sanki üzerimdee nedendir aceppp. :)))) şöleeeeeee karnıma doğruu :))))))

valla çok güzel düşünmüşşş canımm

afiyet bal şeker olsunn sizee elvine de kilo olsunn inşallahhh :)))).dinlenn keyfini çıkar vallaa. iyiyiz bizde iş iş iş aynıı şeylerr.

Son düzenleme:
slm kızlar ..günaydın- tünaydın bol tepikli, bol kahkahalı, bol güneşli günler...

haasta olanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...
eşinden ve ailesinden ayrı olanlara tez zamanda allah kavuştursun diyoruz..

çağlayancım. dün bir dergi okuyordum.. bebeklerin anne karnında hissettikleri ile ilgili.. miğde bulantılarının , kusmalarının annenin psikolojik durumu ile yakından ilgili olduğu yazıyordu.. ve annenin dış dünyada yaşadığı korku, endişe yada sevinç gibi duygu durumlarını bebeğimiz hemen algılıyormuş.. mesela annenin korktuğu , üzüldüğü, sıkıldığı bir durum yada olay karşısında bebeğin rahim içinde kasıldığını ve rahmin bir köşesinde pozisyonunu koruduğu bilinirmiş..

yani uzun lafın kısası biz nasılsak.. güne nasıl başladıysak.. bebeklermizde artık o şekilde oluyor o şekilde güne başlıyorlar... ve bunlar onların bilinç altına kayıt ediliyor.. ileriki yaşamlarını etkiliyor..

relax olmaya çalış.. kızın için... tuvalate git bi 5 dak.. yüzünü yıka.. kızını okşa konuş onunla.. eminim daha iyi olacaksın..

kızlarrr teyzee oluyorumm.dostum kankişim dee hamişşş dün öğrendimm 6 haftalık :))))

Ne desem acep günaydın,tünaydın,iyi günler arkadaşlar.:)
Nasılsınız?
Biz çok iyiyiz şükür.

saol cnm 5.1 şiddetindeymiş. Uyuyorduk uykumuzdan uyandık.

burcucum geçmiş olsun canımm inşallah tez zamanda iyileşir eşin.
buusemmm geçmiş olsunn canım sizedee burda da hissetmişler ama Allahtan ben duymadım.
çağlayançiçek sana da geçmiş olsun canımm

saol cnm keşke bende hissetmeseydim walla çok korktum

hosgeldiniz kizlar, ya bi soru seker konusunda aklandim ama yinede abartmiyorum hala tam tahilli besleniyorum ama yemek arasinda atistirmalik bisiler istiyo cnm tavsiyeniz var mi sadece elma yetmiyo findik ceviz fln yesem olur mu?

cnm çook geçmiş olsun inş eşinin önemli bir rahatsızlığı çıkmaz we sadece alerjiden kaynaklanan bir sorun olarak geçip gider.

merabalar güzel annelerr:))

dün oğluşumu görmeye gittik kızlar..oğluşum 870 gr olmuş:))) herşeyi normal görünüyo dedi dr amcamız ama kendisi ters duruyomuş.ama daha erken düzelir dedi şimdi sürekli dönüyo dedi.inşallah düzelir.çünkü sezeryandan çok korkuyorum...midemin tam altında kafası vardı sag kasıgımdan tarafta da ayakları vardı sırtı da solda kalıyo yanı popo ustu oturmus gıbı sanırım...tam ters pozısyonda umarım düzelir...

slm kızlar ben geldim.
şeker yüklememiz yapıldı sonuçlar çıkmadı daha.
miniğim 860 gr olmuş 1 haftalık geriydi yaa 1-2 gün geri gibi ama önemli bişi diil dedi dr amcamız.ben 1,800 gr almışım onada çok ii dedi.mide yanmamdan bahsettim gaviscon şurup verdi günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi.
amaaaaa plesanta hala yukarı çıkmamış malesef.normalde bu haftaya kadar çıktı çıktı demişti.şimdi 3 hafta sonraya randevu verdi tekrar o zamanda artık çıkmadıysa kesinleştircez bazı şeyleri dedi.sanırım o zamanda çıkmamışsa sezeryanı kesinleştirmiş olcaz.
ilk defa 4 boyutludan baktık ama kızım aşağı dönmüş doğum pozisyonuna ama garibimin eşi orda olduğu için yüzü dayanmış kalmış eşine yarısı gözüküyodu yüzünün.ama o bile yetiyo insana ilk defa görünce çok garip oldum.dudakları minicik burnu sanki doğmuş gibi ne kadar canlı ayy miniğim benim.
kilo konusunuda plesanta aşşağıda diye biraz az alıyo dedi.ama çok da az diil heralde dimi kızlar

bızım velette gecen ay aynı pozısyondaydı popo ustu oturuyor demıstı doktoru ctesıyı ıple cekıyorum resmen cok ozledım oglumu

Kızlar gözünüz aydın olsun ikinizde maşallah minişleriniz kocaman olmuş.

canım çok geçmiş olsun iyikide bir sorun yokmuş çok sevindim canım inşallah hepimiz zamanı geldiğinde bebişlerimizi kucağımıza alırız

kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))

canım geçen akşam benimde çok fena midem yanıyordu maden suyu içtim hemen geçti

canım benimde aynen öyle oluyordu bende bebişimin kafası sanıyordum dr anlattım onlar kasılma dedi magnezyum verdi içiyorum şimdi biraz düzeldi çok fazla olmuyor öyle

canım eşinede geçmiş olsun bu aralar artık bende çok zorluk çekiyorum geceleri uyuyamıyorum kendi kendime sorun yokken sıkılıyorum içim daralıyor

canım sakin olmaya çalış biraz kızınıda üzme annesi

midem çok yanıyor

senacım maden suyu iç canım iyi geliyor dr gidincede ilaç yazdır bende yazdırıcam ama ilaç yokken soda iyi geliyor bitanem

maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş

maşallah prensesine canım kocaman olmuş bebişler ya bende çok merak ediyorum pazartesi gidicem dr acaba benim oğluşum kaç kilo oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…