2011 Şubat Anneleri

sağol canım evet kargoda özür diledi zaten siz bayağı erken göndermişsiniz kargo lütfedipte getirmemiş oda hemen özür diledi senin hediyen gelmedimi daha sana kim gönderiyor artık açıklayabilirsin göndereni canım

evet,geçen salı gönderdik biz aslında ama,neyse eline geçmesine sevindim.ben bilmiyorumki hala bana kim hediye gönderdi,aslında bende bilsem hangi kargoyla geldi bende gider alırdım,beklemedeyim hala

sağol canım yaaa inşallah inşallah:))

büyük geçmiş olsun çok şükür bişey yokmuş hadi gözün aydın canım
aman bebişlerimiz vaktinde gelsinler inşallah

Günaydın annişlerrr rahatsız olanlar varmış çok geçmiş olsun hepinize,burcucum seninde eşine acil şifalar inşallah...
bende dün kendimi paralayana kadar temizlik yaptım,akşam yürüyemiyodum uyuyup kalmışız oğluşla,sabah tekmeleriyele uyandım iyiyiz şimdi çok şükür bişe kalmamış. Hımmm bu duygusallık nedir böyle diye düşünüyodum hepinizde varmış,akşam öyle bir geçer zamankiyi izlerken zırıl zırıl ağladım eşim garip garip yüzüme bakıyodu

Son düzenleme:
İmdatttttt diye bağırmak geliyor içimden yaaaa çok bunaldım.Müdürümüz bir iş verdi muhasebeyle yapılması gereken genel muhasebecimle benim evraklarım arasında dünya kadar fark var ve saolsun muhasebecim yardımcı olmak için hiç birşey yapmıyor aradaki farkları kendim bulmaya çalışıyorum ama gitgide fark açılıyor ve bu raporu bu akşama kadar vermem lazım ama işin içinden bir türlü çıkamıyorum.
Boş bir yerde avazım çıktığı kadar çıklık atmak geliyor ve bağıra bağıra ağlamak istiyorum (
Kızım bir yandan hiç durmadan tekmeliyor bugun (tamam çok güzel birşey ama onu hareketlerini ben böyleyken zevkini çıkararak hissedemiyorum ( )

evet canım ya bende sık sık çık artıkta sevelim diyorum sonrada diyorumki kendi kendime ne diyorum ben dur durduğun yerde... daha yeterince büyümedi minişler Hepimiz vaktimizde doğum yaparız inşallah cnm bendede erken doğum korkusu var,hele bazen akıntım oluyo anidem,bian suyum geliyo diye elim ayağıma dolanıyo,bu acemilik ve sabırsızlık çok kötü ya

Son düzenleme:

Canım relax azcık sabret akşam tadını çıkarırsın tekmelerin müdürüne hepimiz gıcık oluyos galiba

caglayan cıcek sakın ol canım kısında ıcınde hıssetmesın o stresı bosver ıs ıcın sıkma kendını hıcbazen banada oluyor aynı durum ıs stresı yuzunden ıcımde bır stres topu olusuyor ve onu dısarı cıkaramamak cok zorluyor ama oncelık bebıslerımız unutmayalım

caglayann stres yapma kendine sakin olacagım de yavas yavas yap boşver yaa
bu akşam bitmese ne olurki elimden bu kadarı geldi dersin üzme sıkma kendini

hadi canım hayırlı haberlerle gel inş.bana hastaneden verdiler şekerli suyu ayrıyeten eczaneden şeker almadık her hastanede böyle değil mi?
özel hastanede veriyorlar ama ben bu sefer kocaeli üniversitesinde yaptırdım tahlillerimi sanırım o nedenle.
cqanıııımmm kıyamam benim tatlı arkadaşım,iyiye yor iyi çıksın inşallah.eşinin yanında olmaması zor tabi ama neyseki annenler yanında ona dua et burcum.hamileliğimiz de giderek zorlaşıyor çok haklısın .ama bizim yerimizde olmak isteyenler var onları da düşünelim,ne yapalım ZOR da olsa Allahım sağlıkla kavuştursun
çağlayan.bir çimdik zencefilin mide bulantısına iyi geldiği ıspatlanmış deneylerle canım aklında olsun

kıyamam ya...kolay gelsin bitter çikolata ye.mutluluk hormonunu arttırıp sıkıntını azaltır-melodan günlük çözümler-

Nasilsiniz bakaliiim mini$leriniz nasil ? karinlarini doyurdunuzmu biz daha kahvaltimizi yapmadiik..bugun bende biraz pasiflik var...

aahh keske annem kalksada hem kendi karnini hem benimkini doyursa diyordur yavrum

canımcım doyurduk biz karnımızı sende aç bırakma prensesi hemen doyur bakim benimki uyandığımda açlıktan tekmeliyo doyuncada keyiften yazık yavrulara canımmm hadi ye hemen üşenme

selam kızlar...sabah erkenden gittim idrar ve bol miktarda kan verdim 2 tüp şeker için 1 tüp de hemogram için.
şeker yüklemem yapıldı.umarım sonucum iyi çıkar çok şükür ben çok zorlanmadım içerken.
ordan sonra börekçiye gidip kendime ziyafet çektim okula da gitmedim zaten 2 dersim boştu son derste rahberlikti.boğazım da kötüydü evde dinleniyorum

szi nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…