ŞEKER yükleme sonucum çıktı kızlar sanırım yüksek 69 sıfırıncı dakika
182 altmışıncı dakika
doktorumun sekreterini aradım şimdi görüşüp beni arayacak.ama yüksek 50mg yapıldı
182 altmışıncı dakika
doktorumun sekreterini aradım şimdi görüşüp beni arayacak.ama yüksek 50mg yapıldı
bu arada kızlar doğum fiyatını sordum bende normal doğum 300 tl sezeryan 400tl imiş gecelik yatak parası 125 tl refakatcı 40 tl bebeği odana alırsan 75 tl yani eğer 1 gece kalıyosan sezeryanda 640 tlye o iş tamam
ŞEKER yükleme sonucum çıktı kızlar sanırım yüksek 69 sıfırıncı dakika182 altmışıncı dakika doktorumun sekreterini aradım şimdi görüşüp beni arayacak.ama yüksek 50mg yapıldı
şubat anneleri nerde yazını gördüm yazayım dedim.Bende ya ocak sonu ya şubat başına inş anne olucam.İNŞ.şu an 27 haftalığım.kızım olucak ve ilk hamileliğim çok güzel bi duyguymuş.Allah isteyen herkeze nasip etsin inş..
182 altmışıncı dakika
kızlar o zaman burda fiyat çok iyi sezeryan 250 tl herşey içinde yatak vs dahil özel odalı tabi normal doğum 100 tl ama yatırmıolar şükür halimee
canım burdaki fiyatlara göre çok uygunmuş orası kararını verdin sanırım sende orda yapıcaksın doğumunu hayırlısı olsun canım
canım bende pek anlamadım bakalım dr ne diycek canım hemen panik yapma inşallah güzel haber alırsın dr dan
inşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
kızlar o zaman burda fiyat çok iyi sezeryan 250 tl herşey içinde yatak vs dahil özel odalı tabi normal doğum 100 tl ama yatırmıolar şükür halimee
kızlar bide bişi sorcam size doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi ama az önce arayınca sınırda dedi şeker için bi sonraki gelişinizde 100 lük yapalım dedi arada koocaaa 3 hafta var demekki ööle abartılcak bi değer yokki bi kaç gün sonra gel tekrar falan demedi sizce de öölemidr yani bana yemene içmene dikkat et de dedmedi anlamdım ben yaa
kızlar şimdi ineternetten baktım 146 çıkmış sonuç referans aralığı 70-120 diyo
valla oralar çok iyi canım burda 1000 tl den aşağı doğum yapmak çok zor allah yardımcımız olsun
valla ailemin yanına gidiyim diyodum kardeşim hemşirelik okuyo florance nightingale de bu sene son sınıf ama bu fiyatları duyunca burda yapmam en iyisi olacak benim için :))
sizin orası burdan da ucuzmuş her yerde nasıl değişiyio fiyatlar bööle yaa
ee tek özel hastane ve kapasitesi belli buranın millet 250 tl ye konuşuo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?