2011 Şubat Anneleri

ayy cnm geçmiş olsun bu aralar benimde cok midem bulanıyorr annem bebek saçlanıyordur dmişti

ayy cnm geçmiş olsun bu aralar benimde cok midem bulanıyorr annem bebek saçlanıyordur dmişti

alakası yok canım sendee naptınn. bebek mideye baskı yapıyo reflü ondan olur mide bulantısıda onunla ilgilidirr.

günaydınn cici annişlerimmmm.

Son düzenleme:
kızlar soyle guzel sıcak tutucak duz bır cızme yada bota ıhtıyacım var varmı onerebılecegınız bır yer?

canım yaaa ç.ok geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur.sıkma kendini buda geçer

sormayın bendede oluyor arada bi içim daralıyo falan depresyoınamı giriyorum diye korkuyorum bide

geçmiş olsun çağlayancım bebekler büyüdükçe daha şimdi,den dertleridemi büyüyo nedir
kızlar soyle guzel sıcak tutucak duz bır cızme yada bota ıhtıyacım var varmı onerebılecegınız bır yer?

kendi çizmelerimi şiddetle tavsiye ederim.daha öncede bahsetmiştik.tiger ın kar çizmesi içi tüylü altı spor ayakkabı ama -21 dereceye kadar soğuk geçirmiyo su geçirmiyo yukarı çektinmi diz kapağının altına kadar sıcacık.spor ayakkabı olduğu için düz ve çok rahat yürüyorsun

http://www.jungle-life.com/media/1/20060928-asics_snowheaven.jpg

benm bebeğimde sabah bi hareketliydi 7de kalktım iki tane poğaça yedim hamur işi hamur işi ohh maşallahhh sonra yattım uyuudum ben kilo almayımda kim alsın ayol.demin kalktık oğlumdan tık yok.korktum ayy iki kıpırdan dedim çok hafif beni kırmamak için pıtladı sonra yine durdu.şuan hiiçç ses soluk yok.hem merak ediyorum hemde uyuyommuki diyorummm

dillerim_lal
cok tesekkur ederım canım ya bak bu aklıma gelmemıstı harıkasın hemen bakıcam

ben bu aralar hep bunu giyiyorum geçen sene almıştım allahtan ayaklarım daha şişmedide hala oluyor :) sıcakta giyemiyorum gerçi çok sıcak oluyo yağmurlu soğuk havada hep bunları giydim hem çok şık hem çok rahat.

hanımlar aklıma gelmişken sorayım bebeklerinizin kilosunu boyunu falan öğreniyorsunuz ya doktor normal ultrason kontrolündemi söylüyor yoksa başka birşeyde yapıyomuu

benim cumartesi ayrıntılı ultrasonum var sabah 10da.bugüne kadar hiç kilosu ile ilgili bişi demedi.ben ultrason resminde bi rakamı boyu sandım oda yok dedi net belli olmaz falan dedi.ama bu hafta sorucam söylemezse

burcucum geçmiş olsun canımm inşallah tez zamanda iyileşir eşin.
buusemmm geçmiş olsunn canım sizedee burda da hissetmişler ama Allahtan ben duymadım.
çağlayançiçek sana da geçmiş olsun canımm

ultrason da ölçülere göre söylüyordu canımm.bende cmt gidicem.

canım ben en son detaylıya gıttıgmde kılosunu soyledı ama boyunu tam soylemedı artık bu haftadan sonra boyunu tam olarak olcmek zor fılan dedı baska krıterlere bakıyoruz sen onlara takılma dedı bende sorgulamadım

kızlar eşim diyorki
rkadaşların eşlerine söylesin bizde 2011 şubat babaları diye topik açıp muhabbet edelim bizde dertlerimizi paylaşırız diyor bu kadar aile gibi oldunuz madem ailecek tanışalım diyor
işin gırgırında tabikim o

boy kilo tahmini oluyo zaten ben 24. haftamda gitmistim usda bakti 30 cm 640 gr dedi uzun boylu bi bebis dedi, bidahaki kontrol haftaya bakalim negibi degisiklikler olmus 1 kilo olmustur herhalde =)

boyu için banada aynı şeyi söyledi.duruş şekli falan artık değiştiği için net ölçme yepılamıyor falan dedi.kilosunuda tahmini söylemişti oda ben sordum diye

bakalım cumartesi neler diyecek

aslinda fena olmazdi ama esim benim senin gibi vaktim yok forumda okadar vakit geciremem diye yine laf cakiyo bana

aynen benim doktorumda aynı şeyi söyledi mantıklıda sonuçta çocuk iki büklüm duruyor içeride doğal olarak boy ölçümü zorlaşıyor ama kilo söylüyor

çok hoşş yaaa doğru söylüyorr.

benim eşimde yanıma geliyo bazen benle birlikte okuyor.dünde öyle yaptı sonra anneme bu site çok güzel yaaaa dedi :) şaşırdımm.bizim yaşadığımız sorunları sıkıntıları ve olayları aynen sizlerin ağzındanda duyunca oda rahatladı heralde.

hatta geçen yazılan bir kaç mesaj vardı temizlikle ilgili bir gün temizlik yapıyorum 10 gün hasta yatıyorum eşim yapıyor falan diye yazmıştınız onu gösterdim herkes biz gibiymiş dedi. arada sırada burdan anektotlar göstermek lazımki onlarda kendilerini iyi hissetsinler yaşadıklarının kendilerine has tuhaf şeyler olmadığını görsünler de gariplerine gitmesinler

günaydın güzeller nasılsınız

dün akşam ne olmuş buralarda herkes çok duygusallaşmış sanki ben farklıyımda durup dururken gözümden yaş akıyor şuan bile :)) burcucumm eşine çok geçmiş olsunn inş çabucak iyileşir selomex sanada geçmiş oldsun canım dikkat et kendine çağlayancım sanada geçmiş olsun mide bulantısı ara ara bendede başladı tekrar allah yardımcımıx olsun son 3 ayda artık dahada zorlanıcaz

günaydın kızlar minik baylar bayanlarr herkes iyidir umarım...

internette uzmanlara soru sorulan bi site vardı vicks i orayada sormuştum kullanabilirsin yazmış kadın dogum uzmanı .

herkese iyi günler diliyorummm....

arkadaşlar günaydın !! burası çok duygusallaşmış , valla bende aynı durumdayım sürekli ağlamak isitiyorum, birçok endişem var bebişim bir an önce dünyaya gelsin istiyorum sonra da kendime kızıyorum böyle düşünüp düşünüp erken doğum yapıcam diye : ) bu günler geçicek inşallah en azından yanlız olmadığımı anladım yoksa delirdiğimi düşünüyorudum ,

kızlar günaydın
rahatsızlananlara çokkkk geçmiş olsun,3 ayımız kaldı ama en uzun döneme girdik bence yat kalk yat kalk sanki hep aynı gündeymişim gibi geliyo

mehtapcım çok şükür geldi hediye,bu zmna sarkması kesinlikle kargonun suçu kusura bakma tekrar,iyi günlerde eskitsin yiğitciğin,daha iyilerini giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…