Günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim güne sevil'in tepikleriyle başladım gayet güzeldi ama şu anda felaket midem bulanıyor çok feci vaziyetteyim,kızımda saolsun hiç durmuyor sürekli tepikliyor içimde
ayy cnm geçmiş olsun bu aralar benimde cok midem bulanıyorr annem bebek saçlanıyordur dmişti
Kızlar iyi geceler, kimselerde kalmamış, neyse bi içimi döküp çıkayım,
Moralim diplerde, eşimin gözünde bir rahatsızlık çıktı kızlar ciddi bişi , ona moralim bozuk,internettende araştırdım vücudun başka bir yerindeki rahatsızlığın göze yansıması şeklindede olabilirmiş... sonraki gün cerrahpaşaya gidecek bunun için... off inş. güzel haberlerle döner, aklım hep onda,
Ve hamilelik beni yoruyor kızlar, tamam çok güzel bir duygu ama ben bazen feci sıkılıyorum bu durumdan, zorlukları artık kendini iyice gösteriyor, bir an önce zaman geçsin ve doğsun bebiş istiyorum, ama bir yandanda ameliyat masasında kalmaktan korkuyorum, oğlumda sezaryen sırasında hayati tehlike atlatmıştım bundada aynı şey olursa masada kalırsam diye korkuyorum, korkunun faydası yok, alnımıza ne yazıldı ise yaşıcaz
Şeker testini bu hafta içi yaptırmam lazım ama ciddi şekilde içimden gelmiyo ilginçtir, yarın randevu alayımda sonraki gün yapılsın artık,baş ağrısı, karın krampı, uyuma pozisyonu güçlükleri, eğilip doğrulmakta sıkıntı, var da var , bebiş sağlıklı olsun yeter anneliği tatmak için bunlar çekilebilir şeyler oluyor, yeterki sağlıklı olsunlar, hayırlısı ile gelsinler
Gecenin 1inde kurt gibi acıkarak yemeğe saldırmaya başladım Allah sonumu hayretsin :)) artık şu 5 kilo doğuma kadar 25 kilo olmaz inş.
Veeee bulantı aynen devam, 2 seferde bugün kustum, kendimden tiksinicem valla artık
Eşim gitti ya alışmışım kaç gündür yanımda olmasına içim bir acayip, sanki onunla birlikteyken yapmak isteyipte yapmadığım şeyler varmış, sanki o burdayken ne kadar zaman geçirirsek geçirelim yeterli olmuyormuş gibi hissediyorum ve gidince içim allak bullak oluyo, bide üstüne bu göz olayı, yanımda olsun istiyorum artık hiç gitmesin ama gitmek zorunda, neyseki annemlerleyim yardım edenim çok.... buna şükür
Bide duygusalım öööle salya sümük ağlayasım geliyo durup durup, bu akşamda içim çıktı osmanı seyrederken, mutluluk gözyaşı buna dense gerek, gülümseyerek ağlatıyo adamı velet
Teselliiiiiiiiiiim, kağan iyi, bebiş iyi, onlar iyi olsunda onları iyi gördükçe bizlerde iyi olucaz
gecmis olsun burcucum.. insallah hayirli haberlerle doner esin..
o SIKINTI bendede var. esim yanimda degil, biliyorsun dogum icin ailemin yanina geldim burda kaliyorum..
bi yandan e$e ozlem bi yandan bebegin verdigi SIKINTILAR bazen cok bunaliyorum.. çok zor e$ten ayri kalmak helede hamileyken..
neyse hayirlisiyla dogum yapalim bebislerimiz iyi olsunlarda elbet bunlarda gececek:)
Günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim güne sevil'in tepikleriyle başladım gayet güzeldi ama şu anda felaket midem bulanıyor çok feci vaziyetteyim,kızımda saolsun hiç durmuyor sürekli tepikliyor içimde
kızlar soyle guzel sıcak tutucak duz bır cızme yada bota ıhtıyacım var varmı onerebılecegınız bır yer?
dillerim_lal
cok tesekkur ederım canım ya bak bu aklıma gelmemıstı harıkasın hemen bakıcam
hanımlar aklıma gelmişken sorayım bebeklerinizin kilosunu boyunu falan öğreniyorsunuz ya doktor normal ultrason kontrolündemi söylüyor yoksa başka birşeyde yapıyomuu
benim cumartesi ayrıntılı ultrasonum var sabah 10da.bugüne kadar hiç kilosu ile ilgili bişi demedi.ben ultrason resminde bi rakamı boyu sandım oda yok dedi net belli olmaz falan dedi.ama bu hafta sorucam söylemezse
kızlar eşim diyorki
rkadaşların eşlerine söylesin bizde 2011 şubat babaları diye topik açıp muhabbet edelim bizde dertlerimizi paylaşırız diyor bu kadar aile gibi oldunuz madem ailecek tanışalım diyor
işin gırgırında tabikim o
canım ben en son detaylıya gıttıgmde kılosunu soyledı ama boyunu tam soylemedı artık bu haftadan sonra boyunu tam olarak olcmek zor fılan dedı baska krıterlere bakıyoruz sen onlara takılma dedı bende sorgulamadım
kızlar eşim diyorki
rkadaşların eşlerine söylesin bizde 2011 şubat babaları diye topik açıp muhabbet edelim bizde dertlerimizi paylaşırız diyor bu kadar aile gibi oldunuz madem ailecek tanışalım diyor
işin gırgırında tabikim o
kızlar duygusallığı bir kenara bırakıyorum
içelim güzelleşelim hehehehe (ama dikkat içtiklerimiz süt ona göre :) )
benim hediyem geldi hediyeleşme topiğne koydum foto burayada yazayım dedim nhlhsn nihal arkadaşımdan buradanda teşekkür ediyorum kendisine çok teşekkür ederim canım kesene bereket diyorum daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah.
bayağı bir heyecanlı bekleyiş oldu kargocuyu sonunda biz buldukta aldık akşam canım hediyeyi daha dayanamadım artık beklemeye çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?