canım bi bu sayfayı oku istersen burdada 130-140 üstü diye bahsediyor JİNEKOLOJİ VE GEBELİK .COM: ŞEKERLİ SU TESTİ (GLUKOZ YÜKLEME TESTLERİ)
çağlayancım bu arada sen nasıl oldun biraz daha iyimisin sakinleştin mi canım
Melocum ben tam olarak anlayamadım canım değerleri ya
şimdi 182 mi çıktı senin sonucun
ayy şimdi bende aradım değerin kaç olduğunu söölemedi ama sınırda dedi bi dahaki kontrole 100 mglık yapıcaz dedi ammaannn yaa ben tatlıyı da hiç sevmem halbuki ama meyve çok yiyorum ondanmıki acaba
canım burdaki fiyatlara göre çok uygunmuş orası kararını verdin sanırım sende orda yapıcaksın doğumunu hayırlısı olsun canım
canım bende pek anlamadım bakalım dr ne diycek canım hemen panik yapma inşallah güzel haber alırsın dr dan
inşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
canım yüksek çıkmış 140ın altında olması lazım normal değerlerin bir kaç güne 100mg şeker yüklenir ondada ilk önce açlığa bakılıp bugün içtiğin suyun 2 katını için 1 saat aralıklarla kan verirsin benimde 50lik yüksekti 100lük normal çıktı çok korkma streste kan şekerinin yükselesinde etken inş diğerri iyyi çıkae
herkese merhaba kızlar, okuldan geldim. çok yorgunum ama merak ettim neler yazdınız, hemen oturdum bilgisayarın başına.
burcucum geçmiş olsun, umarım önemli bir şey çıkmaz eşinin gözünde.
selomex korkutmuş minik ama neyseki herşey yolundaymış, geçmiş olsun.
çağlayancım işin çok stresli galiba bugün, kolay gelsin canım.
melocum nasıl geçti şeker yüklemen? sonuçları aldın mı canım?
kumralperi maşallah büyümüş oğlunpozisyonunu düşünme şimdiden,
önümüzdeki 3 ay kimbilir kaç defa değişecek
gözdecim içini ferah tut, napalım bir sürü insan keyfi sezeryan oluyor
seninki mecburiyetten olursa da hayırlısı. bebeğin sağlıklı olsun, önemli olan o
yaaaa oğlumda bugün hiç hareket yok.sabah çok hareketliydi yemekten sonra bir durdu hala sessizzzz
benim bebegimdende iki gündür ses yokk kuvvetli bi tekme hissetmedim yaa konuşuyorumm ama yine yok :)) çok aşşağıda duruyor galiba uyuyor
evet kızlar değerim 182 çıktı ben 10 gündür karbonhidrat yemiyor diyet yapıyor olmama rağmen...doktorum aradı yarın 100 lük yapılacak 5 kez kan alınacak.hayırlısı bakalım
bu arada 3 kilo vermişim
selam canım, iyiyim ama yorgunum. bu aralar ne uyku yetiyor ne dinlenmek. keşke hep evde kalsam bütün gün yatsam diyorum. sen nasılsın, bebeğin nasıl?merhaba kızlarr
nasılsınız ben bi kaç gündür yoğunum çok giremiyorum siteye inş. herkes iyidir
yaaaa oğlumda bugün hiç hareket yok.sabah çok hareketliydi yemekten sonra bir durdu hala sessizzzz
evet kızlar değerim 182 çıktı ben 10 gündür karbonhidrat yemiyor diyet yapıyor olmama rağmen...doktorum aradı yarın 100 lük yapılacak 5 kez kan alınacak.hayırlısı bakalım
bu arada 3 kilo vermişim
lalcim 2 güne kadar uyuyabiliyormuşya sabah hareketliydi kalktım bişiler yedim sonra yattım uyudum kalktım hiç tık yok azcık konuştum korkutma beni dedim çok cılız gönülsüz iki pıt pıtladı sonra dışarı çıktık biraz dolaştık eve geldim hala bir kıpırtı yokkkkkkkk
benim oğlumunda hareketleri günden güne değişiyor kızlar, bazı günler durmadan tepiniyor bazı günlerde bir iki kez tıklatıyor, bu kadarı bugünlük sana yeter annecim diyor) endişelenmeyin, hareketsiz günler 2 günden fazlaysa gel demişti dr.
diyet işe yaramış ama şeker sonucunu pek etkileyememiş galiba canım, umarım 100lükte problem çıkmaz. biz + 13-15lerle doğuma girerken sen -10la falan giriceksin doğuma galiba bu diyetle))
selam canım, iyiyim ama yorgunum. bu aralar ne uyku yetiyor ne dinlenmek. keşke hep evde kalsam bütün gün yatsam diyorum. sen nasılsın, bebeğin nasıl?
meraklanma canımm uyuyordurrr.
çok güzel yaa 3 kilo vermişsinn.ben gidiyomm artılara doğruuu
meraklanma canımm uyuyordurrr.
çok güzel yaa 3 kilo vermişsinn.ben gidiyomm artılara doğruuu
lalcim 2 güne kadar uyuyabiliyormuş
bence de kızlar.herkes son 3 ayda alınan kilolardan şikayetçi.sanırım ben son 3 ayda kilo veren ilk kişi olarak tarihe geçeceğim
zaten doktor bu şekerin yediklerinle çok alakası yok üretilen hormon miktarı yetersiz dedi
melocum yarın sanıurım yapıcaksın diğer testi ama benim 2 doktorum 2 tahlilin arasında 2 gün olsun muhakkak dediler birbirlerini tetikleyebilişrmiş dendi senin doktorun neden hemen istediki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?