yaaaa oğlumda bugün hiç hareket yok.sabah çok hareketliydi yemekten sonra bir durdu hala sessizzzz
benim bebegimdende iki gündür ses yokk kuvvetli bi tekme hissetmedim yaa konuşuyorumm ama yine yok :)) çok aşşağıda duruyor galiba uyuyor
bilmiyorum ki canım..evet yarın sabah yaptıracağım ben
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptık bişey yok dedi.sevindim ama
ne yazıkki bebeğim 2 hafta ileride gidiyormuş iri bebek olabilir dedi çok korktum.3,5kğ filan bende 68 kğ la hamile kalmıştım.78 kğ oldum çok kg aldım ondan mı ki.artık yemiyeceğim çok üzüldüm.
canım benim oğlmda 2 hafta önden gidiyor ve bana bunun bi sorun olduğunu söylemediler öyle olunca doğum tarihi geri geliyor yani benimki sezzeryan olduğu içinde bana sorun teşkil etmemiş olabilir
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptık bişey yok dedi.sevindim ama
ne yazıkki bebeğim 2 hafta ileride gidiyormuş iri bebek olabilir dedi çok korktum.3,5kğ filan bende 68 kğ la hamile kalmıştım.78 kğ oldum çok kg aldım ondan mı ki.artık yemiyeceğim çok üzüldüm.
bebeğin 2 hafta önde gidiyor diye çok üzüldüm bugün..neyse ki iri bebeklerde normal dogum olmuyormuş.sezaryan.çıkması zorlaşıyormuş herhalde
ırak 3 ay daha seferber lsun bizde bundan istifade edelim demi ama hep kadın lar yapacak değil ya onların bi parçasını taşıyoruz içimizde benimde bi gazım var şimdi çatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?