2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım çok şükür bişi çıkmamış ben demiştim sana.. allahın izniyle bişey olmayacak diye..4 gün gerilik de problem değil biliyorsun.. biz 1 haftalık arayı 2 haftada kapattık... eninde sonunda kapanıyor merak etme... senin sat kaçtı canım?? aramızda ne kadar var ??

meraklanma canımm uyuyordurrr.

çok güzel yaa 3 kilo vermişsinn.ben gidiyomm artılara doğruuu

bende çok tedirghin oldum ama arada böyle çok cılız hareketlerini hissediyorum babamızda huylandı iki sefer seslendi seslendiiii uğraştı uğraştı bir iki cılız tepik duydu biraz da olsa rahatladı

2 gün uyur diyorsunuz yani.gerçi çok yorulduk 1haftadır belki onun acısını çıkarıyordur.cumartesi zaten kontrolüm var bugün bir ara sağlık ocağına gitsemmiki dedim ama hafif hareketlerini hissedince çokda pinpiriklenmedim

hadi geçmiş olsunn çok korktun ama iyisin çok şükür

alocumm iyi olmanıza çok sevindimmm.kızın sana 1 günlük kazık atacak gibi ama şansa bak yaaa..aman aman sağlıklı olsundaaaa

kızlar bugün kendime pijama aldım öyle hoşuma gittiki.footoğrafını koyarım hamile pijaması.o kaaa para verdim giyecem diye akşam banyo yaptım temiz temiz giyeyim diyee ayyy kıyamadıımmmmm.kaldırdım dolaba eski pijamamın belinin lastiğini gevşettim onu giydim. akşamdan beri gülüyoruz annemle. ne cinsimm yaaa

hayırlısı olsun canım benimkide hep 2 hafta önden gidiyor ondan şaşırdım 2 doktorumda böyle bişey demedi

Anne karnında bebek diyalogları :

1 -Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.

2. - Star wars anduroyidi miyiz ? insan mıyız ? belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...

3.( İkizler konuşmaktadır.)
- Allah kurtarsın kardeş..
- Eyvallah.

4. - Sevgili günlük..ne suç işlediğimi bilmiyorum ama beni 9 aydır bu kapalı kutuda tutuyorlar ! Vücuduma bağlı olan şu ipi söküp kurutuyorum kaç gündür sopa niyetine, aha şuraya yazıyorum 9 bilemedin 10 gün sonra ön bölgeyi sopayla delip çıkacam.

5.( İkizler halen konuşmaktadır.)
- Ehhihi bu çok eğlenceliymiş,Chateau Brillant nasıl ?
- Abi benim canım acayip şekilde Mango turşusu çekti, nerden söylüyoruz ?
- Merak etme aşerdirtiriz gelir şimdi...
- Supersin baba yaaaa

6.- Polat, bunaldım oğlum ben burda!
- Osman şişirdin kafamı günlerdir. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya yani..

7.- Bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum Pelin,
- Eşşek herif.Ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan.

8. - Ulan 5 aydır tekmeliom!!! Dur ben bunu bi de ısırayım.

9. -Yaauw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zaten kaydırak gibi kayıyorum, bir türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bir müzik çalar, ninni söyler öyle uyutur yaaaa.

10.- Kesin artık baba klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

11.-Yaauw amma da sulu bir ortam bu yaau, bebek miyiz? balık mıyız anlamadım gitti?Kaynakwh webhatti.com:

12.-Ne garip bir yer ya, her şeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyor, bir de elektrik süpürgesi ne acaba?

13. Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı ? erkek mi ?

14.-Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Şimdi de bir röveşataaa!

15.- Şu göbeğimdeki ipi bir koparsam bir saniye durmam lan burada. Anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım.

16.( İkizler hala konuşuyor )
-Olum geğirmesene ulen..
-Yaa valla midesi guruldadı, annemin..

17.( Zıt ikizler )
- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum..
- Yürümene bir sene var daha, ne koşması? ne sevgilisi?
- Yapma yaa.. daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim.

18.
- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle...

19.
- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü...

20.
- Üff çekil kenara ruhum daraldı
- Ya yer ikimizede yeter
- Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bulKaynakwh webhatti.com:
- Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya
- Kadın mı, o nedemek
- ne bileyim Allah söyletti işte
- Hadi çok konuşmada defol...

sat 30 mayıs canım :) bu topikte en son sat bende :)))

alocumm iyi olmanıza çok sevindimmm.kızın sana 1 günlük kazık atacak gibi ama şansa bak yaaa..aman aman sağlıklı olsundaaaa

kızlar bugün kendime pijama aldım öyle hoşuma gittiki.footoğrafını koyarım hamile pijaması.o kaaa para verdim giyecem diye akşam banyo yaptım temiz temiz giyeyim diyee ayyy kıyamadıımmmmm.kaldırdım dolaba eski pijamamın belinin lastiğini gevşettim onu giydim. akşamdan beri gülüyoruz annemle. ne cinsimm yaaa[/QUOTE]

teşekkürler canım. bana o kadar gecikmiiicek gibi geliyor yine de inanmıyorum henüz ama belli de olmaz evet.. sağlıklı olsun da :) ben deee bugün pijama takımı ve sabahlık takım aldım. çooookkkk güzellll:) daha önced e hamile pijama takımı almıştım onu giyiyorum hep üstümde ama sabahlıklı takıma kıyamiicamm ben de hemenn:)

kızlar şu an kafama takıldı çok kötüyüm bir arkadaşımla konuştum ayrıntılı ultrason hangi haftalarda yapılıyor?ben 25+1 haftalık hamileyim geçti mi yani zamanım bileniniz varsa nolur aydınlatsın beni hiç ayrıntılı ultrasona girmedim doktorumda bişey demedi lütfen bilgisi olan paylaşsın

nils zamanını tam bilmiyorum ama bende 23 bitiyor 24 e giriyorum cumartesi günü ayrıntılı ultrasonum.sanırımbu haftalardadır.çünkü bebek artık iyice büyüyor ve gelişiyor ozaman kontrol ediyorlar.

HAFTALAR TARİHLER FETUS AĞIRLIĞI (gr)*

1. Haftanın Bitiş Tarihi:
2. Haftanın Bitiş Tarihi: Ovulasyon (Yumurtlama)
3. Haftanın Bitiş Tarihi: Implantasyon
4. Haftanın Bitiş Tarihi: -
5. Haftanın Bitiş Tarihi: -
6. Haftanın Bitiş Tarihi: -
7. Haftanın Bitiş Tarihi: 1
8. Haftanın Bitiş Tarihi: 2
9. Haftanın Bitiş Tarihi: 4
10. Haftanın Bitiş Tarihi: 6
11. Haftanın Bitiş Tarihi: 8
12. Haftanın Bitiş Tarihi: 14
13. Haftanın Bitiş Tarihi: 26
14. Haftanın Bitiş Tarihi: 45
15. Haftanın Bitiş Tarihi: 74
16. Haftanın Bitiş Tarihi: 110
17. Haftanın Bitiş Tarihi: 150
18. Haftanın Bitiş Tarihi: 210
19. Haftanın Bitiş Tarihi: 280
20. Haftanın Bitiş Tarihi: 320
21. Haftanın Bitiş Tarihi: 400
22. Haftanın Bitiş Tarihi: 470
23. Haftanın Bitiş Tarihi: 550
24. Haftanın Bitiş Tarihi: 640
25. Haftanın Bitiş Tarihi: 790
26. Haftanın Bitiş Tarihi: 820 (550-1330)
27. Haftanın Bitiş Tarihi: 960 (650-1500)
28. Haftanın Bitiş Tarihi: 1050 (750-1680)
29. Haftanın Bitiş Tarihi: 1300 (900-1900)
30. Haftanın Bitiş Tarihi: 1400 (1000-2080)
31. Haftanın Bitiş Tarihi: 1650 (1180-2350)
32. Haftanın Bitiş Tarihi: 1780 (1300-2500)
33. Haftanın Bitiş Tarihi: 2000 (1480-2750)
34. Haftanın Bitiş Tarihi: 2200 (1680-2930)
35. Haftanın Bitiş Tarihi: 2490 (1850-3200)
36. Haftanın Bitiş Tarihi: 2700 (2080-3330)
37. Haftanın Bitiş Tarihi: 2850 (2250-3500)
38. Haftanın Bitiş Tarihi: 2950 (2500-3650)
39. Haftanın Bitiş Tarihi: 3200 (2650-3800)
40. Haftanın Bitiş Tarihi: 3350 (2770-3900)
41. Haftanın Bitiş Tarihi: 3450 (2890-4050)

canım benim 25de bitti salı günü doldu cuma doktora gidicem ya bu sefer gidişimde soracaktım ne zaman çekileceğiz diye internette okudum bazı yerlerde 18-22 arası yazıyor bazı yerlerde 24 haftaya kadar diyor bazı arkadaşlar 2.ye girceklermiş ilkini 18 yada 19da girmişler ya ben bunu nasıl ihmal ederim çok moralim bozuldu ya bebeğimde bir şey çıkarsa of düşünmek bile istemiyorum am insan ister istemez kafasında kuruyor hele ki söz koonusu en değerli varlığıysa

benim paşada halaaa tık yokkk çikolata bile yedim akşam akşam miniminnacık bi kayma oldu başkada bişi yokkkk

bu kadar stres yapma.muhakkak doktorunun bir bildiği vardır.ama için rahat etsin istersen ara yarın doktorunu söylee

ben geçen hafta gitmiştim.ayrıntılı ultrason diye gittim normal kontrol yaptı.ama beni ayrıntılı diye çağırmıştı çok iyi hatırlıyorum yok dedi ayrıntılı için önümüzdeki haftalar dedi ama yemedimmm

çünkü hastaneye yeni ultrason cihazları geliyodu kesin bu cihaz gelmedi ondan beni salladııı bende ayrıntılı diye kayınvalidemide götürmüştüm.valla bi üç kağıt çevirdi orda ama neyse cumartesi gidicem daha ben şeker yüklememide yaptırmadım yapıcaz dedi ama randevu vermedi arasında 1 hafta olsun dedi çeşit çeşit oluyo bu doktorlarda bazen kızdırıyolar benide

canım doktor bahsetmedi adı bile geçmedi ayrıntılının en son 20 haftalıkken gördü iyi bir problem yok dedi 4 hafta sonraya randevu al dedi ama ben işler dolayısıyla bu hafta alabildim bebeğimde 25 haftayı doldurmuş oldu.adam şeker yüklemesinden bile bahsetmedi geçen hafta aile hekimine gitmiştim o yaptı bana şeker yüklemesini bir problem yok ama niye buda yapmasın ay ben çok gerildim cnm ya senide sıkmayayım akşam akşam

aşkolsun ne sıkması....bazı doktorlar önceden şu şu haftalarda bunubunu yapıcaz falan diye söyler bazıları söylemezz

mesela benimkide söylemez sağolsunn.zamanı gelince önümüzde şu şu testler var der okadar

ama ben burdan hepsini öğreniyorummmmm gidince bir bir söylüyorum yok şekeri ne zaman yapıcaz yok ayrıntılı ne zaman olacak falan diye ozaman mecbur söylüyooo anlatıyoo

sende sor unutuyorsan aklındayken bir kağıda not al çünkü bende bissürü şey soracam diyorum oraya gidince hepsini unutuyorum

sen en iyisi yarın ara soktorunu sor.hatırlat.

aynen canım söylemiyor benimkide kafayı yiyeceğim.bende soracaklarımı daha önce not alıyordum ama son gidişimde unuttum bakalım yarın ararım cumada gideceğim zaten ama sonuç ne olur bilmem yani vakit geçtiyse yapacak bir şey yok.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...intili-ultrason-cektirenler-lutfen-bilgi.html

canım bu topikte yazmışlar farklı farklı haftardaektirenler var.sanırım hamileliğin seyrine görede değişiyor olabilir.mesela ben amniyosentez yaptırdım o yüzden bekledik bazı testler ve uygulamalar için

bu arada benim oğlan uyanıyo galiba tepiklemeye başladı
ohh beeee valla deli oldum resmen.yazık kız kıyamam oda yoruldu galiba uyuduu heralde

eveeett sonunda benim oğlan uyandı dinlend dinlendi şimdi var gücüyle debeleniyo

valla nasılbir ohh çektim.babamızıda uyandırıp göstersekmiki oda rahat etsin

ayy bu 3 ayda böyle geçecek sanırım yok hareket etmedi yok dönmedi valla büyük stresss

iyi uykular kizlar.. uyuyabilirseniz tabii

son 9 gunnn
12 kasim kizimi gorecegimm insallah..
geçen sefer çok datliydi findikli lokumumm
bakalim bu sefer bize nasil gozukecek :)

Son düzenleme:
Çiçekçiçek,moonsun82,mimix, yasese, sevimli, sarısheker, melocum, busemmm, nuryasemin, senaysn,Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle, hepinizden birdenokuyunca çok mutlu oldum

BuSeeMMM, Evet cnm ya inş deprem öncü fln değildir, bu arada hastane ile konuştum sezaryene 500 diyor, bizim sgk indirimide hesaplanınca, herşey dahilmiş, gelin muayeneye alalım diyor, 3 kadın doğumcu varmış ama uzman değiller operatörler, ben uzmanı daha iyi sanıyordum kız hepsi uzman zaten operatör ünvanı sonradan ekleniyor operatör daha iyi falan dedi aklım karıştı bu işin doğrusu ne ki acaba ya
ve 60 tl daha verirsen bebeğe şeker kan testi vs... yapıyorlarmış
He bide yoğun bakım küvez fln varmış bebekler için cnm

mimxcim cnm şu doğum kursuna bir günlüğüne dahi olsa gitmek isterdim gerçekten, sen arada yazdıkça hevesleniyorum,şekerin yoksa ye canım fındıktı fıstıktı cevizdi falan faydalı şeyler

Dillerim lal, kuzucuk uyuyodur cnm rahat ol, boyunu kilosunu ultrason sırasında söylüyor, yaptığı ölçümlere bağlı olarak, ben boyunu hiç sormuyorum cnm çünkü yanlış hesaplanabiliyor artık bebekler ultrason ekranından büyük olmaya başladılar çünkü, kilosunu ultrason değerlerine bakarak internetteki siteleren hesaplayabilirsin cnm, kağandan yanlış hatırlamıyorsam eğer kağan kocatepenin siteside olması lazım hesaplaması, bide pijamanı güle güle kullan cnm ,bende koca göbüşler için olan pijamalardan kullanıyorum, doğuma götürmek için almıştım hala giyiyorum beli lastikli ayarlamalı

SariSheker; cnm yorma o kadar kendini, bırak olacağı kadar olsun, bu haftalar pek zorlanmaya gelmez cnm Allah korusun, bebişler gelincede biraz rahat olmak gerekecek zaten şimdiden alışmak en iyisi

melocum; cnm sanırım şeker biraz yüksek çıkmış, üzülme cnm bak ben her zaman Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter derim, şunun şurasında 3 ay gibi bir zaman kaldı, yediğine içtiğine dikkat ettikçe yerine gelir cnm hem doğumdan sonrasınada geçmez, sen gönlünü ferah tut dr unun dediklerini yap yeter

yasese, cnm o ağırlık bebüştür :))) yerim ben onu annessiii, he birde hamişiniz hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin inş.

kumralperi; cnm gözün aydın maş oğluşuna,

gozdeati; cnm geç döllenme olabilir bebeğin, o zaman 1-2 haftaya kadar değerlerin oynaması normal, yada genetik faktörlerde bebeğin yapısını büyüklüğünü etkiler,
Doğum şeklin ne olursa olsun sağlıkla kurtulun ikinizde inş cnm gerisi hiç önemli değil inan hikaye oluyor, maş. kuzuya, bide fiyatlar uygunmuş cnm, evinizi güle güle kirletin bu arada :) kocanın eline sağlık :)

nuryasemin; cnm inş randevudan güzel haberlerle dönersin

svmy;Cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş., test sonuçlarında güzel çıkmış gözün aydın

esraa cnm sanırım en uygun fiyatlar senin söylediklerin, çok iyi gerçekten,

sudenur80; cnm sekerin yokmuş sevindim, bak ne dicem dr sapıtmış, benim oğlum 3400 dogdu iri bebek fln değildi, hftasına görede hep 1.5 hafta önden gidiyordu, sen korkmuşsun ama korkmana hiç gerek yok, az yemeyi falanda düşünme sakın bebeği zayıflatmak için ne güzel önden gitsin cnm bu iyi bişi

fufuka; cnm kuruyemiş ye her gün 1 kase

alocum; gözün aydın bebişin herşeyi normalmiş sıkıntı edecek bi şey yok artık

nur_45; cnm şeker yokmuş gözün aydın

nils;
cnm 24. haftaya kadar diye biliyorum ama sormakta fayda var istisnası olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…