merhaba arkadaşlar... uzun zamandır sadece takip ediyor bişi yazmıyordum.. şimdi yeni gelişmelerimi yazmadan edemiicemm..
dün 2. kez detaylı ultrasona gittik. 19. haftamda da gitmiştim olumsuz bir şey görünmedi bebeğimde. sadece bende tek taraflı direnç yükselmesi var yüksek tansiyon riski var kontrol edin filan demişti doktor.. 24. haftada tekrar çağırmıştı dün gittik.. korkuyla endişeyle yine dualarla girdim odaya ama Allah'a çok şükür bebeğimizin her şeyi normal çıktı.. 533gr ve 28 cm olmuş kızımız..
ama nedense 4 gün geri göründü doktor milimetrik farklar bunlar önemli değil filan dedi ama hamileliğimin başından beri doğum tarihini 27 şubat diye gösteren ultrason, bu sefer 3 mart diye gösterdi..
yaa benim de acıbadem sigortam var ve 2 mart saat 12 itibariyle senesi devrediyor :) bu seneki poliçeden doğum yapmayı istiyorum bu kadar da denk gelemezdi yaani.. inanamıyorum bana haala şubat annesi olucam gibi geliyorr.:)
tüm annelere ve tüm bebişlere sevgilerr gönderiyorumm:) hepiniz Allah'a emanet olunnn :)
benim oğlumunda hareketleri günden güne değişiyor kızlar, bazı günler durmadan tepiniyor bazı günlerde bir iki kez tıklatıyor, bu kadarı bugünlük sana yeter annecim diyor) endişelenmeyin, hareketsiz günler 2 günden fazlaysa gel demişti dr.
diyet işe yaramış ama şeker sonucunu pek etkileyememiş galiba canım, umarım 100lükte problem çıkmaz. biz + 13-15lerle doğuma girerken sen -10la falan giriceksin doğuma galiba bu diyetle))
selam canım, iyiyim ama yorgunum. bu aralar ne uyku yetiyor ne dinlenmek. keşke hep evde kalsam bütün gün yatsam diyorum. sen nasılsın, bebeğin nasıl?
meraklanma canımm uyuyordurrr.
çok güzel yaa 3 kilo vermişsinn.ben gidiyomm artılara doğruuu
lalcim 2 güne kadar uyuyabiliyormuş
bence de kızlar.herkes son 3 ayda alınan kilolardan şikayetçi.sanırım ben son 3 ayda kilo veren ilk kişi olarak tarihe geçeceğim
zaten doktor bu şekerin yediklerinle çok alakası yok üretilen hormon miktarı yetersiz dedi
korkmayın kızlar benim oğlumda 2 gün nerdeyse hiç oynamadı bende tedirgin oldum ilaç yazdırmaya gittiğim doktordan rica ettim bakması için bazen hareketlerini hissetmeyebilirmişiz çünkü benim içimde fırtına koparıyormuş yaramaz ama ben hissietmedim yapıyorlar arada öyle yaramazlıklar doktor usg aletini koyunca kocaman bi tepik yedim doktorada yalancı çıkardı zibidi beni
mrb arkadaşlar nasılsınız....geçmişi okuyamadımm umarımm tüm bebişlerr ve annişler iyidir...biz bugün hastanedeydik malum şeker yüklemesi için çok zorlu bi süreçti benim için ama çok şükür ki bi problem çıkmadı....4 defa kan alındı sadece bir değerim 141 çıkmış doktorumda gebelik şekeri vs..yok dedi sadece az ama sık beslenmeye çalış dedi bizimde içimiz raharladı
sevimli doktoruma mail atmıştım sen sorduktan sonra 3 gün ara verirsen iyi olur demiş pazartesi gideceğim artık
benimkide tedaviyle tüp bebek.bende canım sezaryan yaptıracagım saglıklı olsunda ..ilk ultrasona baktı kafası büyük dedi 2 hafta ben kalpten gidiyordum.sırayla ölçüyor ya sonra gövde fila 2 hafta önde dedi.3,5 olabilir dedi
iri bebek dedi
gözün aydın canımçok şükür bişi çıkmamış ben demiştim sana.. allahın izniyle bişey olmayacak diye..4 gün gerilik de problem değil biliyorsun.. biz 1 haftalık arayı 2 haftada kapattık... eninde sonunda kapanıyor merak etme... senin sat kaçtı canım?? aramızda ne kadar var ??
canım benim 25de bitti salı günü doldu cuma doktora gidicem ya bu sefer gidişimde soracaktım ne zaman çekileceğiz diye internette okudum bazı yerlerde 18-22 arası yazıyor bazı yerlerde 24 haftaya kadar diyor bazı arkadaşlar 2.ye girceklermiş ilkini 18 yada 19da girmişler ya ben bunu nasıl ihmal ederim çok moralim bozuldu ya bebeğimde bir şey çıkarsa of düşünmek bile istemiyorum am insan ister istemez kafasında kuruyor hele ki söz koonusu en değerli varlığıysa
canım doktor bahsetmedi adı bile geçmedi ayrıntılının en son 20 haftalıkken gördü iyi bir problem yok dedi 4 hafta sonraya randevu al dedi ama ben işler dolayısıyla bu hafta alabildim bebeğimde 25 haftayı doldurmuş oldu.adam şeker yüklemesinden bile bahsetmedi geçen hafta aile hekimine gitmiştim o yaptı bana şeker yüklemesini bir problem yok ama niye buda yapmasın ay ben çok gerildim cnm ya senide sıkmayayım akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?