2011 Şubat Anneleri

iyi uykular kizlar.. uyuyabilirseniz tabii

son 9 gunnn
12 kasim kizimi gorecegimm insallah..
geçen sefer çok datliydi findikli lokumumm
bakalim bu sefer bize nasil gozukecek :)

Hadi bakalım cnm az kalmış buluşmaya :)) güzel haberler getir bize

Evvvvveeeeeet hatunlarrr, ben gece kuşunuz olarak bu aralar her gece burdayım yoklamamı vermeye günlük özet geçmeye geldim

Efenim nerden başlasam, bugün çarşı pazar gezdik, yine kağanı parka götürdük akşam komsu ziyareti falan derken saat 10 olmuş geldik evimize,

Benim oğlan komşunun torunu ile bir oynadı bir oynadı maşallah, ve ben bunu gördükçe içimden evet kağana bir kardeş gelmesi onun için çok iyi olacak dedim, resmen maşallahı var denir ya öyleydi, kızla anlaştık arada kağanla oynamaya gelecek :)))

Diğer oğlan [isimsiz kahraman :) ] oda iyi, bugün kazı çalışmaları yapıyodu karnımın içinde, aşağıları eşeliyordu, şu an yeniden başladı, kedi gibi eşeliyo benim bebek:)) ama kağanda böyleydi genetik heralde :)))

Hadi bakalım cnm az kalmış buluşmaya :)) güzel haberler getir bize

insallah canimmcd yaptirmak istiyorum babasina yolluyacagim msnden.. canim benim merak ediyor
nyse biz kaçarrr cnm iyi geceler size
oglusunun gguzel gozlerinden optum

Bana 400 demişti doktor cnm ya çok ii hatırlıyorum. Olsun 500 de ii ama diğer hastanelere göre. 2 tane kadın doğumcu war ki cnm 3 deil. Operatör ewet uzmandan daha ii :) ne karar werdiniz peki gidecek misiniz?

insaatmi dikiyor napiyor senin ki annesi

insallah canimmcd yaptirmak istiyorum babasina yolluyacagim msnden.. canim benim merak ediyor
nyse biz kaçarrr cnm iyi geceler size
oglusunun gguzel gozlerinden optum

Çok iyi fikir cnm, ama öncesinde söyleme bence sürpriz olsun slayt geçişi gibi bişide düşünebilirsin, iyi geceler
Bana 400 demişti doktor cnm ya çok ii hatırlıyorum. Olsun 500 de ii ama diğer hastanelere göre. 2 tane kadın doğumcu war ki cnm 3 deil. Operatör ewet uzmandan daha ii :) ne karar werdiniz peki gidecek misiniz?

Cnm not aldıklarımı yazıyorum buraya, Allah Allah niye farklı olsun bak kafam karıştı şimdi, aradığım yer Çerkezköy Özel Optimed Güven Hastanesi Telefon: 0282 726 0 555
aynı hastane olduğunuda teyit etmiştik senle

Kizlar merhaba,

Su anda 27 haftalik hamileyim. Bu topigi yeni farkettim ve araniza katilmak istedim. Su anda yurt disindayim ama kasim sonu donucem Turkiye' ye. Esim yurt disinda calisiyor, dogumdan 2-3 ay sonra tekrar ben de yurt disinda olucam bebekle beraber insallah. Subat basinda bekleniyor dogum, SImdi den sizler gibi ben de baya bi kiyafet aldim...bu ilk bebegimiz, bir kizimi zolcak insallah:)
Hareketliyiz baya :) gobegimin harekti bazen disardan bile gorulebiliyor. Kasim sonunda Turkiye ye donecegim icin icim buruk esimden ayrilmak cok zor geliyor. Ama Turkiye de kendimi daha guvende hissedicem doktorlar acisindan.

Herkese saglikli gunler dilerim

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm hayırlısı olsun

Kızlar bu arada şu an faceden eski bir arkadaşımla konuşuyorum, kızı 9 ay önce 21 aylıkken vefat etmişti, allak bullak oldum yine ya...
Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş, amin...

Son düzenleme:
Ve hiç birimizi evlat acısı ile sınamasın... çok zor... of ağladım yine yaaaa

Ben farklı bilgi verilmesine pek anlam veremedim cnm, ama eşim gelince gideriz muhtemelen o zaman yine konuşulur doğum olayı

Doktorla görüşmek isteseydin keşke cnm. Bizde ilk kızla konuştuk telefonda ama çok net cewaplar alamamıştık. İnternet sitesindede 2 dr olarak görünüyor ama belki 3 tane olmuştur.Eşinle beraber birgün gidip yüzyüze görüşürsünüz hem de muayeneni olursun o zmn netlik kazanır herşey.

Bencede cnm, sonuçta dr daha iyi bilir dimi kaç hasta soruyor aynı şeyi, beni 2 yere bağladılar yani konuştuğum 3. kişiden bu bilgileri aldım bide sgk dan, mecburi sezaryenden fln bahsettim, hayırlısı bakalm

Merhaba cnm
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. Kızınıda sağlıkla vaktinde kucağına almayı Allah nasip etsin.

ay kızlar ben bi fena oldum ya yazamıyorum çıkıcam, fena etkileniyorum, çok duygusalım sanırım, öpüyorum sizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…